5 Důvodů jíst červené hrozny


5 Důvodů jíst červené hrozny

přírodních produktů červených hroznů má mnoho výhod, mezi nimi - antioxidant známý jako resveratrol. Pomáhá předcházet předčasnému stárnutí a zpomaluje poškození buněk.

Červené hrozny jsou synonymem dobrého zdraví. Je pravda, že bílá hrozna jsou také užitečné, ale tmavší hrozny obsahují více antioxidantů.Existují lidé, kteří nerozlišují chuť různých odrůd hroznů. Ti, kteří tento rozdíl chápou, oceňují červené hrozny nad ostatními odrůdami.

Po vločení révy v ústech cítíme kombinaci kyselého a sladkého. Bezpochyby je to jedno z nejlepších pocitů během sezóny vín.

Jako vždy, když mluvíme o výživě,

klíč je rovnováha. Tím, že konzumujeme toto ovoce po celý den, bráníme stárnutí a zlepšujeme zdraví. červené hrozny a hroznový resveratrol

Obsahuje tolik resveratrol (fitoaleksynu) v kůži, stejně jako v semenech. Tato látka je známá jako "molekula mládí".

Resveratrol chrání hrozny, protože působí jako překážka proti vnějším hrozbám.

  • Farmaceutický průmysl se o něj vždy zajímal kvůli výhodám resveratrolu.
  • Červené hrozny
  • nám pomáhá vyhnout se předčasnému stárnutí vzhledem k vysoké koncentraci antioxidantů. Abyste co nejlépe využili hroznů, připravte si přírodní nápoje obsahující slupky, arašídy a semena.
  • Přírodní šťáva z červených hroznů
  • je užitečné pro oběhový systém. Je třeba mít na paměti, že resveratrol bojuje se zánětem a pomáhá eliminovat patogenní mikroorganismy v krvi.
  • Jezte červené hrozny ke snížení hypertenze

Draslík, stejně jako nerozpustné vlákno v červených hroznech

jsou užitečné pro srdce. Ve skutečnosti, kvůli draslíku, toto ovoce je doporučeno lidem s vysokým krevním tlakem. Pokud spotřebujete 15-20 hroznů, snížíte hladinu sodíku.

  • Můžete zkusit dát červené hrozny v salátu, je to chutný nápad na oběd a večeři.
  • Rozloučit se s zácpou

Červené hrozny mohou být velmi účinné při léčbě zácpy.

Hrozny na snídani jsou jednou z nejlepších přírodních projímadel.

  • Díky organické kyselině, cukru a celulóze pomáhá tónovat svaly žaludku a střev.
  • Pokud jete pravidelně, můžete se zbavit chronické zácpy.
  • Pokud však trpíte průjem, neměli byste jíst hrozny.

Alzheimerova choroba a červených hroznů

Podle studie provedené na lékařské fakulty hoře Sinai v New Yorku, resveratrol může pomoci zpomalit progresi Alzheimerovy choroby.

Antioxidační síla červených hroznů

  • zlepšuje paměť a chrání nás před touto chorobou. Resveratrol redukuje kognitivní poruchy, ke kterým dochází při nástupu onemocnění. Ovládá také oxidační metabolismus onemocnění, tj. Je účinnější než zelený čaj.
  • Odborníci tvrdí, že
  • konzumace červeného vína a hroznů výrazně zlepšuje mozkovou funkci.

Červené hrozny pro prevenci rakoviny Výsledky konzumace červených hroznů byly zjištěny během různých onemocnění, jako je rakovina prsu a kolorektální karcinom.

Americký onkologický institut provedl zajímavý výzkum v této oblasti.

Je známo, že anthokyaniny a proantokyanidiny z červených hroznů zpomalují růst nádorových buněk.

  • Polyfenoly, stejně jako resveratrol, jsou antioxidanty a protizánětlivé látky, které zpomalují poškození buněk způsobené rakovinou.
  • Je také velmi účinná u pacientů podstupujících chemoterapii.
  • Hroznová šťáva dává energii a zlepšuje imunitní systém. Je užitečné pro léčbu rakoviny. Díky své protizánětlivé síle, červené hrozny odstraňují vedlejší účinky spojené s chemoterapií.

Závěrem jsme si povšimli, že je opravdu stojí za to používat červené hrozny a jíst je každý den.

  • Ačkoli to není lék, červené hrozny mohou výrazně zlepšit vaše zdraví a pohodu.
  • Neznámé vlastnosti semen hroznů

No sýrové hrozny, které usnadňují trávení. Můžete ho namočit na jeden den, pak se aktivují příznivé vlastnosti a brzy budou účinné po konzumaci.


Produkty normalizovat hladinu sodíku a zdravotní péči pro ledviny

Produkty normalizovat hladinu sodíku a zdravotní péči pro ledviny

Přírodní prostředky Zajímavý fakt: sodík obsažena téměř ve všech průmyslu rychlého občerstvení, budeme konzumovat denně. To platí pro džusy ze supermarketu a také pro nápoje sýtené oxidem uhličitým. Nadměrná spotřeba tohoto minerálu nejen způsobuje hypertenzi, ale také ovlivňuje zdraví obecně, což vede k problémům s kostí, trávení, kůži a srdci.

(Lidových opravné)

Užitečné vlastnosti ovesných vloček k léčbě artritidy přírodní prostředky

Užitečné vlastnosti ovesných vloček k léčbě artritidy přírodní prostředky

V našem blogu jsme často hovořili o užitných vlastností ovesné vločky . Odborníci na výživu ji superyizheyu volat, určitě je třeba přidat do svého jídelníčku, a to nejen pro své zdraví, ale i ve prospěch celé rodiny. Můžete se rozhodnout jíst ovesné vločky se zbavit nadbytečných kilogramů nebo snížit hladinu škodlivého cholesterolu.

(Lidových opravné)