Otevřené tajemství snadno čistitelné pánve


Otevřené tajemství snadno čistitelné pánve

Přírodní produkty Pánve a pánve - je to váš nejlepší přítel v kuchyni, ale pravidelné užívání může vést k jejich postupnému zhoršování.

Jídlo se hoří a přilepí, opařuje pánve a to vše ovlivňuje kvalitu vaší kuchyně.

Nezáleží na tom, jsou vyrobeny z hlíny, keramiky, teflonu nebo železa. Všechny pánve mají trvanlivost v závislosti na tom, jak se o ně starat.

Kromě toho je třeba si uvědomit, že pokud je pánvice špatně poškozená, mohou vaše potraviny dostat toxiny.

Je velmi důležité věnovat pozornost při používání.

Nicméně nikdy nebude bolet, když zjistíte několik tajemství, které se můžete pokusit udržet v dobrém stavu.

Není problém, kdyby trochu omáčka vyhořela, nebo pokud jste si všimli, že po uvaření rýže se na povrchu natíralo malé množství.

S pomocí dobrého čištění a správné péče můžete udržet pánve vypadat jako nové. Dole

Obnova pánví se solí a bramborami

To může překvapit mnoho, ale za účelem vyčištění pánve,vše, co je potřeba, je sůl a brambory.

Předtím jsme se zmínili o různém použití soli pro čištění domu. To je úžasný produkt.

Je to nejen levné, ale také schopné odstraňovat nečistoty a vlhkost během dezinfekce a aktualizace různých typů povrchů.

Pokud jde o brambory pro čištění pánve, není to náhoda. Brambory ve spojení se slaninou působí jako úžasná "křovina", která dokáže aktualizovat povrch nádobí. Tuk zaostává a vše se čistí.

Venujte pozornost tomu, co je třeba udělat.

Co potřebujete

  • 1 lžíce soli (12 g)
  • 1 lžička oleje (5 g)
  • 1 brambor

Jak to udělat?

  • Nejprve vezměte brambor (vyberte ten, který již začal rozmazávat skříňku) a nakrájejte jej na polovinu. ◊ Otřete pánvička a odstraňte zbytky jídla nebo omáčku a vložte lžíci soli.
  • Nyní, pomocí poloviny brambor, začněte škrabat po celém povrchu pánve v kruhu.
  • Pak opláchněte pánvi a nechte ji vyschnout.
  • Nakonec nalijte ❚ čajovou lžičku olivového oleje k ochraně povrchu před použitím.
  • To nikdy neuspěje!Jak čistit železné odborníky pan při vaření říci, že čím více

používají litinovou pánev, tím lepší potravin.

Neustálé používání však povede k lepení potravin. Ještě horší je, že mytí mýdlem a vodou zpravidla nepomůže.Vlhkost, která zůstává v pánvi po obvyklém praní, mění chuť nádobí.

Pak řekneme dobrý tajemství čištění drahocenný pánev železnou používáte vařit své oblíbené pokrmy.

Co potřebujete

fólie

1 lžíce soli (12 g)

  • Co dělat?
  • Postup je podobný předchozímu postupu u brambor. Teprve tentokrát vám fólie pomůže

obnovit povrch pánve bez jakéhokoli poškození.

  • Po několika minutách jednoduše protřete povrch folií a soli. Potom opláchněte pánvi a opláchněte veškerou zbývající sůl. Výsledky jsou úžasné.
  • Umyjte pánve s octem a soda na pečení

Jedná se o starou klasiku. Jak víte, pokud jde o čištění domu, jsou důležitými prvky octa a soda.

Mohou dezinfikovat, odstranit tuk, odstraňte nečistoty a dokonce i jídlo soda pomáhá absorbovat vlhkost.

Venujte pozornost tomu, jak používat toto jednoduché tajemství.

Co budete potřebovat 1 lžíce jedlé sody (10 g)

2 lžíce octa (20 ml)

  • 1 šálek teplé vody (200 ml)
  • Co?
  • První věcí, kterou musíte udělat, je ohřát sklenici vody. Číslo bude záviset na velikosti vaší pánve.

Jakmile se ohřívá, nalít ji do pánve, a její dvě polévkové lžíce octa. Nechejte to pět minut.

  • Nalijte část vody a nechte trochu méně než polovinu.
  • Potom přidáme sódu a použijeme štětec k čištění nejtvrdšího tuku.
  • Nakonec nalít špinavou vodu a sódu. Smažku vypláchněte mýdlem a vodou.
  • Uvidíte skvělé výsledky.
  • A konečně, nezapomeňte, že
  • pokud váš hrnec nebo pánev těžce spálené nebo poškozené, že je lepší, aby se jich zbavit a koupit nové.

Jinak riskujete přemisťování toxinů a dalších nebezpečných prvků do vaší kuchyně.


Náprava na ocot a zelené rajčata k léčbě křečových žil

Náprava na ocot a zelené rajčata k léčbě křečových žil

Křečové žíly - Jedná se o zvětšené žíly. Vznikají kvůli poruchám krevního oběhu, protože se krev nevrací normálně do vašeho srdce, proto je nutné léčit křečové žíly. To je jeden z nejběžnějších estetických problémů u žen. Typicky se v dospělosti objevují varixy kvůli genetice a hormonům. V zdravém těle srdeční chlopně neustále tlačí průtok krve.

(Lidových opravné)

Léčivé vlastnosti jedlé sody, která by měla vědět

Léčivé vlastnosti jedlé sody, která by měla vědět

Přírodních produktů jedlá soda - bílý prášek, který se používá po staletí v vaření a medicína. při vaření potravin soda přispívá ke zvýšení objemu zkoušky a získat jemnou texturu pečení. Kromě toho je soda se používá jako přírodní látka pro léčiva vzhledem k vysokému obsahu užitečných prvky důležité pro zdraví .

(Lidových opravné)