4 Pokrmy na večeři, pomáhají s zácpa střev Recepty


4 Pokrmy na večeři, pomáhají s zácpa střev Recepty

střeva zácpa - velmi nepříjemné zdravotní problém, a pokud se neléčí nyní, v budoucnu to může vést k onemocnění. V každém případě je vhodné vyhnout se mazivům, protože dráždí střeva a mohou být škodlivé, protože agresivně působí na mikroflóru.

V tomto článku budeme psát o tom, jak zacházet se zácpou přirozenými prostředky. Tyto pokrmy jsou skutečně přínosné pro zdraví a podporují funkci střev. Vyzkoušejte to dnes!

Proč střevní zácpa pomáhá pokrmy na večeři?

Jídlo je obzvláště důležité, pokud chcete vyléčit střevní zácpu, kromě toho jsou tyto pokrmy velmi snadné k vaření.

Práce v játrech úzce souvisí s střevem a večeře je jídlo, které nejvíce ovlivňuje játra, která je obnovena právě přes noc. Příprava lehké a zdravé večeře je pozitivním krokem k léčbě zácpy. Při výběru potravin, které jsou užitečné pro játra a střeva, určitě pocítíte účinek na sebe další ráno, kdy se probudíte.

Pečený lilek s rajčaty a mozzarellou

Lilek - je lahodná zelenina, bohatá na vlákninu, která podporuje práci střev. Vzhledem k obsahu vody jsou opravdu užitečné pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak a nadměrný cholesterol.

Pečení baklažánů je opravdu užitečný, snadný a snadný způsob, jak je připravit, aleje třeba namočit do slané vody nejméně hodinu před vařením.

V tomto receptu dostanou dokonce šťavnaté, protože k nim přidáme drcené rajčata a malou mozzarellou. Tenká vrstva sýra bude dělat tento pokrm bezkonkurenční.

Doporučujeme také přidat trochu oregano a bazalku.

Dýňová polévka

Dýně jsou bohaté na vlákninu a také pomáhají tělu odstranit přebytečnou tekutinu, což z nich dělá výborný prostředek edému, zácpy nebo zadržování tekutin.

Tento klasický recept na dýňovou polévku díky své husté konzistenci vám umožní vařit poměrně jednoduché jídlo a nestráví vám na něm hodně času.

Můžete přidat trochu olivového oleje a mořské soli, které také zlepšují práci jater a střev. Také

, doporučujeme přidat nějaké dýňová semínka, protože to nejen chutné, ale také užitečné, zejména pro léčbu a prevenci střevních parazitů, které mohou způsobit zácpu.

Avokádový krém s lněným semínkem

Existují takové dny, kdy nechcete stát celý den kolem talíře, ale chtějí jíst zdravé jídlo. Rychlé a chutné můžete tento problém vyřešit, pokud vaříte avokádový krém, který připomíná gucci, ale je mnohem jednodušší a vhodnější na večeři.

Avokádo je bohaté na bílkoviny, vitamíny, esenciální mastné kyseliny a rozpustné a nerozpustné vlákno. Oba typy vláken přispívají k práci střeva.

Při přípravě tohoto krému, stačí kaše avokádo vidličkou a přidáme trochu koření, jako například drcené nebo v prášku česnekem, olivovým olejem, jablečným octem a solí. Přidejte k této směsi také malé lněné semínko, které je již dlouho známé díky svým vlastnostem, které pomáhají při zácpě.

Jezte tento krém s celozrnným chlebem nebo hnědými rýžovými palačinkami.

Plněné cukety

Kojenci bohatí na rostlinné lepidlo - typ vlákniny, který má zvlhčující účinek a pomáhá omezit zánětyzpůsobené špatnou výživou.

Mají také mírný laxativní účinek, takže jsou vhodné pro léčbu zácpy a zánětlivých potíží.

V tomto receptu, budeme mít různé cukety, které mají zaoblenou podobu, ale můžete vzít jakékoli jiné odrůdy a řezat cukety na polovinu.

Jako baklažánky, pečeme je. Ale v našem případě doplníme cukrinu o hnědou rýži - extrémně výživnou obilovinu bohatou na minerály a vlákninu, která zase udělá toto jídlo opravdu užitečné.

Doporučujeme vařit plněné cukety v domácí omáce.


Jak vyrobit své vlastní deodorant

Jak vyrobit své vlastní deodorant

Recepty nemít špatný tělesný zápach, hlavní věc - jíst a pít dostatečné množství vody. I když, i když vaše tělo, zejména podpaží, bez zápachu, použití deodorant stane zvykem a nemůžete obejít bez něj, protože jejich vůni, která dodává sebedůvěru. Pokud patříte k lidem, kteří nemohou žít den bez deodorantu, je třeba dodržovat následující doporučení, jak vytvořit svůj vlastní deodorant.

(Recepty)

Používejte tyto koření, aby vaše zeleninové pokrmy speciální

Používejte tyto koření, aby vaše zeleninové pokrmy speciální

Varení není nikdy jednoduché . Je to ještě komplikovanější, když se pokoušíte dát pokrmu chuť, která by byla přínosem pro každého člena rodiny, zvláště když vaříte zeleninové pokrmy. Nezapomeňte, že odpověď těla na jídlo závisí na jeho chuti . Proto proto, když konzumujeme určité pokrmy, cítíme potěšení nebo jiné emoce.

(Recepty)