Jam recept s karamelizovanou cibulí


Jam recept s karamelizovanou cibulí

recepty cibule jam jistě dojem na hosty, a budou jíst až do poslední lžící!Je to skvělá příloha ke svým běžným jídlem a chutná skvěle s občerstvením, masové steaky, ryby a samozřejmě sýry. Toto zaseknutí vám umožní otevřít novou stránku v kulinářském umění.

Učíme vás vařit sladké cibule. Je snadné vařit, ale je to ten, kdo dává vaším obvyklým pokrmům potřebné kořeněné poznámky. Všichni víme, že cibule je velmi užitečný produkt. Bez ohledu na to, jak jí, cibule zůstává zdravým a velmi chutným jídlem.

Cibule jsou jedním z hlavních produktů naší každodenní stravy a našich běžných pokrmů, protože v poslední době získávají inspiraci. Pokuste se do vaší pokrmy přidat další a přidávat do své rodiny.

Užitečné vlastnosti cibule jam

  • Antianemikum vlastnosti: Cibule jsou vynikajícím zdrojem železa, fosforu a vitaminu E pomáhá udržovat rovnováhu červených krvinek.
  • Diuretikuma čisticí vlastnosti:Vzhledem k vysokému obsahu draslíku cibule pomáhají odstraňovat přebytečnou tekutinu z těla a regulovat krevní tlak.
  • zdroj vitamínu B: hrušky jsou vynikajícím zdrojem vitaminu C a hořčík, které jsou důležité pro dokonalé fungování nervového a svalového systému. Cibule je tedy výborným zdrojem energie, který každodenně zlepšuje vaše zdraví.
  • Antioxidant: Díky vitamínům A a C obsaženým v cibuli a flavanoidu může naše tělo získat dostatek antioxidantů. Pomáhá při zácpě
  • : cibule je velmi dobré pro zácpě a reguluje činnost trávicího systému a tím chrání naše tělo před střevními parazity.

Cibulový džus recept

Cibule Jam vás překvapí mimořádnou jednoduchostí ve vaření. Nejprve budete potřebovat skleněné nádoby s eurocovery, aby se džemy připravily.

Tento recept je určen pro 1 kilogram hotového cibule jam, takže spočítat sám, kolik chcete rušit, aby bylo možné jej užívat, když dojde k příležitosti.

Cibule lepší péct v troubě, ne vařit vodu. To je, jak budete dosáhnout více pikantní chuť, i když není zobrazen na kvalitu hotového džemu. Někteří dokonce rád péct cibuli na grilu, takže jeho konečná volba je na vás.

Suroviny: 1 kg

  • pažitka 500 g cukru Příprava

:

  • Zastelit pánev pro pečení hliníkovou fólií. Oloupejte cibuli a umýt to dobře. Dát vyprat cibule na plech, nalít malé množství olivového oleje a trochu soli.
  • Zapněte troubu na 200 ° C a pečeme 35-40 minut cibule. Občas cibule se měli obrátit na prosmazhylasya rovnoměrně na obou stranách.
  • Pak vyjměte pekáč z trouby s cibulí a počkat, dokud cibule trochu chladné. Během této doby se připojit tři sklenice v misce vody a 500 g cukru. Do tohoto mixu cibulkou a vaříme ji na mírném ohni asi 30 minut.
  • nutné neustále míchat směs tak, aby se neshoří a nelepí na dno pánve. směs postupně hustishatyme a karamelizuvatymetsya získávání jantarovou barvu a lahodnou vůni.
  • Ujistěte se, že jam není spálen, protože jen malé množství spáleného karamelu cibule může zkazit chuť celého produktu.
  • směs se nechá po dobu 10 minut. Během této doby je to trochu tlustý. Pak můžete nalít uvíznutí bankami. Chcete-li ji uložit do zimního tepla sklenic ve vroucí vodě.
  • Po zavření všech bank jednoduše řečeno je do hrnce s horkou vodou. Jakmile uslyšíte charakteristický zvuk „výstřel“, to znamená, že vaše banky jsou připraveny k uložení!

jsme sdíleli s vámi recept karamelizovanou cibule džem, ale existuje mnoho dalších variant. Někteří rád přidat octem balsamico, máslo a hnědého cukru 225 g za stejné množství cibule, a někteří dokonce přidat trochu medu.

Náš recept je mnohem jednodušší, ale dá vám to líbilo mimořádnou chuť pečené cibule v každé lžíci. Pokud chcete kombinovat sladké a kyselé potraviny a zbožňují experimenty vaření - tento recept je pro vás!

pokusit se jíst tuto jam s celozrnný chlebů (jak je znázorněno). Kus kozím sýrem a lžící cibulovou marmeládou - chutné občerstvení a originální, které budou zapůsobit na některý z vašich hostů!


8 Jednoduchých způsobů, jak očistit tělo

8 Jednoduchých způsobů, jak očistit tělo

Recepty Pokud chcete očistit tělo toxinů, zlepšení zdraví a dosáhnout ideální váhy, dodržovat naše rady a vyhnout krátkodobé přísné detoxikační dietu. V tomto článku chceme sdílet tipy každodenní očistu těla přirozeným a jednoduchým způsobem. denně čistí tělo, jak jsme právě zmínil, je mnohem účinnější zavést zvyk denní rituál.

(Recepty)

úžAsné výhody brokolice polévka receptů

úžAsné výhody brokolice polévka receptů

Brokolice patří do široké škály výrobků, velmi užitečné pro lidské zdraví a polévka - skvělý způsob, jak vařit. Dieta, ve kterém hodně brokolice, tělo dává překvapivé výhody. Brokolice - A brukvovité zeleniny, které patří do rodiny zelí. Do této skupiny rovněž zeleninu, jako růžičkovou kapustu, tuřín, prostý zelí, květák a tak dále.

(Recepty)