Jak nejlépe využít citrusové loupané?


Jak nejlépe využít citrusové loupané?

Přírodní produkty Víte, jaký druh citrusového ovoce obsahuje nejvyšší množství živin, které pozitivně ovlivňují naše tělo?pravdu - jejich kůra, brání rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění, prevenci zadržování tekutin a hromadění tuku v těle, posiluje obranyschopnost organismu s jistotou čelit jakýmkoliv infekci a má mnoho dalších vlastností, které nemají ani hádejte co, ale teď už o tom víte.

Řekneme vám, jak použít kůru a citrony, pomeranče, mandarinky, limetky a grapefruitu získat maximální užitek ze svéholéčivých, kulinářské a kosmetické vlastnosti.

Je důležité, aby plody byly pěstovány doma a byly zcela přírodní a ekologickéčistá, že je víra, že nemají žádné pesticidy nebo jiné toxické látky, které mají tendenci se hromadit v slupek tohoto ovoce.

Jak uložit salát z citrusových plodů?

Za prvé, je třeba umýtovoce, oloupeme je a řezat nožem slupkou bez bílou vrstvou, která může chutnat hořce.

Pokud chcete ušetřit chuť k dalšímu využití dobré ho zmrazit v mrazicím. Samozřejmě, můžete také sušit slupku na slunci nebo v troubě (při nízké teplotě po dobu několika hodin) a mel ji s bruskou.

Léčivé vlastnosti

  • Vzhledem k vysokému obsahu flavonoidů, kůra citrusových plodů má silný antioxidační účinek, který pomáhá přirozeně předcházení vzniku a léčbě rakoviny, zejména rakovinu kůže a rakovinu prsu, a minimalizuje riziko trpí kardiovaskulárníonemocnění.
  • Vysoký obsah vitamínu C posiluje imunitní systém.
  • Cpryyaye očistit tělo vnitřní a vnější vlhkosti a zabraňuje zadržování tekutin.
  • Má trochu uklidňující efekt. Citrus pomáhá zlepšit vaši náladu a zlepšit vaši pohodu.
  • Zlepšuje stav a funkci trávicího systému.
  • podporuje vstřebávání živin, jako je železo, nezbytné pro léčbu anémie.

kulinářské vlastnosti

Citrus kůru v jakékoliv formě, čerstvé nebo sušené, dát nádobí nádech svěžesti a saturovat jim užitečné látky a přispět k usnadnění trávení:

  • K přípravě dortů, zákusků a cukroví, promícháme s těsta, nebo Použijte jej ke zdobení pečení.
  • Přidejte koření s octem, olivovým olejem a případných koření.
  • Na rozdíl od vhodné pro masa, ryb, polévek a dušených pokrmů.
  • Udělat originální a svěží nádech, aby vaše nápoje, přidáme citrusovou kůru v zásobníku ledu.

kosmetické vlastnosti Díky vysokému obsahu vitaminů a minerálních látek, citrusové plody pomáhají čistit a zlepšit stav vaší pokožky, odstranění laxnost a atonie, hydratují a zvláčňují pokožku a zabránit vrásky, urychlují regeneraci buněk a podporují tvorbu kolagenu.

  • Přírodní drhnout: učinit jednoduchý a účinný exfoliant na čištění pleti míchat cukr nebo mořská sůl, citronovou kůru a olivový nebo mandlový olej (pokud máte suchou pleť) nebo aloe gelu (pokud máte mastnou pleť).
  • deodorant: V případě, že směs citrusů kůru a šťávu, dostanete to textura může být použit jako účinné přírodní deodorant a bez příměsí jakýchkoli škodlivých látek. Směs se nechá v chladničce po dobu několika dní, pak může začít aktivně používat deodorant.
  • Soap: Dáme vám recept na přirozené mýdlo s levandulí v tomto článku. Pokud použijete citrusovou kůru namísto levandule, budete dostávat čištění a velmi voňavé mýdlo.


Nouzové výhody piva

Nouzové výhody piva

Přírodních produktů Pivo je jedním z nejoblíbenějších nápojů na světě, to je obvykle nápoj s přáteli po náročném dni v kanceláři nebo na pláži, užívat si výhled na oceán. Navíc, víte, že pivo přináší mnoho zdravotních výhod, pokud ho pijete ve středně velkém množství? V tomto článku se s vámi podělíme o některé z výhod, které možná nevíte.

(Lidových opravné)

Pampeliška a pampeliška proti ekzému

Pampeliška a pampeliška proti ekzému

Pampeliška byla multifunkční více než tisíc let. Může léčit různé nemoci, od onemocnění jater až po bolest v trávicím traktu a dokonce i kožní problémy. Věřte tomu nebo ne, ale výhody této rostliny jsou mnohem větší, než si dokážete představit. V poslední době vědci mluvili o neznámých, přesto užitečných vlastnostech.

(Lidových opravné)