5 Jednoduché a neobvyklé způsoby vaření kaše


5 Jednoduché a neobvyklé způsoby vaření kaše

Ovesné recepty - je jedním z největších užitkových rostlin, které existují. To má mnoho zdravotních výhod, sytí tělo s energií, poskytuje denní dávky vlákniny a pomáhá regulovat nervovou soustavu. Přečtěte si tento článek dozvědět se o některé neobvyklé způsoby jíst ovesné vločky každý den, dokonce bez podezření z jeho přítomnosti v misce.

Užitečné vlastnosti ovesných vloček:

  • Regulace hladiny cukru v krvi.
  • Snižuje hladinu krevního tlaku a cholesterolu.
  • má diuretické vlastnosti, které pomáhají odstranit přebytečnou tekutinu z těla.
  • Ovesná vločka je skvělé projímadlo.
  • Osušuje tělo energií a pomáhá bojovat proti únavě.
  • Ovesné vločky pomáhá zvyšovat sexuální touhu.
  • je velmi bohatý.
  • ovesných vloček pomáhá regulovat nervovou soustavu, která bude užitečná pro lidi, kteří trpí nadměrným stresem a nervozitou.

snídaně Jak jsme se již zmínili, ovesné vločky, je vynikajícím zdrojem energie, a proto je nejlepší jíst v dopoledních hodinách. Pomůžeefektivně začít svůj den a zůstane fit až do oběda. Doporučujeme, aby si připravit snídani:

  • Dvě polévkové lžíce mleté ​​ovesné vločky nebo ovesné kroupy, namočené přes noc
  • jeden šálek jogurtu
  • Jednu polévkovou lžíci medu
  • hrst ořechů nebo semen
  • hrst sušené ovoce (švestky, rozinky nebo dny)

Kombinovat všechny tyto ingredience a zdobí snídani s kousky kakaa.

British ovesné vločky Je tedy recepty podobný rýžový nákyp, ale Britové místo rýže je vařená s ovesné vločky. Toto jídlo je nejen užitečné pro rýžový pudink, ale také mnohem výživnější. Můžete jíst toto jídlo na snídani, mít s sebou občerstvení nebo jíst po silné fyzické nebo psychické zátěži.

Vařte jeden šálek mléka (můžete také použít nápoj vyrobený z ovesných vloček) se třemi lžícemi ovesných vloček a skořice hole. Připravte tuto směs na pět minut, aniž byste ji zapomněli čas od času rozmíchat.

Díky této rychlé a snadné metodě můžete připravit základy velmi výživného jídla, které může být doplněno ovocem. Můžete také oslabit britskou ovesné vločky hnědým cukrem, medem nebo polévkou agávy.

Zeleninové pyré

Ovesné vločky mohou být také skvělý přírůstek zeleninového pyré, protože to dá bohatou a něžnouzeleninu. Kromě toho může ovesné vločky nahradit brambory, sýr nebo krémové, které jsou často přidány do zeleninového pyré. V tomto případě bude pyré plné, ale méně kalorické.

Jedna osoba musí přidat jednu lžíci ovesných vloček do zeleninového pyré a pak by měla být tato směs důkladně sestřelena. Můžete také použít strouhanou bramboru na stůl společně s předsazenými ovesnými vločkami, aby každý mohl nastavit nádobí pro sebe.

breading nejneobvyklejší ale lahodný způsob, jak použít ovesné vločky - to využití pozemní ovesné kaše pro obalování potravin místo mouky a strouhanky. Můžete použít nejen mleté ​​grity, ale celé vločky.

Pro , aby se panning ještě více originál, míchat ovesné vločky se semeny různých kultur.Doporučujeme například pečení několika platniček na lilku v chlebách celých ovsených vloček.

Taková jídla budou šťavnatá uvnitř a křupavá venku.

Ovesná mouka "mléko"

Při pokusu o tento pokrm, ani neuvědomit si, že mléko neexistuje. Tento recept bude užitečné pro lidi, kteří nevnímají laktózu a mají problémy s trávením mléčné výrobky, stejně jako pro ty, kteří mají mastnou pleť příliš.

Vegetable mléčné nápoje vyrobené z ovoce a obilovin místo kravského mléka, ale stále nebude zmírnit můžete vychutnat vynikající konzistenci a texturu mléčných výrobků. Kromě toho je tento nápoj velmi snadno vařit!

Smíchejte jednu polévkovou lžíci ovsených vloček s sklenicí vody při pokojové teplotě a směs promíchejte jednu minutu nebo až do okamžiku, kdy se zbarví do bílé. Dopřejte vločkovým nápojům a oslaďte je podle svých představ.

Tento „mléko“, můžete použít i teplo a v zimě, stejně jako v reálném krávy a můžete připravit ho různé pokrmy. Pokud se chystáte použít tuto směs na místě těžkého smetany, pak převezme při vaření ovesné vločky a méně vody, a to i při namáhání opustit malé vločky v kapalině.

To je nepochybně skvělý způsob, jak učinit vaše pokrmy mnohem užitečnější a méně kalorické, a také jim dát jedinečnou chuť.


Zdravý a aktivní start do nového dne s citronem, česnekem a medových receptů

Zdravý a aktivní start do nového dne s citronem, česnekem a medových receptů

Zkoušeli jste někdy smíchat med, česnek a citron? Taková kombinace se může zdát spíše podivná, protože všechny tyto ingredience se dobře nesmějí. Ale ve skutečnosti to vůbec není. Věřte tomu nebo ne, ale pár "česnek - med" je dobře znám při vaření. Navíc, tyto výrobky byly po staletí používány v přírodní medicíně ke zlepšení fungování imunitního systému.

(Recepty)

Domácí léky s olivovým olejem Recepty

Domácí léky s olivovým olejem Recepty

Olivový olej, také známý jako „tekuté zlato“, je skvělý složka, která je použita v non-tradiční medicíně po celá staletí. Je velmi prospěšné pro zdraví. Obsahuje takové nádherné zdravé rostlinné tuky, které jej nemůžete používat v každodenním životě. olivovým olejem by měly být přidány ke stravě, a navíc obsahuje složky, které pomáhají mnoha typů bolestí v každodenním životě .

(Recepty)