Nejlepších šťávy pro zpomalení stárnutí


Nejlepších šťávy pro zpomalení stárnutí

Přírodní produkty Pokud jde o zpomalení nebo snížení účinků stárnutí, by měly věnovat pozornost přirozených metod.

Říkáme, že si můžete vytvořit denní zvyk, a to nejen zlepší celkový zdravotní stav, ale také poskytnout tělu velké množství antioxidantů, vitamínu C a voda, ideální k redukci vrásek a obnovit pružnost pokožky.

Jak víte, neexistují žádná velká řešení proti stárnutí. Existují postupy a nástroje, které můžete udělat, ale je také důležité si uvědomit, že čas se bude pohybovat vpřed.

Nemusíte ale po letech hledat bezmocný. Váš konečný cíl je postarat se o sebe, cítit se skvěle a činit správná rozhodnutí o vašem těle a zdraví.

Pokud zpomalujete proces stárnutí je váš cíl, vyzkoušejte některé z těchto skvělých šťáv!

1. Rajčatová šťáva

Rajčatová šťáva obsahuje hodně antioxidantů, včetně lykopenu.

karotenoid pigment a fytochemická jsou odborníky v boji proti volným radikálům (molekuly nebo ionty, které mohou poškodit zdravé buňky k útoku na váš imunitní systém a urychlují stárnutí). Lykopen také pomáhá

získat pevnější, utáhnout kůži, , protože to omezuje působení kolagenázy - enzym, který nakonec zlomí kolagenu v pokožce.

2. Baklažánová šťáva nebo voda

Již jsme několikrát řekli, že baklažánů jsou jednou z nejlepších zeleniny.

Fantastický způsob, jak to využít - vařit a vypít vodu z odvaru.

Někteří lidé rozřezávají na malé kousky a pak se smíchají s jablky a vytvářejí šťávu. Zlepšuje svou chuť.

Konzumujte ji v jakékoli formě, protože baklažán je jedním z nejbohatších antioxidačních produktů. 3.

Šťáva z červených hroznů v boji proti stárnutí

hrozny, jeho kůže a semena po mnoho let používány v anti-aging kosmetiky.

Tajemství je resveratrol. Je to antioxidant, který je shodou okolností také v ostružin, borůvek a rybízu a účinně bojuje s příznaky stárnutí.

Nejlepší způsob, jak je používat v sezóně.

Než si koupíte džusovou šťávu, zkuste je vyrobit sami v mixéru doma a zahrnovat jak kůru, tak i semeno. Použijte vše!

4. Džus z granátového jablka - je to úžasné!

Jedním z nejlepších plodů je granátové jablko.

To vám pomůže snížit špatný cholesterol, je dobrý bojovat proti bakteriím, které mohou být ve žlučníku nebo ledvin, a nabízí mnoho výhod pro snížení vrásek.

granáty pomoci vytvořit serolityn A - molekula, která je známá pro svou schopnost regenerovat mitochondrie, a tím chránit všechny buňky v těle.

Kupte jej pokaždé, když to uvidíte na trhu. 5. Meloun

Navzdory rozšířené představě, že meloun se skládá z vody a cukru, ve skutečnosti poskytuje vysoké hladiny vitamínů, minerálů a antioxidantů.

Meloun dokonale změkčuje tělo, které bude působit na vaši pokožku. Pamatovat

bohatý na vitamin A - velmi důležité živiny pro obnovu kůže a udržování vlhkosti, boj proti vysušení a vrásky. 6.

kiwi kiwi Pokud smícháme s jablky a malým množstvím citrónové šťávy dostanete úžasné vypořádat se stárnutím. Antioxidanty

Kiwi pomáhá posilovat pleť a zpomalují tvorbu vrásek na klasických tratích úsměvem.

Obsahují obzvláště vysoké množství vitamínů C a E. Pomáhají snížit poškození kůže z volných radikálů.

Jakou šťávu zkusíte dnes? Nezapomeňte dělat šťávy a nepřidávejte žádné sladidla.


Přírodní metody čištění tlustého střeva

Přírodní metody čištění tlustého střeva

Denně stále více lidí trpí poruchami funkce střeva . Nejběžnějším důvodem je podvýživa. Vzhledem k tomu, že tlusté střevo je součástí střev, jedná přímo o proces trávení jídla. Role tlustého střeva Ve skutečnosti je hlavní funkce dvojtečky velmi jednoduchá. Je umístěn na samém konci střeva, a proto se stává posledním bodem, kam se potravina dostává před odchodem z těla.

(Lidových opravné)

Lék kašel, chřipka a alergie pomocí přírodních prostředků cibulkou

Lék kašel, chřipka a alergie pomocí přírodních prostředků cibulkou

Přiznej to, v zimě vám zase špatně cítil, protože nemrtvých? Možná jste tak chlupatá o chřipce? Jste unaveni z nudných alergií? V tomto článku se dozvíte více o užitečných vlastnostech cibule, které vám pomohou dostat kašel, alergie a dokonce i chřipku. střídání ročních období vede k oslabení imunitního systému a dělá tělo náchylnější k chřipce a dalších respiračních onemocnění, zejména v chladném období.

(Lidových opravné)