Vynikající polévka salmoreho pro prevenci rakoviny tlustého střeva


Vynikající polévka salmoreho pro prevenci rakoviny tlustého střeva

Calmoreho recepty - jídlo je velmi užitečný, protože v jeho struktuře pouze na organické zeleniny. Proto je tato chutná španělská polévka nepostradatelná pro ty, kteří se o jejich zdraví starají.

Navíc je salmonella velmi snadná k vaření, může být skladována v lednici několik dní. Díky těmto vlastnostem je salmoreho skvělé pro lidi, kteří nemají rádi vařit nebo nemají mnoho času.

často přes zběsilé tempo života, práce a práce v domácnosti nemáme dostatek volného času, a proto pozor na recepty jídel nejen užitečné, ale také něco velmi jednoduchá a rychlá příprava.

V takových okamžicích přijde recept na tuto zeleninovou polévku na záchranu. Je to nejen cenově dostupné, ale také neuvěřitelně užitečné. Nedávné studie ukázaly, že pro pravidelné používání salmoreho snížené riziko rakoviny tlustého střeva,jak ve svém složení jen přínosem pro lidské tělo zeleniny, a to:

  • rajčata, které jsou základem salmoreho, obsahují sloučeniny, které neumožňují růst rakovinných buněk .
  • Když tyto sloučeniny, nazývané lykopen, přicházejí do styku s olivovým olejem, jejich příznivý účinek je výrazně lepší.
  • Jiné složky salmoreo také mají schopnost posilovat imunitní systém a posílit imunitu. Proto je tato zeleninová polévka vynikajícím přírodním prostředkem pro prevenci buněčných mutací a růstu maligních nádorů.

Bohužel, velmi málo lidí je schopno vařit špinavou salmonoreo polévku správně, nebo ještě nikdy slyšeli o tom. Všechno, co vědí - je to, že salmorejo je studená zeleninová polévka, která se podobá slavnému jídlu gazpacho. Nicméně, salmorejo se liší od gazpacho se svou speciální strukturou.

Dnes vás naučíme připravit lahodnou a výživnou zeleninovou polévku Salmonella. Složení

salmoreho k množství komponent, které jsme uvedené v receptu salmoreho, dost pro vaření dvě porce polévky. Takže pokud chcete léčit více lidí, nezapomeňte uvést množství produktů.

  • 3 rajčata, 1/2 šálku olivového oleje 1 stale bochník
  • 1 stroužek česneku (můžete upravit množství podle požadované ostrosti)
  • Sůl

Poznámka: Doporučujeme vždy používat mořská sůl, protože na rozdíl od stolu, že nemá žádné vedlejší účinky a nepoškozuje tělo.

Jak salmoreho

1. Oloupejte rajčata vás ujistit, že nebudete mít potíže s tímto způsobem, pokud budete dodržovat několik jednoduchých pravidel:

  • Vařte trochu vody v misce. Druhý zásobník naplňte ledovou vodou.
  • Nůžem udělejte na každém rajčátku malý průřez.
  • Když voda v hrnci vařit, ponořit rajčata zpětpo dobu jedné minuty.
  • Pak vytáhněte rajčata a vložte je do ledové vody.

Po takovém poklesu teploty budete mnohem jednodušší odlupovat rajčata. 2. Připravte si chléb

Vezměte jeden bochník zatuchlý a rozbít pláň na kusy, které jsou pak uvedeny do hluboké mísy. Můžete použít formulář pro pečení chleba, ale pro tento recept pouze fit tvaru s pevným dnem a stěnami, silikon nejsou vhodné.

3. Přidejte rajčata

  • Řezané rajčata na malé plátky.
  • Položte je na kusy chleba a posypeme mořskou solí.
  • Nechte to směs stát 30 minut, aby se rajčatový džus, pečivo rozmok a plné chuti rajčat. 4. Oloupejte česnek

Protože tato polévka neprojde tepelnou úpravu, někteří lidé extrahovaný z česneku srdce, že neměl hirchyv v hotovém pokrmu.

Nicméně, jak jsme vás opakovaně řekl o blahodárné vlastnosti česneku, měli byste vědět, že byste neměli vyhazovat jádro, protože obsahuje velké množství živin.

5. Přidejte olivový olej a směs nalije do mixéru

Při vsotaye chleba na kapaliny, která vystupují z rajčat, nalít ji na horní olivovém oleji a zmáčknout česnek.

Umístěte směsi v mixéru a stacionární metla, dokud nevznikne homogenní konzistence.

Nebojte se v případě, že polévka zdá příliš silná vy, protože to bude stejně jemná chuť a jemná textura. Když je vyrobena lososová polévka, ochutnejte ji a v případě potřeby doplňte sůl a česnek. Množství koření můžete přizpůsobit podle chuti. 6. Chladem salmoreho

Po dosažení požadované chuti a konzistence, připraveni dát polévku do chladničky vychladnout.

Podáváme tuto polévku vyžaduje jen španělský velmi chladný, takže nepoužívejte jej bezprostředně po uvaření.

Pokud byste chtěli speciální salmoreho, obloha polévka desku s opečenými plátky slaniny nebo svařené pevně ve vaječném žloutku.

I když název tohoto poměrně exotických věcí, my jen dokázal, že salmoreho velmi jednoduché na přípravu. Kromě toho jsou pro něj všechny potřebné produkty dostupné v jakékoliv sezóně a levné.

Při pravidelném používání této polévky můžete nejen zabránit rozvoji rakoviny tlustého střeva, ale neutralizovat škodlivé účinky rozhlasu a chemoterapie.

2 zeleninové polévky stojí za to vyzkoušet

Zeleninové polévky jsou velmi univerzální. Můžete přidat téměř všechny složky, které chcete! Pomáhají také udržovat hladinu vlhkosti.


Stealth výživa k pomoci déle být krmena

Stealth výživa k pomoci déle být krmena

Recepty tvrdě jste spokojeni? Trvalý hlad je největší překážkou úbytku hmotnosti . konstantní touha po potravinách je jíte více než denní sazby a neustále zvyšovat počet spotřebovaných kalorií. Výsledkem je zvýšení hmotnosti. Problém je v tom, že mnoho lidí neví, jak stlačit tuto touhu ve zdravém způsobem.

(Recepty)

Výživný banánový chléb bez mouky a mletého ovoce

Výživný banánový chléb bez mouky a mletého ovoce

Tento banánový chléb se dá snadno udělat doma pro celou rodinu, protože tento recept je velmi jednoduchý a užitečný. Kromě toho, že poskytuje hodně energie, tento banánový chléb nevyžaduje mouku a mléčné výrobky, což usnadňuje jeho trávení a činí je vhodným pro všechny. Proč je lepší mouku vyhnout? Odborníci na výživu nedoporučují zneužívání mouky.

(Recepty)