Máte pálení žáhy nebo vysokou kyselost? To není stejné!


Máte pálení žáhy nebo vysokou kyselost? To není stejné!

Mnoho lidí trpí jedním z těchto problémů s trávením. To se obvykle děje kvůli nevyvážené výživě. V tomto článku vám řekneme, proč jsou pálení žáhy a hyperaktivita a jak je od sebe odlišit. To vám pomůže identifikovat příčiny poruch trávení (pokud ovšem máte) a najít nejlepší přírodní prostředky, které jsou vhodné pro vás a vám pomůže překonat všechny nemoci.

Příčiny poruchy trávení

Před jako pálení žáhy a překyselení může způsobit stejné nepravidelné stravovací návyky:

  • kombinaci různých druhů potravin v jednom jídle: , jako je maso a ryby, zeleninu a m ' maso, mléčné výrobky a maso atd. Měli byste používat jednoduché jídlo, které nezahrnuje žaludek.
  • spotřeba hodně potravy najednou: v žádném případě ne přejídat, nelze přetížit žaludek, je lepší jíst v několika malých dávkách po celý den, a bude snazší žaludku k přehledu spotřeby potravin.
  • Použití dezertů, které mají vysoký obsah tuku, cukru nebo mléčných dezertů: je těžké strávit a může dokonce přispět k extra kilo. Nejlepší je jíst po určitou dobu po snídani nebo obědě.
  • Jíst citrus pro dezert: protože kyselina je těžké strávit po jídle. Snažte se jíst hrušku nebo jablko a ráno opusťte citrusy.
  • Velmi rychlý příjem potravy: jíst bez správného žvýkání povede k zažívacím potížím.
  • Pít hodně vody přímo před jídlem nebo během jídla: bude hodně zdravější vypít vodu půl hodiny před obědem nebo večeří nebo po jídle.
  • Konzumace ve stavu nervozita, neklid nebo podrážděnost: když začnete jíst, vždy se snažíme, aby byla zticha, aby se v příjemném prostředí lidí nemá dělat jiné věci a vyhnout společnosti, které vás rozrušit a znepříjemnit.
  • Příjem antacid po dlouhou dobu: tyto léky mohou ovlivnit přirozenou kyselost vašeho žaludku.

Pálení žáhy

Lidé, kteří trpí pálením žáhy se liší od ostatních, které mají ve svém Žaludek produkuje omezené množství žaludeční kyseliny, což je příčinou fermentace žaludku a špatné trávení jídla.

Hlavní příznaky jsou:

  • Pomalé a těžké trávení.
  • Pocit pálivého žáru po jídle.
  • Jídlo ve spěchu.
  • Rychlá náplň žaludku.
  • Může se také objevit zácpa, tvorba plynů a zánět žaludku.

Jak se zbavit pálení žáhy

Boj s těmito příznaky pomůže s následujícími doporučeními:

  • Jezte malé porce po celý den.
  • Nejíst příliš horké nebo velmi chladné potraviny.
  • I když máte pocit úzkosti během jídla, pokuste se dobře žvýkat a pomalu jíst. Vezměte přírodní doplňky na bázi přírodních trávicích enzymů
  • , v závislosti na tom, co vaše tělo stráví jídlo nejtěžší (tuky, bílkoviny, sacharidy).

kyselost žaludeční kyselostí - je další, pálení žáhy opačný jev:

žaludek vylučuje potraviny kyseliny způsobuje příliš mnoho rychle štěpí. Zvýšená acidita žaludku je společnou malátností, kterou občas trpí téměř všichni lidé. Ve většině případů tento stav neohrožuje zdraví, ale může někdy vést k rozvoji gastritidy a vzniku vředů žaludku.

Můžete zjistit zvýšenou kyselost následujících příznaků: Cítíte kyselost v žaludku před jídlem.

  • Obvykle se to stane, když máte velmi hlad a po jídle se cítíte vylepšené.
  • Touha pít hodně studené vody.
  • Možná zácpa a zánět žaludku.
  • znamená snížení překyselení

I když v tomto případě je jídlo zklidňuje podráždění žaludku, který je spojován s vysokou kyselostí,

  • pokusit pomalu a žvýkat potravu dobře, zkuste si vybrat zdravé a čerstvé potraviny. Vyhněte se takové kyselé potraviny,
  • jako citrus, rafinovaná mouka, cukr, smažené a mléčné výrobky, stejně jako červené maso. Nicméně, můžete vypít nějakou citronovou šťávu před jídlem, tato kyselina pomůže neutralizovat kyselinu v žaludku. Přírodní antacida

Farmaceutika dnes nabízí mnoho léků, které zvládnou pálení žáhy během několika sekund.

Ale když by měl být přípravek použit okamžitě a nemají čas k útoku na lékárny, nebo příjem chemikálie z různých důvodů není pro Vás přijatelné, můžete použít lidových opravné prostředky pro pálení žáhy, což není tak málo. A snadno najdete ten, který je pro vás nejlepší. Pokud potřebujete, aby se antacida, jak se zbavit pálení žáhy nebo snížení kyselosti, měli byste zkusit jednu z těchto přírodních prostředků k pidluzhyty tělo a nemění přirozenou hladinu pH žaludku. Kromě toho, doporučujeme vyhnout léky a dokonce i prášek do pečiva, které mohou mít i nepříznivý vliv na zdraví a mít dlouhodobé následky.

Japonské umeboši švestky (umebosi)

  • : Tento malý slané nakládané švestky šedavě hnědé nebo růžové odstín fyziologický roztok s použitím mořské soli nebo marinované s červenými listy shyso (chiso, Siso). Umeboši vhodně použit jako ocet, což není pravda, ocet, roztokem chloridu sodného a růžová. Umebosh má antibakteriální účinky, zlepšuje trávení a pomáhá jim ve stavu únavy. Jsou ideální pro přípravu sushi, omáček a salátových příloh. Jednoduše položte japonskou švestku uprostřed jazyka, nechte ji na několik vteřin a pohlte ji. Bílá hlína (orální):

  • bílý jíl je velmi užitečným doplňkem - to vám může pomoci přinést toxiny z těla a neutralizují kyselost v žaludku. Smíchejte sklenici vody s čajovou lžičkou. Smíchejte s lžící, která by neměla být ani z plastu, ani z kovu. Po deseti minutách můžete tento lék vypít. Prostředky bramborové šťávy:
  • bramborová šťáva, a to navzdory podivné texturu a chuť, je přírodní antacida, které byste měli mít vždy po ruce. Výborné výsledky v boji proti pálení žáhy dávají spotřebu čerstvé bramborové šťávy. Je nutné vzít pár velkých brambor, umyt a očistit je, pak rošt na malém struhadle. Hmota, která vyšla, musí být přitlačena přes gázu složenou ve dvou vrstvách. V důsledku toho byste měli dostat 3/4 šálku bramborového džusu. Čerstvá bramborová šťáva se užívá na prázdný žaludek ráno půl hodiny před jídlem. Po půlhodině leží na zádech. Doba trvání léčby je tři týdny. Můžete si připravit džus sami nebo koupit hotový výrobek v obchodě s přírodními produkty. Kromě popsaných lidových léků navždy zapomenete na pálení žáhy může pomoci změnit životní styl. Disclaimer kořeněná, tučná jídla, kouření a alkohol pomůže normalizovat trávicí systém a výrazně zlepšit kvalitu svého života. Zdraví pro vás!


Zajímavé skutečnosti o původu sběratelů snů

Zajímavé skutečnosti o původu sběratelů snů

Myslíte, že jste honit vole za postel? Nad dveřmi nebo oknem bytu? Podle legendy umožňují filtrování snů. Orientují pozitivní emoce, aby omezovaly negativní, jinými slovy všechny noční můry, které vidíte v noci. Dnes se učíme víry, které vyprávějí zajímavý mýtus o původu snů. Ojibwa kmen a původ lovci sny Fixační objevil v indiánského kmene, který v 60.

(Zajímavosti)

Miska s občerstvením ze starých skleněných lahví zajímavých faktů

Miska s občerstvením ze starých skleněných lahví zajímavých faktů

Glass vyrobeny převážně lahve, sklenice, okenní skla pro okna a mnoho dalších věcí, musíme v životě každý den. Materiál použitý po celá staletí, protože je nejen praktické, ale i pozoruhodnou být 100% recyklace. Na rozdíl od jiných materiálů, které mohou být zcela znovu použity pouze částečně zpracované sklo a jeho složení zůstává beze změny.

(Zajímavosti)