šťáVy, které bojují s rakovinou a regulují


šťáVy, které bojují s rakovinou a regulují

Přírodní produkty úroveň pH v současné době karcinom je hlavní příčinou úmrtí v důsledku nemoci. Mnoho lidí se nyní snaží překonat. V mnoha případech dochází k rakovině kvůli genetické predispozici, ale dieta také významně ovlivňuje míru rizika.

rakovinné buňky přítomné v těle trvale, ale jak se vyvíjejí, mutovat nebo šířit do značné míry závisí na jeho zvyky a dietu.

Existuje mnoho druhů rakoviny, které neustále postihují lidi. Různé reakce a faktory životního prostředí mohou vést k šíření metastáz v různých orgánech a bude dokonce obtížnější jej kontrolovat.

Je důležité vědět, že se nyní mnoho lidí snaží překonat rakovinu a bohužel jejich velký podíl ztrácí tuto bitvu. Proto v tomto článku chceme s vámi podělit o některé recepty šťávy, které mohou zabránit vzniku rakoviny nebo pomoc při jeho léčbě, pokud se tak již nestalo.

šťáva z mrkve, jablek a špenátovou

pro prevenci rakoviny doporučují jíst mrkev, jablka a špenát. Tyto tři přísady mají pro tělo důležitou výživu, včetně vitamínů A, B a E, stejně jako minerálů, jako je vápník. Složení

  • 225 g mrkve 2 šálky vody (400 ml), šťáva z poloviny citronu
  • 1/2 jablko špenátové listy (podle chuti speciální)

Příprava porazit všechny přísady do hladké textury jogurtu.

Note. Pokud pijete silně, můžete vždy přidat více vody.

šťáva zelí Zelí - zelenina, která obsahuje mnoho různých živin, včetně bílkovin, sacharidů, hořčíku, draslíku a vitamínu C. Proto se doporučuje přidat do jídelníčku jako klíčové složky pro boj s rakovinou a jeho negativní pro účinky na zdraví. Ingredience

  • 3 nebo 4 listy zelí 1/2 litru vody
  • mrkvová šťáva (volitelně)
  • Brokolice (volitelně)

Making beat zelí listy s vodou. Pokud je chuť příliš horká, přidejte trochu mrkvové šťávy. Aby byl nápoj ještě výživnější, můžete také přidat brokolici.

zelenou šťávu Jak jsme již řekli, kapusta velkou pomoc v boji proti rakovině, jak je v tomto receptu zelené šťávy bude také nedílnou složkou. Kromě toho obsahuje další složky, které tělu dodávají důležité nutrienty a pomáhají předcházet vzniku a mutaci rakovinných buněk v budoucnu.

Složení

  • 2 nebo 3 listy zelí
  • hrstky špenát brokolice (do chuti) 3 zralé pomeranče

Příprava Squeeze pomerančové šťávy a přidat všechny složky v mixéru. Natočte je do homogenní konzistence. Brocholy pomáhají zmírnit hořkou chuť.

Note. Vždy pijte šťávu na prázdný žaludek, aby se jeho užitečné složky absorbovaly co nejvíce.

Rajčatová šťáva Rajčatová šťáva - známým způsobem k prevenci a léčbě rakoviny, protože rajčata mají silné antioxidační vlastnosti a obsahují lykopen, který je prokázáno, aby se zabránilo mutaci nádorových buněk. Ingredience

  • 5 nakrájenými rajčaty 1 stonek celeru 1 okurka
  • kayenskyy pepř a špetku mořské soli
  • bazalka (volitelně)

Příprava ušlehejte všechny složky a přidejte bazalku podle chuti zvláštní.

šťáva z jablek, mrkve a zázvoru

Naše poslední recept je věnován šťávu z jablek, mrkve a zázvoru, která pomáhá zpomalovat tvorbu rakovinných buněk. Zázvor je považován za jeden z nejúčinnějších ve světě přírodních léků na rakovinu, proto doporučujeme konzumovat. Navíc, že ​​taková šťáva vám dá energii, má protizánětlivé, antioxidační a uklidňující vlastnosti.

Ingredience

  • 5 jablek
  • 3 mrkve
  • kořen zázvoru

Vaření

Důkladně umýt všechny přísady. Vyčistěte jablka, mrkev a zázvor. Jablka a mrkve nakrájíme na malé kousky a zamícháme zázvor (trochu zázvor, protože má silnou a kořeněnou chuť). Přidejte trochu vody a protřepejte všechny přísady do homogenní konzistence.

Pozor!

Účinnost všech těchto nápojů je způsobena obsahem antioxidantů, stejně jako schopností vyrovnávat pH v těle. Několik studií týkajících se případů onkologických onemocnění a osvědčených postupů zjistilo, že správná acidobazická rovnováha v krvi často inhibuje vývoj rakovinných buněk.

A konečně také doporučujeme, abyste do stravy vložili nějaký česnek. Pokud ji konzumujete syrovou potravu, odhaluje úžasné vlastnosti nejen pro léčbu a prevenci rakoviny, ale i dalších chorob, jako je cukrovka.


Domácí aviváž, aby se zabránilo toxiny

Domácí aviváž, aby se zabránilo toxiny

Přírodní produkty byly aviváž nenahraditelná, pokud jde o praní prádla. Oni nejen dělají šaty jemnější, ale také chrání jemné oblečení a dávají látce příjemnou vůni. Na trhu jsou opravdu běžné a lze je nalézt v mnoha supermarketech za přijatelnou cenu. však určité obavy, že se chutě , jsou součástí majetku, jsou škodlivé pro zdraví a životní prostředí.

(Lidových opravné)

Jak léčit nadýmání

Jak léčit nadýmání

Přírodní produkty Odhaduje se, že přibližně 16-30% lidí, kteří pravidelně trpí bolestmi břicha. Většinou jsou spojeny jedním znakem: téměř vždy přejíždějí. Nadýmání je poměrně časté onemocnění . Obvykle je způsobena špatnými stravovacími návyky, pomalým trávením a některými nemocemi. Tato porucha je doprovázena zánětem nebo jiných nepříjemných příznaků, včetně plynu, zácpa, průjem a pálení žáhy.

(Lidových opravné)