Otevřené tajemství snadno čistitelné pánve


Otevřené tajemství snadno čistitelné pánve

Přírodní produkty Pánve a pánve - je to váš nejlepší přítel v kuchyni, ale pravidelné užívání může vést k jejich postupnému zhoršování.

Jídlo se hoří a přilepí, opařuje pánve a to vše ovlivňuje kvalitu vaší kuchyně.

Nezáleží na tom, jsou vyrobeny z hlíny, keramiky, teflonu nebo železa. Všechny pánve mají trvanlivost v závislosti na tom, jak se o ně starat.

Kromě toho je třeba si uvědomit, že pokud je pánvice špatně poškozená, mohou vaše potraviny dostat toxiny.

Je velmi důležité věnovat pozornost při používání.

Nicméně nikdy nebude bolet, když zjistíte několik tajemství, které se můžete pokusit udržet v dobrém stavu.

Není problém, kdyby trochu omáčka vyhořela, nebo pokud jste si všimli, že po uvaření rýže se na povrchu natíralo malé množství.

S pomocí dobrého čištění a správné péče můžete udržet pánve vypadat jako nové. Dole

Obnova pánví se solí a bramborami

To může překvapit mnoho, ale za účelem vyčištění pánve,vše, co je potřeba, je sůl a brambory.

Předtím jsme se zmínili o různém použití soli pro čištění domu. To je úžasný produkt.

Je to nejen levné, ale také schopné odstraňovat nečistoty a vlhkost během dezinfekce a aktualizace různých typů povrchů.

Pokud jde o brambory pro čištění pánve, není to náhoda. Brambory ve spojení se slaninou působí jako úžasná "křovina", která dokáže aktualizovat povrch nádobí. Tuk zaostává a vše se čistí.

Venujte pozornost tomu, co je třeba udělat.

Co potřebujete

  • 1 lžíce soli (12 g)
  • 1 lžička oleje (5 g)
  • 1 brambor

Jak to udělat?

  • Nejprve vezměte brambor (vyberte ten, který již začal rozmazávat skříňku) a nakrájejte jej na polovinu. ◊ Otřete pánvička a odstraňte zbytky jídla nebo omáčku a vložte lžíci soli.
  • Nyní, pomocí poloviny brambor, začněte škrabat po celém povrchu pánve v kruhu.
  • Pak opláchněte pánvi a nechte ji vyschnout.
  • Nakonec nalijte ❚ čajovou lžičku olivového oleje k ochraně povrchu před použitím.
  • To nikdy neuspěje!Jak čistit železné odborníky pan při vaření říci, že čím více

používají litinovou pánev, tím lepší potravin.

Neustálé používání však povede k lepení potravin. Ještě horší je, že mytí mýdlem a vodou zpravidla nepomůže.Vlhkost, která zůstává v pánvi po obvyklém praní, mění chuť nádobí.

Pak řekneme dobrý tajemství čištění drahocenný pánev železnou používáte vařit své oblíbené pokrmy.

Co potřebujete

fólie

1 lžíce soli (12 g)

  • Co dělat?
  • Postup je podobný předchozímu postupu u brambor. Teprve tentokrát vám fólie pomůže

obnovit povrch pánve bez jakéhokoli poškození.

  • Po několika minutách jednoduše protřete povrch folií a soli. Potom opláchněte pánvi a opláchněte veškerou zbývající sůl. Výsledky jsou úžasné.
  • Umyjte pánve s octem a soda na pečení

Jedná se o starou klasiku. Jak víte, pokud jde o čištění domu, jsou důležitými prvky octa a soda.

Mohou dezinfikovat, odstranit tuk, odstraňte nečistoty a dokonce i jídlo soda pomáhá absorbovat vlhkost.

Venujte pozornost tomu, jak používat toto jednoduché tajemství.

Co budete potřebovat 1 lžíce jedlé sody (10 g)

2 lžíce octa (20 ml)

  • 1 šálek teplé vody (200 ml)
  • Co?
  • První věcí, kterou musíte udělat, je ohřát sklenici vody. Číslo bude záviset na velikosti vaší pánve.

Jakmile se ohřívá, nalít ji do pánve, a její dvě polévkové lžíce octa. Nechejte to pět minut.

  • Nalijte část vody a nechte trochu méně než polovinu.
  • Potom přidáme sódu a použijeme štětec k čištění nejtvrdšího tuku.
  • Nakonec nalít špinavou vodu a sódu. Smažku vypláchněte mýdlem a vodou.
  • Uvidíte skvělé výsledky.
  • A konečně, nezapomeňte, že
  • pokud váš hrnec nebo pánev těžce spálené nebo poškozené, že je lepší, aby se jich zbavit a koupit nové.

Jinak riskujete přemisťování toxinů a dalších nebezpečných prvků do vaší kuchyně.


Přírodní prostředky pro otoky mandlí

Přírodní prostředky pro otoky mandlí

Natural Tonsilitida znamená - onemocnění způsobené viry nebo bakterie v hrdle. V tomto článku se budeme sdílet některé přírodní prostředky pro oteklé mandle vyplývající z angíny. Takže už nebudete trpět tímto onemocněním a budete schopni zabránit jeho výskytu. Co byste měli vědět o mandlí a mandlí Zánět úkolem je chrání tělo před bakteriemi, piercing mu s jídlem, nebo vzduchem, stejně jako všechny další předměty, a organismy, které vstupují do úst dutiny Jestliže osoba vliv na některé mikroorganismy nebo ona je v souladu se špatnou hygienou, mandle jsou zanícené a začnou produkovat hnůj k překonání infekce.

(Lidových opravné)

6 Užitečných vlastností ananasové vody

6 Užitečných vlastností ananasové vody

Pineapple - je chutné tropické ovoce, které lidé po staletí oceňují pro své četné aplikace ve vaření a výživě. působí jako diuretikum, zlepšuje trávení a má protizánětlivé vlastnosti . Všechny tyto výhody dokonale léčí různé nemoci a zabraňují jejich vývoji. Navíc, ananas obsahuje hodně vlákniny, stejně jako fytosterolů a bromelainu.

(Lidových opravné)