Recepty chutné zeleninové polévky recepty


Recepty chutné zeleninové polévky recepty

zeleninové polévky jsou ideální pro zimní období. Jsou dobré jíst k večeři, aby se zahřál, zhubnout, nebo naučit děti jíst zeleninu. Předpokládá se, že polévka je jednoduché na přípravu. Dokonce i naše babičky vařené a jedl je s radostí, a dnes tam jsou stovky receptů, které si můžete připravit chutné polévky.

zeleninová polévka: recept 1

Pro přípravu této zeleninová polévka, je třeba další následující složky:

  • půl šálku kuřecí vývar
  • 320 gramů rajčatové šťávy s bylinkami
  • 230 ml vody
  • 1 velké brambory, oloupané a nakrájené
  • 2 mrkve, oloupané a nakrájené
  • 400 gramů konzervovaná rajčata se šťávou
  • 2 stonky celeru, nakrájené
  • 100g zelené fazole
  • 150g hominy
  • kuřecí vývar prášek
  • sůl a pepř

v velké Pan nalít vývar se šťávou z rajčat a vody, Přidejte brambory, mrkev, celer, rajčata, zelenými fazolkami a kukuřičná kaše. Ochutíme solí a pepřem, přidejte kuřecí vývar. konfi jíst k varu, pak dusíme 30 minut na mírném ohni. pokrm je připraven, když všechna zelenina nezměkne.

zeleninová polévka: Recept 2

Tato polévka je vyrobena z tence nakrájené zeleniny. S největší pravděpodobností jste ochutnali něco jako dítě, protože moje babička obvykle vaří pro podobné recepty. Je třeba následující složky:

  • 1 rajče 3 stroužky česneku 1 kávová lžička
  • papriky 3 polévkové lžíce olivového oleje první extrakční
  • 1 velké cibule 2 mrkve celer
  • 50 g 50 g 50 g pórek ředkvičky
  • 1/4 zelí
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce petrželky, nakrájené na kousky 1 snítka koriandru

muškátový oříšek omyjte všechna zelenina a očistit tytopotřebují. můžete také přidat další zeleninu do polévky, jako je squash, hrášek, květák, fenykl nebo kapusta. Vždy používejte sezónní zeleninu, když je zima jídlo, můžete jíst v létě, kdy studená polévka. Vyjmout všechny zeleniny do pásů (kromě rajčat). Udělej to pěkné a tenké, aby jejich příprava trvalo kratší dobu. Cut potraviny bydlouhé tenké proužky jsmes, což pana to i při.

umýt a nakrájíme petržel. Peel a rozdrtit česnek. Nakrájejte rajčata na kousky. Ve velkých hrncích zahřejte olej a přidejte česnek do něj. Fry dozlatova, míchání s dřevěnou lžící. Pepř, přidejte všechny zeleninu (kromě rajčat a petrželkou). Fry 2 - 3 minuty na mírném ohni. Přidejte vodu a vaříme 30 minut. Přidejte koření a muškátový oříšek. Gnechte, dokud se veškerá zelenina nezmění.

zeleninová polévka: Recept 3

Tento recept je opravdu chutná, to je obohacen o kousky kuřete. Zelenina obsahuje mnoho živin. Je třeba následující složky (na 6 porcí):

  • 2 lžíce oleje
  • 2 chayotes
  • 1 střední cibule, nakrájené
  • 1 mrkev, oloupané a nakrájené
  • 3 malé oloupané stroužky česneku,
  • 3 plátky plátky cukety
  • libra zralých rajčat
  • 5 řapíky nebo listový špenát, plátky sůl a pepř
  • mladé kukuřičné klasy 2 snítka máty
  • 5 šálků vody 3 brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
  • 3 kousky kuřecího masa, nebo tolik, kolik máte (pokud chcete vařit vegetariánská volba, kuře není Bloom)

Olej zahřejte na nízkém ohni ve velké pánvi. Smažte cibuli a česnek až do zlacení. Smíchejte rajčata s vodou a nalijte do pánve. Několik minut vaříme, dokud mise nepatrně nezmění barvu. Sezděte to Přidejte mátou, zeleninou a nakonec kuřecí plátky. Přineste vařit a vaříme několik minut, příležitostně přidáním vody. Nagrijít kryt a vařit 20 minut. Mohlo by to trvat i více soli, takže byste si to měli vyzkoušet předem.

zeleninová polévka: recept 4

Tato francouzská zeleninová polévka recept na chutné a může sloužit jako lehké jídlo. Nebo pokud máte dietu, může to být hlavní kurz. Pro přípravu šest porcí je třeba:

  • 2 nakrájené cibule
  • 3 hřebíčky nasekané česnek
  • jeden - polovina pepř odstranit semena a nakrájené na kostky
  • 300 g špenátu
  • 3 lžíce másla
  • 1 hrst řeřichy, nasekané kousky
  • 1 litr vývar, můžete použít kuře nebo zeleniny (doma nebo zakoupili)
  • 1 lžíce sůl
  • 4 šálky vody
  • pepř podle chuti
  • 3 velké mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky
  • olivový olej „extra panenský“
  • 3 cibule Cambrai, nakrájený
  • červená víno nebo balzám ce ocet

Fry cibule a česnek ve druhém malé množstvístoletí a oleje do zlatova na mírném ohni. Bude to trvat asi 5 minut. Přidejte vývar, vodu, mrkev, cibule Cambrai, papriky, špenát a řeřicha. Přivést k varu a snížit ohně. Chovejte půl hodiny, abyste mrkev ztuhli. Odstraňte z tepla a nechte vychladnout asi 30 minut. Smíchejte, abyste získali pyré nebo měkký krém. Vrátit ji do obsahu pánev a tepla na mírném ohni 15 minut před jak výheň na stolních oliv Muscle th th omáčkou.


šťáVy a koktejly v boji proti nespavosti

šťáVy a koktejly v boji proti nespavosti

Recepty Nespavost je vážná porucha spánku způsobená často rušný životní styl, příliš mnoho každodenních záležitostech nebo neustálém stresu a úzkosti. V moderní společnosti, mnoho lidí trpí tímto problémem po dlouhou dobu, a snadno vidět, jak to snižuje kvalitu jejich života. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) až 40% populace trpí poruchami spánku.

(Recepty)

3 Léčebný koktejl zánětlivých střevních Recepty

3 Léčebný koktejl zánětlivých střevních Recepty

Střevní záněty - společné diagnózy. Někdy je to spojeno se stresem, infekcí nebo reakcí na určité potraviny. To vše je realitou s výraznými příznaky, které komplikují váš každodenní život. Co byste měli dělat? Jako vždy, měli byste kontaktovat lékaře, který vám poradí, co máte dělat. Mezitím můžete provést tyto jednoduché a zdravé smoothies doma zbavujících sami nepohodlí.

(Recepty)