Retence tekutin: 5 přírodní diuretika


Retence tekutin: 5 přírodní diuretika

Přírodní produkty Přírodní diuretika - potravina a byliny s určitými vlastnostmi, které pomáhají tělu zvýšit vylučování moči -jeho schopnost odstraňovat přebytečnou tekutinu, která může být držen prostřednictvím různých podmínek.

Když tělo začne bobtnat bez jakékoliv zjevné příčiny, je pravděpodobně kvůli zadržování tekutin. Tato porucha může být nebezpečná, zejména pokud jde o kardiovaskulární systém.

obtíže, které vznikají při odvozování nebo snížení přebytečné tekutiny může být způsobeno tím, strava s vysokým obsahem sodíku, hormonální problémy, dědičnosti nebo spotřeby škodlivých produktů.

Naštěstí díky pravidelné konzumaci přírodních diuretik možné se vypořádat s tímto problémem a nenechat to horší a zasahovat do základních tělesných funkcí (např metabolismus). Jste připraveni se dozvědět více?

1. Zelený čaj

Zelený čaj je velmi oblíbený díky vysoké koncentraci antioxidantů a dalších sloučenin, které přispívají ke snížení hmotnosti. Také

, diuretika, která podporuje přirozenou detoxikačnía hraje důležitou roli v udržování rovnováhy tekutin v organismu a odstranění toxinů.

2. Třešně

Třešně na 70% se skládá z vody. Jsou bohaté na vitaminy B a hořčík je minerál, který je důležitý pro zlepšení nálady.

V důsledku obsahu draslíku jsou třešně přírodní diuretikum. Obsahují významné množství flavonoidů a antioxidantů, které pomáhají odstraňovat vodu z těla. 3. Meloun

Toto čerstvé ovoce obsahuje velké množství vody (asi 90%), a vitamíny, vláknina a další sloučeniny, které se potýkají s retencí tekutin.

meloun známý také vysoký obsah beta-karotenu - antioxidant, který zabraňuje předčasnému stárnutí, neumožňuje volné radikály poškození buněk.

4. Okurka

Tato rostlina byla kdysi považována za plevel a ignorována po mnoho let.

Dnes však víme, že má silný diuretický účinek, protože je přirozeným zdrojem draslíku, hořčíku a hliníku.

Pravidelná konzumace přesličky může zvýšit tvorbu moči o 30%, což usnadňuje odstranění toxinů a kapalin, a může zabránit tvorbě ledvinových kamenů. 5. Cibule

Tento populární zelenina je zdrojem minerálních látek a stopových prvků, jako je vápník, hořčík, chlor, kobaltu, železa, draslíku a vitaminy A, C a E.

cibule je diuretikum, protože je téměř 91 % se skládá z vody.

Pravidelná konzumace cibule, zejména syrové,stimuluje ledviny pro usnadnění odebrání tekutiny z těla a zabraňuje různých nemocí.


Problémy s kostmi, jak zabránit

Problémy s kostmi, jak zabránit

Natural znamená, že vaše tělo se zoufale snaží využít vápník obsažený v mléce pro jejich potřeby. Stále existují některé potraviny, které jsou velmi bohaté na vápník, takže je můžete konzumovat a nikdy se nemusíte starat o denní hladinu vápníku. Kostní onemocnění jsou často způsobeny genetickými faktory, infekcí, špatným vývojem kostí nebo špatnou výživou.

(Lidových opravné)

Růžová himalajská sůl proti migrénám

Růžová himalajská sůl proti migrénám

Migréna - to je silná, rostoucí, pulzující bolest hlavy. Je doprovázena závratě, rozostřeným zrakem, problémy s vědomím toku času, nevolností a zvracením. Pro léčbu migrény používejte dostatečně silné léky. Nicméně, můžete najít přírodní alternativu k tomuto problému . Mluvíme o himalájské soli. Proč růžová himalajská sůl pomáhá překonat migrény?

(Lidových opravné)