Jak se stát odborníkem v kuchyni: 7 neuvěřitelných tajemství


Jak se stát odborníkem v kuchyni: 7 neuvěřitelných tajemství

Kuchařství má své vlastní specifika a stává se odborníkem v kuchyni není vždy snadné.S těmito tajemstvími uvidíte, že se můžete naučit vařit jako kuchař, takže pokud chcete zlepšit své schopnosti, přečtěte si.

Vy a vaše rodina rychle uvidíte zlepšení.

1. Nedělejte maso

Ačkoli se to může zdát jako malý detail, otáčení steaků a kotletků může opět znovu zkazit vše.

Když často obrátíte maso, budete mít filé bez požadované křupavé kůry.

také nedává prosmazhytysya maso, protože pokud jej otočit až příliš často, je pravděpodobné, vyjít z šťáva a maso bude na pánvi.

Chcete-li zjistit, zda je maso připraveno, je nejlepší ho přesunout na pánvi. Je-li to snadné se pohybovat, znamená to, že je čas ho vytáhnout z ohně.

2. Zjistěte, jestli jsou vajíčka čerstvé

Pokud jste už dlouho koupili tucet vajec, je snadné zjistit, zda jsou čerstvé.

Je to velmi jednoduché a trvá jen minutu.

Položte vejce do sklenice vody. Staré vejce plavou ve vodě a čerstvě ponořené do dna.

Pokud vajíčko zůstane uprostřed, znamená to, že může ležet po dobu asi dvou týdnů, ale můžete ji stále jíst.

3. Nejíst čerstvě uvařené maso

Je lákavé jíst svůj steak přímo z pánve, ale pravda je, že to není vždy nejlepší.

V tomto případě je vhodné dělat opak.

Ačkoli mnoho lidí to neví, váš steak bude chutný poté, co necháte to chvíli zůstat.

Nezapomeňte, že maso by mělo počkat několik minut před podáváním po vaření. 4. Jak

změknout máslo Pokud potřebujete vařit jídlo s máslem a měly by být zmírněna jakmile je to možné, nezapomeňte tuto SuperEasy způsobem, který je snadné dělat.

Je nepravděpodobné, že bude trvat hodně času.

  • Stačí umístit sklenici vody do mikrovlnné trouby a ohřát ji.
  • Nalijte vodu a držte sklo nad olejem.
  • Za pár vteřin uvidíte, že máslo je poměrně měkké a připravené k použití.

5. Jak správně pečeme a stanete se odborníkem v kuchyni

Pokud máte rád pečicí trouby v troubě a chcete to udělat lépe, musíte postupovat podle tohoto doporučení.

Vše, co musíte udělat, je posypat strouhanou sýrovou misku za pět minut před tím, než bude připravena, takže to nehoří a také získáte sýrovou chuť.

Samozřejmě, nejdůležitější věcí, kterou je třeba udělat, je zkontrolovat teplotu pece a zohlednit ji při pečení.

Takže nádobí nebude spálit vzhůru nohama a nezůstane surová uvnitř.

6. Naučte se zmrazit vývar

Pokud nemáte čas vařit, vaření a zmrazení vývaru může váš život mnohem jednodušší.

Je důležité nejen přidat do vývaru správné přísady, ale i správně zmrazit.

Skvělý nápad je nalít vývar na misky na kostky ledu. Rozdělte ho na části, které můžete v budoucnu vařit.

Například by bylo možné jej odložit k vaření makaronů, rýže nebo zeleniny.

7. Ochutnejte jídlo čerstvými bylinkami

Bylinky se silnou vůní a nízkým obsahem kalorií jsou mnohem zdravější alternativou než omáčky, pokud jde o ochucení všech pokrmů.

V závislosti na tom, co plánujete vařit, si můžete vybrat správnou bylinu pro jídlo.

Chcete-li těžit z nich, je nejlepší přidat jemně nakrájené byliny na vaše pokrmy. Toto je jednoduché tajemství, které zvýší chuť jídla a umožní vám stát se odborníkem v kuchyni.

6 jednoduchých tipů pro praní kuchyně

Nemusíte trávit spoustu peněz a čas není, že kuchyně je čistá. Stačí, abyste věděli vlastnosti určitých produktů a správně je používali


Poškození amalhamnoyi plomby zdraví

Poškození amalhamnoyi plomby zdraví

Zajímavosti Věděli jste, že zubní výplně amalgám především z rtuti a těžký kov, který je velmi škodlivé pro vaše zdraví? A skutečnost, že hrozba pro zdraví užívání amalgámu dokonce zakázán v některých zemích? V tomto článku se budeme vám říct všechno, co potřebujete vědět o vlastnostech a bezpečnostních plomb amalhamnyh: co to je, jak mohou mít vliv na vaše zdraví a možných alternativ, aby je nahradili.

(Zajímavosti)

Které banány jsou nejužitečnější: zralé nebo zelené?

Které banány jsou nejužitečnější: zralé nebo zelené?

Banány patří k nejoblíbenějším plodům po celém světě, protože kromě toho, že jsou lahodné, jsou také levné a užitečné. Mnoho lidí je vyloučilo ze stravy, mylně se domnívalo, že přispívají k přírůstku hmotnosti. Bylo však prokázáno, že spotřeba banánů v moderování kontrastu poskytuje výhody pro lidi, kteří chtějí mít vyváženou stravu a zhubnout.

(Zajímavosti)