5 Důvodů, proč si nemohou pít koktejly čokoláda


5 Důvodů, proč si nemohou pít koktejly čokoláda

zajímavého můžete omrzí zprávy o nebezpečí některých výrobků, ale když se problémy související se zdravím dětského, se stávají ještě naléhavější.

Obchod s čokoládovými koktejly opravdu ovlivňuje zdraví dětí. Aby se zabránilo potenciálně závadné přísady bude lepší, když uděláte tyto nápoje doma pomocí přírodních složek a jogurt.

Jako rodiče, pravděpodobně jste četli o nutričních složek na krabicích čokoládové mléko, které dávají dětem.

se zdá v pořádku, ale věděli jste, že existuje nejen konzervanty, které zachovávají vzhled a texturu potravin, ale také něco jiného, ​​pokud nechcete informovat? V dnešním článku bychom vám to chtěli vysvětlit.

1. karagenan, který není vhodný pro děti konzumují

Pokud jste nikdy neslyšeli o karagenan, víte, že se jedná o přírodní produkt vyrobený z různých druhů řas. Řasy v mléčných výrobcích? To je pravda. I když je přirozené, být vědomi toho, že Světová zdravotnická organizace nedoporučuje dávat svým dětem. Zde jsou důvody: on

  • mění střevní mikroflóru způsobují špatné trávení
  • plyny způsobují

průjem Možná máte zájem, což je doporučená denní dávka pro děti, které mají nezaznamenaly tyto nežádoucí účinky. Zdravotní orgány dnes nedosáhly obecného závěru.

2. Čokoláda koktejly obsahující kasein

čokoláda koktejly jsou mléčné výrobky, protože jsou bohaté na kasein - mléčná bílkovina.

Účinek tohoto proteinu na tělo je jiný, ale děti často pozorovány nežádoucí účinky:

  • trávení
  • vliv na imunitní systém
  • alergie
  • ekzém nebo bronchitida, protože alergie tohoto mléčného výrobku

Ne všechny děti mají stejnou alergii nebo reakci, ale což je třeba vzít v úvahu, aby se alespoň regulovala spotřeba takových mléčných koktejlů.

3. čokoládové nápoje mají příliš mnoho cukru

nebudete překvapeni, učit se, že čokoládové nápoje obsahují cukr, ale věděli jste, že 200 ml porce obsahuje asi 30 gramů cukru?

Tato částka je příliš velká a horší, jestliže vaše děti pravidelně pijí.

  • Cukr je odolný vůči inzulínu, takže děti jsou vystaveny riziku vzniku metabolických poruch a cukrovky.
  • Cukr zvyšuje koncentraci žluči ve výkalech a bakteriálních enzymů v tlustém střevě.
  • čokoládové mléčné koktejly obsahují kukuřičný sirup - typ sladidla. Tato sloučenina může způsobit poškození jater v dlouhodobém horizontu.
  • Děti se mohou přibrat. 4. Čokoláda koktejly

nepomůže děti mají silné kosti

Obvykle mléčné podniky, které produkují tyto nápoje propagovat své preference pomocí následující věty: „Oni podporují růst kostí“ nebo „kosti vašeho dítěte stane silnější.“

Tyto informace by měly být léčeni s opatrností a nějakým skepticismem. vápenatý v těchto koktejlů špatně vstřebávají. Ve skutečnosti často ztraceny.

Amy lánu, Director of Nutrition výboru lékařů pro zodpovědnou medicínu, uvádí, že v zemích s nejvyššími úrovněmi s osteoporózou lidí pít více mléka v obalech, a to zejména ty koktejly.

čokoládové mléčné koktejly nejsou dobrým zdrojem vápníku. Nejlepší volbou - lehký jogurt nebo dokonce vápníku z rostlinných zdrojů.

5. čokoládové mléčné koktejly nemůže ani chutnat jako čokoláda

Jejich chuť je zcela umělé. Výrobci pak často používají chemické látky a jiné aromatické prvky připomínající čokolády bez použití pravda. Totéž se děje s jinými příchutěmi, jako jsou jahody a vanilky.

Tyto nápoje obvykle obsahují látky, jako jsou hydrolyzovaný rostlinný protein nebo glutamátu sodného. Dalším faktem je ještě více alarmující, výrobci potravin se nevyžaduje, aby zveřejňovaly ingredience, které používají k vytvoření těchto vůní.

Jde o důvěrný formule, které jim umožní soutěžit s jinými značkami.

například se to týká Coca-Cola.

Existuje zdravější možnosti než čokoládové koktejly

  • Nemusíte se vzdát mléčné výrobky, ale musí brát v nejcennější, které obsahují více vápníku, jakož i pečovat o střevní flóry dítěte, si můžete udělat využít koktejl přírodního jogurtu a přidat kakaový prášek a kaše. Děti to milují.
  • Rostlinné mléko je také velmi zdravé vegetariánské.
  • Můžete si také připravit domácí přírodní šťávy.

Na závěr bychom chtěli poznamenat, že konzumace čokolády koktejlů občas nepředstavuje žádné riziko. Nebezpečí přichází, když jsou tyto nápoje jsou každodenní návyky ve výživě dětí.


Správná strava pro lidi s refluxním onemocněním

Správná strava pro lidi s refluxním onemocněním

Gastroezofageální refluxní choroba ohrožuje mnoho lidí při jídle. Ezofag je orgán, který je obklopen jiným svalstvem, které je vždy uzavřené a umožňuje jídlo vstoupit do jícnu po jeho otevření. Zabraňuje "zvedání" žaludeční šťávy nebo, jinými slovy, refluxu. V tomto článku si přečtete o správné výživě pro osoby s refluxním onemocněním.

(Zajímavosti)

Rizika a příznaky endometriózy

Rizika a příznaky endometriózy

Zajímavá fakta Endometrióza postihuje každé z 10 žen a , podle mnoha organizací, které pracují v této otázce, zmlkl a oslabující nemoci pro ně. Endometrióza - onemocnění, při kterém vznikají benigní nádory nitroděložní tkáně mimo děložní , často šíří na vaječníky, pánve, vejcovody, a to i břišní orgány, jako jsou střeva.

(Zajímavosti)