4 Výrobků k obnovení střevní mikroflóry


4 Výrobků k obnovení střevní mikroflóry

Přírodní produkty máme tendenci ignorovat střevo, ale pokud to nefunguje, je zdrojem toxinů do těla a brání řádnému vstřebávání živin z potravin, které konzumují.

V tomto článku si popíšeme, jak lze regulovat střevní mikroflóru a obnovit přirozenou cestou přídavkem ke stravě některých důležitých probiotik. Probiotika Probiotika

- je živé bakterie obsažené v potravinářské výrobky, které budeme diskutovat v tomto článku. Podléhají přirozenému procesu fermentace.

tyto mikroorganismy přispět k posílení imunitního systému a obnovení střevní mikroflóry, trpí důsledky podvýživy, antibiotika a střevní problémy.

Denní spotřeba výrazně zlepší tyto zdravotní problémy: zácpa

  • plyn a nadýmání nadýmání po jídle
  • Crohnova choroba syndrom dráždivého tračníku

Jogurt Jogurt - produkt, který může být velmi užitečné, pokud máte nesnášenlivost laktózu a vyhneme se kombinování s mnoha dalšími potravinami. Je to také velmi přirozený produkt, když si vaříte doma sami. Jako výsledek, budete se vyvarovat barviva, příchutě a cukr, které přidávají do ochuceného jogurtu, které jsou prodávány v obchodech.

Připravte jogurt doma je mnohem jednodušší, než si myslíte. Nemusíte dokonce potřebovat žádné speciální zařízení.

Po tom, co jste sami udělali, získáte výhody všech svých vlastností, používejte vysoce kvalitní mléko a ušetříte peníze. Kromě toho se chutná nepřekonatelně.

Kefír Kefír i užitečnější pro zažívání než jogurt, jak to bohaté na čerstvého droždí a obsahuje ménělaktózy. Píje se trochu kyselé, ale můžete ho oslašit trochu medu nebo sirupu.

Kefír je živá houba, kterou lze umístit do nádoby s mlékem (kráva, koza, ovce atd.). Po 24-48 hodinách je napjatý a opilý, nebo vložen do ledničky a houby do mléka k formě ferment.

Je důležité si uvědomit, že někteří lidé netolerují laktózu, ale dobře zpracovávají fermentované potraviny.

Zelí Zelí - potravinářský výrobek, typická pro některých evropských zemích, jako je Německo nebo Polsko, kde je zdobená maso a ryby a usnadňuje trávení.

Je vařeno uhasením listů zelí vodou a solí.

Ledvinné zelí, které skutečně zlepšuje bakteriální střevní mikroflóru, je obvykle vařeno doma. Fermentuje se solí a ten, který se prodává ve většině obchodů, obsahuje ocot nebo alkohol.

Proto doporučujeme, abyste si sami vařili. Můžete experimentovat s různými druhy zelí a další zeleniny.


Jak léčit keloidní jizvy v přírodních prostředcích

Jak léčit keloidní jizvy v přírodních prostředcích

Když zmíníme keloidní jizvy, mluvíme o těch zraněních, které nejsou řádně přeplněné. U některých lidí se jizvy neobvykle léčí. Například, jsou jizvy větší než rány, které mají velmi zvláštní barvu. Navíc mnoho lidí s keloidními jizvy má v této oblasti bolest a svědění. Proto se keloidní jizvy stávají nejen estetickým problémem, ale také zdrojem nepohodlí.

(Lidových opravné)

3 Jednoduché způsoby, jak bojovat proti hypotyreózy přírodních prostředků

3 Jednoduché způsoby, jak bojovat proti hypotyreózy přírodních prostředků

Hypotyreóza - komplexní onemocnění, proti kterému vyžaduje určité úsilí. Změny hmotnosti, únava - časté příznaky. Kromě léků existují další strategie, které vám mohou pomoci. Naučte se o třech jednoduchých způsobech boje s hypotyreózou. Život s hypotyreózou Každý rok mnoho lidí dostává diagnózu - hypotyreózu.

(Lidových opravné)