Jak vařit polévku


Jak vařit polévku

Přijedete domů po dlouhém chladném dni. První věc, kterou uděláte - vykoupat v teplé vodě, a druhá - něco sníst ke zvýšení tělesné teploty. Polévka!

polévka - nejen dobré jídlo, ale také výživné, a pravděpodobně vám připomene dětství (pokud se vám líbil polévku nebo ne).

V dnešním článku se chci říct o výhodách spotřeby polévky a jak, aby to mnohem užitečnější. Připravte se na zimu!

Proč polévka pomáhá tělu?

Pokud jste nemocní, je třeba, aby se zahřál, nebo se snažíte získat celou rodinu pohromadě u jídelního stolu, polévka má mnoho výhod! Zde jsou některé z nich:

Je to tradice z generace na generaci, to zůstane jedním z nejoblíbenějších jídel na světě. Věděli jste, že první zmínka o tomto jídle byla paleolitická? Rytiny ve francouzské jeskyni Le Ezi-de-Tayac, zjevně zobrazující skupinu lidí, kteří na vaření polévky.

Ale nemusí se vrátit tak daleko dozadu. Není pochyb o tom budete pamatovat dětství, když vaše babička, teta nebo matka vaří polévka pro celou rodinu. To

užitečné pro všechny kojence, děti, dospělé i seniory - každý může těžit z bohaté míse zeleninová polévka! Toto je vynikající jídlo a skvělý způsob, jak bojovat proti chladu.

To je důvod, proč je často podáván na prvním místě u stolu během oběda. Dalo by se dokonce říci, že dobrá polévka sdružuje rodiče, děti a sourozenci. Toto nutričně

Pokud jde o potraviny, polévka poskytuje dostatek vitamínů a proteinů. To je často vařená se zeleninou, ale může také obsahovat hovězí maso, kuřecí maso, ryby, těstoviny a rýže. To je skvělý způsob, jak kombinovat všechny hlavní skupiny potravin v jednom jídle. To hydratuje

Pokud například horečka, lékaři doporučují jíst polévku. Vzhledem k vysokému obsahu tekutiny a minerálů pomáhá tělu zůstat hydratované. Tento nízko

samozřejmě získat tuto výhodu mohou jíst jen polévku se zeleninou a vody. Nepřidávejte přísady s vysokým obsahem tuku nebo uhlohydrátů, jako jsou těstoviny. Zeleninové polévky poskytují ve srovnání s jejich objemem velmi málo kalorií.

Je kompatibilní s jakýmkoli nízkokalorická dieta, protože splňuje hladu a udrží vás z snacking mezi jídly.

To se snadno vstřebává

Protože většina látkami jsou kostičky nebo zpracované v mixéru polévku lehce stravitelné. Proto je skvělé pro děti a starší lidi.

Léčí

Nasycená polévka může pomoci v zimě předcházet nachlazení a chřipce. Kuřecí polévka je živým příkladem pro tento typ domácího léčiva. Obsahuje antibakteriální a protizánětlivé složky, takže je tak silný. Je k dispozici

Nakonec je jednoduché na přípravu, protože složky jsou obvykle již ve vaší spíži. Někdy vše, co musíte udělat, je vzít ho do lednice a polic, přidejte trochu vody a kombinovat. Na stůl!

Co potřebujete udělat pro dokonalou polévku?

Existují tisíce receptů na polévky a většina z nich má dlouhou tradici nebo babičky byly vynalezeny před několika desítkami let. Dáme vám "základní" recept.

  • Ingredience cibule
  • červené nebo zelené papriky
  • mrkev celer
  • pórek
  • česnek petržel

pak můžete přidat cokoliv chcete:

  • rajčata brambory

špenát Nezapomeňte koření:

  • sůl tymián
  • oregano bobkový list

olivový olej nebo volitelné doplňky:

  • rýže těstoviny kuřecí
  • maso rybí

houby mnoho různých způsobů, jak připravit polévku: Julien

jméno tohoto receptu pochází z toho, jak si snížit zeleninu. Jedná se o barevný případ plný vitaminů, vlákniny a vápníku.

Připravte zeleninu v bujónu, dokud nebude vše měkké. Můžete také přidat rýži nebo těstoviny.

Cream Cream je jednoduchý proces: zeleniny pěstované v mixéru. Můžete je smíchat například s malým mlékem. Někteří lidé také přidávají manchees. Zpěnit

Někdy se provádí ve spojení s prvním typem polévky, protože jakmile si nakrájíme zeleninu by jim měl smažit v malém množství olivového oleje. Poté přidejte vodu nebo vývar a vařte, dokud nebude vařený. Jedna složka

To může být ve formě krému, Julienne nebo velké kusy, ale hlavní věc, která byla základem pouze jedna složka. Některými příklady jsou dýně, rajčata nebo brambory. polévka

studené To je ideální recept na letní a dobrým řešením pro milovníky polévka, kteří nechtějí čekat, až v zimě k začít užívat. Můžete to udělat s řepou a okurkami, a vařit jako obvykle. Jen ho nechte vychladnout a je připraven jíst.

A co buvolí kostky?

Existuje mnoho různých názorů na to, zda je dobré nebo špatné přidávat kostičky.

Skutečnost, že obsahují hodně sodíku, je nepopiratelná. Ale je také správné, že dodávají chuť vaším pokrmům (nejen polévkám).

Někteří lidé raději nepoužívají a najdou jiné způsoby, jak tuto vůni nahradit zpracovanou nebo sušenou zeleninou. Vždy se můžete obrátit na svého lékaře o radu, pokud máte tlak nebo ledvin vysoký krevní.


Jak vařit polévku

Jak vařit polévku

Přijedete domů po dlouhém chladném dni. První věc, kterou uděláte - vykoupat v teplé vodě, a druhá - něco sníst ke zvýšení tělesné teploty. Polévka! polévka - nejen dobré jídlo, ale také výživné , a pravděpodobně vám připomene dětství (pokud se vám líbil polévku nebo ne). V dnešním článku se chci říct o výhodách spotřeby polévky a jak, aby to mnohem užitečnější.

(Recepty)

Strip z červené řepy a mrkve k očistě jater a krevního

Strip z červené řepy a mrkve k očistě jater a krevního

Recepty Pokud je pás, který vyčnívá z odpočinku pro své neuvěřitelné blahodárné vlastnosti a pozitivní vliv na tělo, je to jen pruh řepy a mrkev! Tento nápoj nejen skvěle osvěží v teple a příjemně vychutnává, ale také pomáhá očistit krev a zlepšuje funkci jater pravidelným používáním. Každý den je naše tělo ucpané obrovským množstvím toxinů, které nám zůstávají neviditelné.

(Recepty)