Recepty chutné zeleninové polévky recepty


Recepty chutné zeleninové polévky recepty

zeleninové polévky jsou ideální pro zimní období. Jsou dobré jíst k večeři, aby se zahřál, zhubnout, nebo naučit děti jíst zeleninu. Předpokládá se, že polévka je jednoduché na přípravu. Dokonce i naše babičky vařené a jedl je s radostí, a dnes tam jsou stovky receptů, které si můžete připravit chutné polévky.

zeleninová polévka: recept 1

Pro přípravu této zeleninová polévka, je třeba další následující složky:

  • půl šálku kuřecí vývar
  • 320 gramů rajčatové šťávy s bylinkami
  • 230 ml vody
  • 1 velké brambory, oloupané a nakrájené
  • 2 mrkve, oloupané a nakrájené
  • 400 gramů konzervovaná rajčata se šťávou
  • 2 stonky celeru, nakrájené
  • 100g zelené fazole
  • 150g hominy
  • kuřecí vývar prášek
  • sůl a pepř

v velké Pan nalít vývar se šťávou z rajčat a vody, Přidejte brambory, mrkev, celer, rajčata, zelenými fazolkami a kukuřičná kaše. Ochutíme solí a pepřem, přidejte kuřecí vývar. konfi jíst k varu, pak dusíme 30 minut na mírném ohni. pokrm je připraven, když všechna zelenina nezměkne.

zeleninová polévka: Recept 2

Tato polévka je vyrobena z tence nakrájené zeleniny. S největší pravděpodobností jste ochutnali něco jako dítě, protože moje babička obvykle vaří pro podobné recepty. Je třeba následující složky:

  • 1 rajče 3 stroužky česneku 1 kávová lžička
  • papriky 3 polévkové lžíce olivového oleje první extrakční
  • 1 velké cibule 2 mrkve celer
  • 50 g 50 g 50 g pórek ředkvičky
  • 1/4 zelí
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce petrželky, nakrájené na kousky 1 snítka koriandru

muškátový oříšek omyjte všechna zelenina a očistit tytopotřebují. můžete také přidat další zeleninu do polévky, jako je squash, hrášek, květák, fenykl nebo kapusta. Vždy používejte sezónní zeleninu, když je zima jídlo, můžete jíst v létě, kdy studená polévka. Vyjmout všechny zeleniny do pásů (kromě rajčat). Udělej to pěkné a tenké, aby jejich příprava trvalo kratší dobu. Cut potraviny bydlouhé tenké proužky jsmes, což pana to i při.

umýt a nakrájíme petržel. Peel a rozdrtit česnek. Nakrájejte rajčata na kousky. Ve velkých hrncích zahřejte olej a přidejte česnek do něj. Fry dozlatova, míchání s dřevěnou lžící. Pepř, přidejte všechny zeleninu (kromě rajčat a petrželkou). Fry 2 - 3 minuty na mírném ohni. Přidejte vodu a vaříme 30 minut. Přidejte koření a muškátový oříšek. Gnechte, dokud se veškerá zelenina nezmění.

zeleninová polévka: Recept 3

Tento recept je opravdu chutná, to je obohacen o kousky kuřete. Zelenina obsahuje mnoho živin. Je třeba následující složky (na 6 porcí):

  • 2 lžíce oleje
  • 2 chayotes
  • 1 střední cibule, nakrájené
  • 1 mrkev, oloupané a nakrájené
  • 3 malé oloupané stroužky česneku,
  • 3 plátky plátky cukety
  • libra zralých rajčat
  • 5 řapíky nebo listový špenát, plátky sůl a pepř
  • mladé kukuřičné klasy 2 snítka máty
  • 5 šálků vody 3 brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
  • 3 kousky kuřecího masa, nebo tolik, kolik máte (pokud chcete vařit vegetariánská volba, kuře není Bloom)

Olej zahřejte na nízkém ohni ve velké pánvi. Smažte cibuli a česnek až do zlacení. Smíchejte rajčata s vodou a nalijte do pánve. Několik minut vaříme, dokud mise nepatrně nezmění barvu. Sezděte to Přidejte mátou, zeleninou a nakonec kuřecí plátky. Přineste vařit a vaříme několik minut, příležitostně přidáním vody. Nagrijít kryt a vařit 20 minut. Mohlo by to trvat i více soli, takže byste si to měli vyzkoušet předem.

zeleninová polévka: recept 4

Tato francouzská zeleninová polévka recept na chutné a může sloužit jako lehké jídlo. Nebo pokud máte dietu, může to být hlavní kurz. Pro přípravu šest porcí je třeba:

  • 2 nakrájené cibule
  • 3 hřebíčky nasekané česnek
  • jeden - polovina pepř odstranit semena a nakrájené na kostky
  • 300 g špenátu
  • 3 lžíce másla
  • 1 hrst řeřichy, nasekané kousky
  • 1 litr vývar, můžete použít kuře nebo zeleniny (doma nebo zakoupili)
  • 1 lžíce sůl
  • 4 šálky vody
  • pepř podle chuti
  • 3 velké mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky
  • olivový olej „extra panenský“
  • 3 cibule Cambrai, nakrájený
  • červená víno nebo balzám ce ocet

Fry cibule a česnek ve druhém malé množstvístoletí a oleje do zlatova na mírném ohni. Bude to trvat asi 5 minut. Přidejte vývar, vodu, mrkev, cibule Cambrai, papriky, špenát a řeřicha. Přivést k varu a snížit ohně. Chovejte půl hodiny, abyste mrkev ztuhli. Odstraňte z tepla a nechte vychladnout asi 30 minut. Smíchejte, abyste získali pyré nebo měkký krém. Vrátit ji do obsahu pánev a tepla na mírném ohni 15 minut před jak výheň na stolních oliv Muscle th th omáčkou.


8 Způsobů, jak jíst zdravě a chutnou snídani recepty

8 Způsobů, jak jíst zdravě a chutnou snídani recepty

Mnoho odborníků na výživu věří, že snídaně - nejdůležitější jídlo, protože dodává tělu dostatek energie, jak začít den dobře. Mnoho lidí vynechalo snídani, aniž by vědělo, že tímto způsobem zpomalují metabolismus a zvyšují příjem kalorií během dne. Ve skutečnosti však snídaně poskytuje tělu důležité nutrienty, poskytuje vitální energii a pomáhá zlepšit fyzický a duševní stav.

(Recepty)

Citrón koláč recept Domácí recepty

Citrón koláč recept Domácí recepty

Pokud si chcete vyzkoušet chutné a jednoduché pokrmy, nenechte si ujít tento recept na citrónovou koláče. Obsahuje několik kalorií, osvěží a doporučuje se všem členům rodiny díky řadě příznivých vlastností. Jak už víte, citrony mají mnoho chutných výhod. Všimněte si také, že recept, který uvádíme níže, je vhodný také pro diabetiky.

(Recepty)