Věděli jste, co vlastně dělají hamburgery?


Věděli jste, co vlastně dělají hamburgery?

Existuje mnoho mýtů o tom, co přesně tzv. "fast food"dělat. Z tohoto důvodu existuje mnoho studií, které se neustále provádějí, aby se zjistila pravda. Přečtěte si náš článek a zjistěte tajemství, ze kterého skutečně vyrábějí hamburgery v zařízeních rychlého občerstvení. v naší stravě je možné vidět stále více a více nezdravé potraviny

škodlivý jídlo, nazývané také

nezdravé jídlo má mnoho negativních účinků na vaše tělo. Vzhledem k tomu, že sedavý způsob života se nedávno stal normou, je logické předpokládat, že vaše stravování a zvyky nejsou v pořádku.Navíc,

jídlo, které je vařené v mnoha institucích je daleko od nejužitečnější, ale ve skutečnosti je to ještě horší . V některých zemích je snadnější najít místo, kde můžete jíst hamburger než salát.To je v pořádku, pokud budete jíst tyto potraviny je velmi vzácné pro zvláštní události nebo oslavě, nebo nejméně jednou měsíčně, které chcete bavit sami s něčím speciálním. Podstatou problému je, že většina lidí jedí rychlé občerstvení častěji než dvakrát týdně.

hamburger, což je jen jeden z mnoha příkladů okamžitého vaření potravin obsahoval mnoho živočišných bílkovin přísady, konzervační látky, barviva, ochucovadla,

cukr, nasycené tuky,sodný a kalorií. Nenasycují tělo ani vláknem ani vitamíny. Tyto přísadyrychlé občerstvení způsobují závislost. Ano, to zní velmi hlasitě, ale časem se opravdu začne chtít jíst víc a víc. To je důvod, proč každé dítě, jakmile se dostane do takového zařízení, odmítá jíst zeleninu nebo jiné jídlo připravené svými rodiči. Zdá se, že se také děje s dospělými, zejména proto, že často nemají čas normálně jíst nebo mít možnost vařit večeři.

Pokud budete konzumovat potraviny neustále zvyšují

cholesterolu, objeví se problémy s kostí (v důsledku nedostatku vápníku), kardiovaskulárního systému, zubů, obezita, zácpa vznikají a zdraví obecně je mnohem horší. Negativní změny budou mít vliv na trávení (je to pomalé), vaše chutě v potravinářství a biochemické změny v mozku (podobně jako narkotického účinku).Proč ne jíst hamburger restaurace přípravy potravy rychlý

Pokud si jen chcete jíst zdravější potraviny, ale působí také na ochranu životního prostředí, pak máte mnohem větší důvod přestat jíst nezdravé jídlo v populární školách. Protože obsahuje

toxické chemikálie , což vede k rakovině a chronickým poruchám a také negativně ovlivňuje ekologii planety. To je víc než dost, abychom mohli říct dost.Hydroxid uhličitý je jednou ze složek používaných při výrobě hamburgrů, protože je schopen zabít bakterie

. Jeho růžová barva se objevuje v důsledku recyklace různýchmasa . Jinými slovy, prostě nemůžete jíst.Rychlé potraviny obsahují tuny různých škodlivých přísad pro vaše zdraví, které jednoduše nespadají do jednoho výrobku. To je jeden z důvodů, proč tyto potraviny poškozují vaše tělo nejen kvůli kaloriím a tukům, které obsahují.

Když vyšlo najevo, v kulinářské programu Jamie Oliver, který ukázal, jak to levné růžové výplň nacpaný v kuřecích nugetů nebo klobásy, karbanátky byly také v centru pozornosti

.Zvířata pro podniky rychlého občerstvení jsou pěstována v umělých podmínkách: nehýbají se, ale jedí a ztuhnou. Zabíjejte je pomalu a bolestivě. Kuřata jsou krmení, vkládají vejce do malých klecí. Krávy mají také dostatek prostoru pro normální život, jíst kukuřice nebo sójových bobů (někdy dělají chirurgické odstranění žaludku) rychle přibývají na váze.

S cílem uspokojit obrovskou poptávku po masném, firmy zničí rozsáhlé oblasti tropických a jiných lesů

. Na těchto územích rostou sóji na krmení skotu. Také tisíce eukalyptu jsou rozřezány do krabic, které zabalí hamburgery. Avýkaly zvířat, jako jsou krávy, vypouštějí metan, což je jeden z faktorů globálního oteplování. Navíc k tomu všemu, obaly pro hamburgery vyrobené z materiálů, které nejsou rozkládají a vedou k akumulaci velkého množství odpadu. Výrobci stabují mnoho krav s antibiotiky a hormony. Na druhé straně je hamburger téměř 50% vody. Také existují šlachy, jazyk, dásně, náhubky, víčka, ocasy, střeva a krev. A co hamburger a další zařízení pro rychlé občerstvení?

Lidé, kteří pracovali v zařízeních rychlého občerstvení po mnoho let a mají zkušenosti v této oblasti, mohou snadno říct, co je nejoblíbenějším pokrmem. Jedním z webové stránky s názvem společenskovědní předměty Reddit provedla výzkum, který svedl dohromady mnoho bývalých zaměstnanců z rychlého občerstvení, takže se otevřel tajemství vaření na nezdravé potraviny.

Například se zjistilo, že pokud jen přinesl hamburgery instituce (raw) ve skutečnosti nejsou ani jako maso, nemluvě o i obraz v reklamě. To je důvod, proč to rozmazat hodně a přidat různé

omáčky .Na druhou stranu, bývalí zaměstnanci připustili,

že ačkoli pravidla pro čištění jsou velmi přísné, pro smažení všech produktů používat stejný olej. Důvod: nedostatek času a přání vydat příkaz co nejdříve. Jedna z nejpopulárnějších restaurací rychlého občerstvení učinila prohlášení, že na výrobky nepřidávají konzervační látky. Jsou však k dispozici další složky, které jsou obtížně čitelné na obalu (trichlorethan, dildrin, ethylbenzen atd.). Je to díky nim, pokud dokonce nechat

hamburger po dlouhou dobu, to nebude kazit.


Pět důvodů pro špatný spánek

Pět důvodů pro špatný spánek

Sen je životně důležitý pro každého člověka a nestojí za to zanedbávat. Špatný spánek je jedním z nejčastějších problémů u lidí a může být způsoben několika důvody. Navíc špatný sen může být velmi škodlivý pro vaše zdraví. Časté stížnosti chudých spánku mají 8-15% dospělé populace na celém světě, a 11,9% používat různé opiáty.

(Zajímavosti)

Albinismus: Dojemný příběh tandem modelu Hopa

Albinismus: Dojemný příběh tandem modelu Hopa

Zajímavá fakta V dnešním článku se budeme objevovat není známa téma. Je pravděpodobné, že jste už viděli obličej albino více než jednou, nebo dokonce mezi svými přáteli nebo známými jsou takoví lidé. Jak pravděpodobně již víte, albinismus je vrozená porucha charakterizovaná nedostatkem pigmentace ve vlasech, pokožce a očích.

(Zajímavosti)