Nejlepší zásadité potraviny na planetě


Nejlepší zásadité potraviny na planetě

přírodní prostředky víte, že s cílem zabránit vzniku závažných onemocnění úroveň pH by měla být v rovnováze? I když to není přitahoval pozornost většiny nemocí, které ovlivňují naše zdraví spojené se zvýšenou hladinou kyselosti způsobené podvýživou.

Bohužel, police jsou nyní naplněn mnoha potravin, které zvyšují kyselost a obsahují velké množství kalorií.

Rafinovaný obilných výrobků, zpracované potraviny a červené maso, je jen malá část z dlouhého seznamu složek se stejným účinkem.

Pokud doplněk je také stresující a toxické látky se uvolňují do životního prostředí, není divu, že stále více lidí trpí nebo mají určité zdravotní problémy.

Naštěstí díky konzumaci zásadité potraviny bohaté na antioxidanty a esenciální živiny, může vyrovnat hladinu pH v krvi, aby se zabránilo vzniku nežádoucích účinků.

Vzhledem k tomu, že je důležité, aby je přidat do svého jídelníčku, pak chceme, aby s vámi podělit o 6 nejlepších zásadité potraviny stojí za zapamatování. 1. Špenát

Z hlediska nutriční hodnoty, jeden z nejbohatších potravin jsou špenát. Obsahuje vitamíny, minerální látky, bílkoviny a vlákninu, které přispívají k mnoha základních tělesných funkcí.

Stejně jako ostatní zelených potravin, špenát je bohatá na chlorofyl, který je alkalická sloučenina, která obohacuje krev.

Pokud jíst špenát, získáte:

  • vitamíny (A, C, B2, B9, E a K)
  • minerály (mangan, hořčík, draslík, vápník a železo) vláknina

2. kapusta (kapusta)

kapusta - a brukvovité zeleniny, který je často používán v alternativní medicíně, protože jeho schopnost odstranění toxinů z těla a snižovat hladinu cholesterolu.

Obsahuje velké množství antioxidantů, které brání oxidativní poškození a rozvoj různých typů nádorových buněk.

I když není tak známý jako ostatní zeleniny je jedním z nejlepších alkalických výrobků.

obecně kapusta je dobrým zdrojem:

  • vitaminy (A, C a K)
  • glukosinoláty chlorofyl
  • minerály (draslík, zinek a železo)

Prioritní 3. Konzervované rajčata jsou příjemné vlastnosti se tím, že sestávají 95% z vody. To nejen že je zelenina s nejnižším obsahem kalorií, ale také jedním z nejvíce alkalických produktů v přírodě.

Okurky obsahují mnoho důležitých antioxidantů, včetně lignanů, které se váží s prevencí chronických onemocnění.

Nejlepší věc na této zelenině je, že má spoustu aplikací, takže ji lze přidávat do stravy v různých formách. To bude skvělý základ pro alkalickou stravu.

Některé z živin, obsahující okurky: Vitaminy

  • (A, C, K a B komplex vitamínů)
  • minerály (hořčík, selen, měď, draslík, železo a zinek) 4. Brokolice

Pro výživný látky a zlepšení zdraví, každý by měl přidávat nejméně 4 porce brokolice ke své týdenní stravě.

Tato zelenina je zdrojem chlorofylu, antioxidantů a vlákniny, což snižuje kyselost krev a nadměrný obsah toxinů.

Brožury doporučují jíst ke zlepšení kardiovaskulárního systému, podporuje metabolismus a posiluje imunitní systém.

Je výborným zdrojem živin:

  • vitamíny (A, B2, B6, B9 a K)
  • minerály (mangan, draslík, hořčík a vápník)
  • bílé

5. avokádo Avokáda Mnoho lidí stáhl ze stravy, protože přes 85% kalorií obsažených v nich pochází z tuku.

Nicméně je to nesprávné, protože patří k typu užitečných tuků, které nepřispívají k přírůstku hmotnosti. Právě naopak

, avokádo pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v krvi a zvýšit množství HDL.

Díky svým vlastnostem snižují kyselost těla a chrání před nerovnováhou způsobenou zánětlivými procesy. Avokádo obsahují

:

  • dietní vitamíny vláken (B5, B6, B9, C a K) draselného

Citrony 6. Po kyselou chuť kyseliny citrónové, mnoho lidí si myslí, že tyto plody jsou skupina potravin, které způsobují kyselost.

Ve skutečnosti však všechno není tak. Citrony jsou jen jedním z nejvíce alkalických produktů.

Každý citrón má pH 9,0, , který pomáhá trávit krev během trávení.

Jsou také výborným zdrojem:

  • vitaminů (A, C a E)
  • minerálních látek (draslík, železo, zinek a hořčík)
  • vláknina
  • antioxidanty

uvedené v tomto článku, produkty jsou jen některé z těch, které můžete přidat do svého jídelníčku sladit tělo více loukami.

Zkuste je jíst několikrát týdně. Vyměňte je za jiné produkty, které způsobují vysokou kyselost.


5 Domácí prostředky pro přirozené vyrovnání vlasů

5 Domácí prostředky pro přirozené vyrovnání vlasů

Většina žen považuje za nezbytné používat chemické prostředky a škodlivé topné zařízení, aby efektivně narovnaly vlasy. Samozřejmě, tyto metody poskytují neuvěřitelné výsledky, ale bylo prokázáno, že mají špatný vliv na vlasy a vážně je poškozují. Někteří odborníci se snažili vypořádat s těmito katastrofálními důsledky, ale stále mají negativní vedlejší účinek.

(Lidových opravné)

Produkty pro léčbu jater

Produkty pro léčbu jater

Přirozeným způsobem geneticky modifikované potraviny každodenní stres, ke kterému jsme vystaveni v práci i doma, znečištění ovzduší ... Všechny tyto faktory mají negativní vliv na játra a nedovolí, aby správně fungovaly. V tomto článku vám řekneme o produktech, které pomohou jasné játr z trosek a toxinů .

(Lidových opravné)