Výživa hraje důležitou roli v našem zdraví. Existuje mnoho výživných potravin, které mají mnoho užitečných vlastností a chrání tělo před nemocemi. Existují však i škodlivé produkty, které saturají tělo nebezpečnými sloučeninami a vedou k vzniku tak závažných onemocnění jako je rakovina.
Výrobky, které způsobují rakovinu, lze nalézt v mnoha chladničkách a lidé nevědí, co způsobují jejich zdraví při každém jídle. V tomto článku budeme diskutovat o 7 karcinogenních přípravcích, které byste měli okamžitě vyloučit ze stravy.
mikrovlnný popcorn z vaku mikrovlnného popcornu obsahuje nebezpečné prvky, kteří v průběhu vaření v mikrovlnné troubě, samostatnýperftoroktanovu kyseliny.
Jaké je řešení?
Pokud máte rádi popkorn, protože chcete něco žvýkat při sledování filmu, pokuste se vařit doma z organického kukuřice a oleje. Je to velmi zdravé, hospodárnější a snadné vaření .Suché maso
Nicméně,
podle různých studií, tento typ masa obsahuje mnoho dusitů, které již prokázaly, že podporují rakovinu. Dusitan je něco, co pomáhá udržet čerstvý vzhled masa na skladových pultech měsíce.Jaké je řešení?
Snažte se jíst sušené maso, stejně jako volby ve prospěch hospodářských zvířat krmených trávou. Potraviny v konzervách
. Přestože je stále ještě jednomyslné, zda je v konzervách dostatek bisfenolu k vyvolání rakoviny a zda se tento karcinogen přenáší na produkty uvnitř.Jaké je řešení?
Zkuste snížit spotřebu konzervovaných potravin a koupit ty, které naznačují, že neobsahují bisfenol.
Chemické prvky nalezené v těchto produktech jsou spojeny s výskytem rakoviny a dalších nemocí
.Jaké je řešení?
Podporujte místní farmáře a nakupujte pouze ekologické produkty.
Šumivé nápoje
jsou škodlivé, protože obsahují více než 8 sáčků cukru na porci, stejně jako různé chemické prvky, které ovlivňují vývoj rakoviny.sloučenina 4-MI (4 metilimidazol), která poskytuje charakteristický kruh hnědý v tisících různých případů byla jednou z příčin rakoviny.
Tyto nápoje také obsahují kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, který pomáhá vyživovat rakovinné buňky .Jaké je řešení?
Místo toho, abyste pili sýtené nápoje, rozhodněte se pro vodu nebo přírodní džusy.
"Světlo" nebo dietní výrobky
Kromě toho obsahují umělé sladidla, která mohou být spojena se zvýšeným rizikem rakoviny
.Jaké je řešení?
Dodržujte zdravou výživu s vysokým ovocem, obilovinami a zeleninou.
Občerstvení
smažené občerstvení, které lze zakoupit v supermarketech a obchodech, obsahují mnoho karcinogenní složky, vytvořené v průběhu vaření při vysokých teplotách.Jeden z nich, známý jako glycinamid, je výsledkem štěpení akrylamidu, dalšího tvořeného vysokou teplotou sloučeniny.
šPatné trávení a emocionální problémy
Zvědavost Když máte špatnou trávení, což má za následek kyselost, pálení žáhy, reflux, plyn, nadýmání nebo zácpa, první věc, kterou byste měli věnovat pozornost - je to váš způsob stravování. Obvykle způsobuje zdravotní potíže a zvláště zažívací potíže. Ale také musíte mít na paměti význam účinků emocí na trávení.
11 Způsobů, jak používat banánovou kůru: dost na to, abyste je odhodili!
Banány patří k nejoblíbenějším plodům po celém světě a lze je nalézt v prodeji po celý rok. Milují je nejen pro svou dostupnost, ale i pro skvělou chuť a vysokou nutriční hodnotu. Tyto ovoce obsahují obrovské množství vitamínů, minerálů a antioxidantů, což je důvod, proč banány musí nutně být v každodenní stravě každé osoby.