6 Druhů vyhřívaných produktů, které mohou otrávit! Užitečné návyky


6 Druhů vyhřívaných produktů, které mohou otrávit! Užitečné návyky

ohřívání jídel - velmi zvykem u mnoha lidí, kteří mají rádi jíst pozdě nebo nechtějí zahodit to, co je nejedl najednou. Tato praxe

jídlo po celém světě, ale v poslední době zjistili, že některých případech to může být škodlivé pro lidské zdraví. Informace o

Evropská rada pro výživu varoval, že vyhřívaný jídlo připravené z nedodržení požadovaných podmínek, může nést vážné riziko pro zdraví.

Důvodem je, že některé kmeny bakterií roste exponenciálně při vstupu do životního prostředí při teplotě 4 ° -65 ° C,

Tím se zvyšuje riziko otravy jídlem, jakož i dalších nemocí, jako jenemoci zažívacího ústrojí, výskyt nadýmání a zemního plynu.

Protože ne každý ví, jaké produkty mohou zahřát, ale pokud ne, budeme popisovat 6 nejběžnější typy výrobků, které nemohou být ohřívána v žádném případě.

1. Rýže - jedna z nejčastějších potravin, které v teple. Rýže zrna obsahují malé bakteriální spóry, , které mohou způsobit otravu jídlem, , kdy je produkt podrobí tepelnému zpracování.

nejlépe okamžitě spotřebovat po přípravě. jedí rýži po dobu 24 hodin po přípravě.

jedovaté spotřeba rýže vyvolává nepříjemné pocity v žaludku, zánět, a v nejhorším případě zvracení a průjmu. Také číst

:6 zvyky, které způsobují zánět břišní dutiny

2. Brambory Brambory - výživné jídlo, které mohou být konzumovány jak v chladu a za tepla. Riziko vzniká, když jsou brambory zahřát nebo trvale ponechat bez chlazení.

Spory vyniknout, dostat do těla a způsobit zažívací potíže a příznaky otravy jídlem.

nejlepší způsob, jak perepsuvaty není produktů - to je poražen vařit brambory, nebo jej použít jako přísada salátchladu. 3. Celer

Mnozí lidé rádi používají syrové celer, protože dodává kořeněnou chuť do salátů a polévek.

Ale pokud jej používáte k teplých jídel, to je nejlepší jíst okamžitě po vaření, aby se zabránilo otravu jídlem, když se pokrm znovu zahřeje.

Tato zelenina obsahuje dusičnany, které během zahřátí uvolňují látky, které jsou škodlivé pro lidské zdraví.

Ve vysokých koncentracích, se mohou proměnit v dusitanu, což zvyšuje riziko rakoviny.

4. Řepa

Ćepka - populární mezi zeleninou. To je také používáno dělat přírodní prostředkykvůli své přítomnosti antioxidantů, vitamínů a minerálů.

Problém nastává, když je řepa vystavena působení při vysokých teplotách. Stejně jako celer, řepa obsahuje malou koncentraci dusičnanů, která neškodí zdraví jako celku.

Na druhou stranu, odborníků na výživu zdůrazňují, že nejlepší způsob, jak používat tento produkt - jíst syrové v salátech nebo brousit a vařit pásmo.

5. Kuře

Abyste bezpečně konzumovali kuře, musíte se ujistit, že je správně vařený.

Salmonella skutečněse vyskytujeu ptáků, protozcela hotové maso zvyšuje riziko infekce infekcí.

Ujistěte se, že všechny kusy kuřete jsou správně uvařeny, není růžová.

Chcete-li se vyhnout problémům s trávením, jíst kuře ihned po vaření a neohřívejte se. Tento druh produktu při zahřátí může způsobit poruchu jídla, pokud kuře nebylo dobře uvařeno.

Ačkoli chuť není zkažena, složení bílkovin se mění, což může vést k negativním reakcím v žaludku.

Pokud nemůžete jíst všechno najednou,se může zahřát, ale ne při vysoké teplotě.

6. Houby

Proteiny v houbách jsou snadno zničeny pod vlivem enzymů a některých mikroorganismů.

Skladování při pokojové teplotě po vaření může vést k smrtelným účinkům.

Nedoporučujeme tento produkt vůči teplu, protože její spotřeba ve formě zahřeje může způsobit zánět v žaludku, nadýmání, a v některých případech průjmu.

Ale problémům lze předejít, pokud zahříváte výrobek při teplotách pod 60 ° C.

by chtěl připomenout, že složky potravin jsou různé a mohou být změněny při vysokých teplotách, protože některé potraviny jsou vytápěny nebezpečí.

Ujistěte se, že pokryjete jídlo, když ho chcete ohřát, pak se bude vařit rovnoměrně.


„Curse Secretary“: jak zacházet s syndrom karpálního tunelu

„Curse Secretary“: jak zacházet s syndrom karpálního tunelu

Užitečné návyky příznačný název pro tento syndrom se týká obecně lidé, kteří tráví celý svůj den na klávesnici a myš. syndrom karpálního tunelu vzniká v kostech zápěstí. Další informace o tomto problému ao léčbě syndromu karpálního tunelu. Chcete se dozvědět více o „prokletí tajemník?“ V rozhovoru z lékařského hlediska, to „kumulativní trauma způsobené neustálými a opakovanými pohyby, ruce a zápěstí stresu.

(Užitečné návyky)

5 Potravin, které byste neměli jíst víc než kdy jindy

5 Potravin, které byste neměli jíst víc než kdy jindy

Užitečné návyky Lidé často mají zájem o to, co jíst a co by neměl. Například protein po cvičení, celozrnných výrobků, ryb nebo mořských plodů. Odpověď na všechny tyto otázky je téměř jedna: můžete nebo nemůžete. Ačkoli je někdy vše relativní. Proč? Koneckonců, jsme jiní a to, co vyhovuje jedna nemusí vyhovovat druhému.

(Užitečné návyky)