Vegetariánské recepty, které nahradí těstoviny, rýži a brambory recepty


Vegetariánské recepty, které nahradí těstoviny, rýži a brambory recepty

Jedním z největších problémů, vegetariáni, a to zejména ti, kteří chtějí snížit spotřebu sacharidů jsou těstoviny, rýži a brambory. A oni jsou zpravidla základem mnoha diet. Tyto produkty mají vysoký glykemický index, ale ve většině diety není tato skutečnost brána v potaz. Naštěstí existuje řada zdravějších receptů, jako jsou tytovegetariánské recepty.

studený salát květáku (obsahuje vejce) Ingredience

  • květák 1 6 natvrdo uvařené vejce, na kostičky nakrájené
  • 3 stonky celeru, nakrájené 1 malý stroužek
  • ,
  • kostičky 1 šálek hrášku, 1/2 šálku vařené
  • řecké jogurt 1/2 šálku majonézy
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • sůl a pepř podle chuti Příprava

vařit květák, až je měkké (asi 15 minut).
Smíchejte všechny přísady.
Nechte salát v ledničce po dobu tří hodin.

Vodnice plněné houbami

  • Ingredients 12 čerstvé, střední rip
  • 50 g másla, 300 g hub
  • sůl podle chuti Příprava

třeba umýt tuřín, odstranit jej z buničiny.
Položte řepku na vroucí vodu a sůl po dobu 8 minut a nechte ji vychladnout ve studené vodě.
Přidejte trochu soli do vnitřku řepky.
Vložte panvu do pomalého plamene, přidejte 20 gramů másla a dužniny, směs smícháme.
Vyčistěte houby a nakrájejte na kostičky, přidáme sůl a pepř, vařit 20 g másla, až se voda zcela odpaří.
Smíchejte buničinu a vařené houby.
Předehřejte troubu na 210 stupňů Celsia.
Naplňte směs obilí se žampiony a buničinou.
Pekáč musí být naolejovaný a na něj naskládaný plněné řepky. Toto vše pošleme v troubě.
Pečte do měkkosti.

smetanová omáčka s květák

  • složkách 8 stroužků česneku, mleté ​​2 lžíce
  • olej 5-6 šálky květák kvítky 6-7 sklenice vody
  • sůl podle chuti 1/2 lžičky pepře 1/2 šálku
  • mléko (může být více či méně, jak si přejete)

Příprava zpěnit česnek v oleji ve velké pánvi na mírném ohni.
Vařte jen pár minut, dokud se česnek nezmění, dejte pozor, abyste ho nehořili. Vyjměte pánví z ohně a odložte je.
Vroucí vodu ve velkém hrnci. Přidejte květák a zakryjte ho.
Počkejte 7-10 minut, dokud se květák také nestane mírným.
Potom musíte pánev vyjmout z ohně a zelí nechat ve vodě.
Pomocí děrovanou lžící, odstraňte zelí z pánve a dejte ji do mísy mixéru.
Přidejte jeden šálek mléka, sůl, pepř, pečeným česnekem, šálek vody, aby všechny tyto misku květáku. Zlikvidujte všechen tento mixér v omáčce.
Nalijte omáčku do pánve a ochucte sůl s pepřem. Pokud chcete, krémovou chuť, přidejte mléko a jemnou konzistenci nutnou pro přidání vody.
Podáváme horkou omáčku.
Pokud chcete vyměnit bramborovou omáčku, zkuste přidat do omáčky více mléka než vodu.

Nezapomeňte, že před vařením je nutné prach vyčistit a odstranit zelené listy. Prosklené vodnice

  • Složení 1 kg vodnice
  • 5 šálků vody 2 lžíce másla 1 lžíce
  • cukru 1/2 lžičky soli
  • čerstvé nasekané petrželky, podle chuti Příprava

Peel tuřín a řez na čtvrtiny, místo v jedné vrstvě na velké pánvi.
Nasypte dostatečnou vodu, abyste úplně zakopali do řepky.
Přidávejte máslo, cukr, sůl. Obalte a vaříme na vysokém ohni.
Před odpařováním vody je nutné je promíchat.
Rýže pečte, míchání, až do zlaté barvy.
přidat 3 šálky vody a vaříme do té míry, „sklem“, jak kuchaři, která je do jisté transparentnosti.
Posypeme čerstvou petrželkou, ochutíme.

jíst zdravé potraviny s těmito vegetariánské receptya nepopírám sám sebe v pokrmy, které se vám líbí.


5 Recepty, které obsahují čaj se skořicí Recepty

5 Recepty, které obsahují čaj se skořicí Recepty

ČAj se skořicí pomáhá detoksykuvaty tělo, zhubnout, snížit hladinu cukru v krvi a upravuje menstruační cyklus žen. Je také užitečné pro trávení, protože je bohatý na hořčík, železo, vápník, vlákninu a vitamíny C a B1. Skořice má také uklidňující vlastnosti. Jeho silná chuť je jednou z nejlepších možností při výběru vůně pro bydlení, kancelář nebo auto.

(Recepty)

Urychluje metabolismus pomocí zelený čaj s mátou a grapefruit recepty

Urychluje metabolismus pomocí zelený čaj s mátou a grapefruit recepty

Metabolismu - série chemických procesů odpovědných za přeměny energie z potravy spotřebované náboje v každé buňce těla. Je zodpovědný za kontrolu hladiny glukózy v krvi a udržuje tělesnou hmotnost v normální . Dále hraje důležitou roli v kardiovaskulárním systému a mnoha dalších procesech, které se v těle vyskytují, aby se udrželo zdraví těla.

(Recepty)