4 Výrobků k obnovení střevní mikroflóry


4 Výrobků k obnovení střevní mikroflóry

Přírodní produkty máme tendenci ignorovat střevo, ale pokud to nefunguje, je zdrojem toxinů do těla a brání řádnému vstřebávání živin z potravin, které konzumují.

V tomto článku si popíšeme, jak lze regulovat střevní mikroflóru a obnovit přirozenou cestou přídavkem ke stravě některých důležitých probiotik. Probiotika Probiotika

- je živé bakterie obsažené v potravinářské výrobky, které budeme diskutovat v tomto článku. Podléhají přirozenému procesu fermentace.

tyto mikroorganismy přispět k posílení imunitního systému a obnovení střevní mikroflóry, trpí důsledky podvýživy, antibiotika a střevní problémy.

Denní spotřeba výrazně zlepší tyto zdravotní problémy: zácpa

  • plyn a nadýmání nadýmání po jídle
  • Crohnova choroba syndrom dráždivého tračníku

Jogurt Jogurt - produkt, který může být velmi užitečné, pokud máte nesnášenlivost laktózu a vyhneme se kombinování s mnoha dalšími potravinami. Je to také velmi přirozený produkt, když si vaříte doma sami. Jako výsledek, budete se vyvarovat barviva, příchutě a cukr, které přidávají do ochuceného jogurtu, které jsou prodávány v obchodech.

Připravte jogurt doma je mnohem jednodušší, než si myslíte. Nemusíte dokonce potřebovat žádné speciální zařízení.

Po tom, co jste sami udělali, získáte výhody všech svých vlastností, používejte vysoce kvalitní mléko a ušetříte peníze. Kromě toho se chutná nepřekonatelně.

Kefír Kefír i užitečnější pro zažívání než jogurt, jak to bohaté na čerstvého droždí a obsahuje ménělaktózy. Píje se trochu kyselé, ale můžete ho oslašit trochu medu nebo sirupu.

Kefír je živá houba, kterou lze umístit do nádoby s mlékem (kráva, koza, ovce atd.). Po 24-48 hodinách je napjatý a opilý, nebo vložen do ledničky a houby do mléka k formě ferment.

Je důležité si uvědomit, že někteří lidé netolerují laktózu, ale dobře zpracovávají fermentované potraviny.

Zelí Zelí - potravinářský výrobek, typická pro některých evropských zemích, jako je Německo nebo Polsko, kde je zdobená maso a ryby a usnadňuje trávení.

Je vařeno uhasením listů zelí vodou a solí.

Ledvinné zelí, které skutečně zlepšuje bakteriální střevní mikroflóru, je obvykle vařeno doma. Fermentuje se solí a ten, který se prodává ve většině obchodů, obsahuje ocot nebo alkohol.

Proto doporučujeme, abyste si sami vařili. Můžete experimentovat s různými druhy zelí a další zeleniny.


5 Bylinné proti příznaky syndromu dráždivého tračníku

5 Bylinné proti příznaky syndromu dráždivého tračníku

Přírodních produktů Teenageři často trpí syndromem dráždivého tračníku, ačkoli to také může ovlivnit také někteří lidé, kteří dosáhli plnoletosti. Na rozdíl od jiných poruch trávicí soustavy tato podmínka nezpůsobí žádné změny ve struktuře nebo metabolismu střeva, a infekční agens nejsou její příčiny.

(Lidových opravné)

10 Přírodní prostředky pro odstranění bradavic přírodní prostředky

10 Přírodní prostředky pro odstranění bradavic přírodní prostředky

Bradavice - onemocnění kůže způsobené lidským papilomavirem (HPV). Tyto malé kožní léze jsou benigní. Často jejich velikost je několik milimetrů, ale také větší. Vznikají bradavice na různých místech, včetně na obličeji. Vypadají velmi neteticky, takže se všichni snaží zbavit se. Často se bradavice objevují na hrudi, podpaží, krku, očních víček a také na dlaních a nohou.

(Lidových opravné)