Znaky, které jste laktózu, a nemusíte odhadnout o tom


Znaky, které jste laktózu, a nemusíte odhadnout o tom

Zatímco někteří lidé se domnívají, že potravinové alergie může být otevření nového století, ve skutečnosti neexistuje, protože když lidé začali pít mléko a jíst obilovin a luštěnin kultury Dnes

popsat příznaky intolerance laktózy, takže si můžete určit přítomnost při problémech s trávením těchto potravin.

Co je nesnášenlivost laktózy?

Postupné genetické mutace lidstva nám umožnily konzumovat mléko v dospělosti.

Někteří lidé však nevytvářejí dostatek enzymů, aby absorbovali laktózu. Takže je tu takový problém. Jedná se o poruchu spojenou s nedostatkem enzymů odpovědných za trávenílaktosy. Pokud je špatně absorbován do těla,cukr v mléce vstoupí do tlustého střeva, kde Brody a způsobuje tvorbu plynů.Jestliže osoba s touto poruchou, konzumovat mléko, jogurt a zmrzlinu, to nezpůsobuje vážné nebo nevratné poškození trávicího traktu, zatímco vy můžete cítit

dočasné příznaky.Mnoho lidí věří, že jsou netolerantní, i když ve skutečnosti jejich problém - bakteriální přerůstání, celiakie nebo zánětlivé onemocnění střev.

Je třeba poznamenat, že většina lidí má primární intoleranci laktózy; Jinými slovy,

mohou vypít sklenici mléka (nebo jiného mléčného výrobku) bez jakýchkoliv příznaků a konzumovat jiné mléčné výrobky, aniž by byla ohrožena střeva. Pacienti mají také možnost konzumovat potraviny s nízkým obsahem laktózy nebo přejít na náhražky laktózy.

příznaky intolerance laktózy laktosy nesnášenlivosti se projevuje

po dobu 30 minut až 2 hodinpo konzumaci potravin, které obsahují laktózu.Závažnost symptomů závisí na osobě, množství spotřebovaného a množství laktázy enzym nacházející se v žaludku.

Je třeba poznamenat, že

tyto příznaky neznamenají vždy intoleranci laktózy. Mohou také vypovídají o dalších onemocnění a gastrointestinální poruchy (např žaludek chřipka)."Nápověda" může být čas, během kterého se objeví příznaky

.Pokud se tak stane po konzumaci mléka, jogurt, sýr, zmrzlina, pak tyto symptomy mohou být spojeny s nesnášenlivostí laktózy.Zde je proč:

fermentace laktózy střevními bakteriemi vytváří bolest kyselou výkaly,

  • způsobuje podráždění nebo pálení při pohybu střev.
  • Tento proces může také způsobit nadýmání, bolesti břicha nebo nadměrné tvorba plynu (to trvá několik hodin po konzumaci mléčných výrobků).Je pravděpodobné, že výkaly a plyny budou mít
  • ostré a silné vůně .U pacientů s touto poruchou se může objevit průjem nebo píchání, jelikož je narušena rovnováha střevní flóry. Pacienti často trpí břišními křečemi.

Intolerance laktosy u dětí a dospívajících je někdy doprovázena nevolností a zvracením.

U chronických případů (nedostatek sekundární laktózy), také se objeví: Znatelné hubnutí

  • perianální dermatitida křeče břicha náhlý průjem
  • Kromě toho lidé s touto poruchou

mají kožní problémy, bolesti končetin a rychle ochuzený .Jak zjistit intoleranci laktózy?

Pokud si myslíte, že máte podobnou poruchu,

musí navštívit odborníka.Profesionál bude moci dát správnou diagnózu na základě dostupných příznaků.Nejběžnější typy diagnostiky jsou následující: Zkušební

První glykemická odpověď se krve pro měření glukózy vstupní úroveň.

  • Laktóza se potom naplní, 50 gramů každých 30 minut po dobu 2 hodin (4 dávky).
  • Nakonec se znovu odebere krev pro analýzu k měření hladin glukózy.
  • Pokud jsou indikátory stejné, pak laktáza nefunguje tak, jak by měla.

Tato zkouška není specifický v tomto případě proto, že

jiných poruch, které mají vliv na změnu hladiny glukózy v krvi,příklad, diabetes. Test dýchání vodíku

Tato metoda je nejčastěji používána pro

stanovení intolerance k laktóze . Jedna osoba spotřebuje roztok laktózy každých 15 minut a pak dýchá v uzavřeném obalu.Když mléčný cukr není strávil a zasáhl střeva,

bakterie považují za potravinu a vyrábějí vodík.Proto pokud se během dechu uvolní určité množství vodíku, je to kvůli problému trávení laktózy.

Malá intestinální biopsie

Proveďte endoskopii jícnu nebo gastrointestinálního traktu.

Fragmenty tkáně

jsou identifikovány v laboratoři, aby se zjistilo, zda laktázav hlenu. Také číst :

5 stravovací návyky, které mohou zkazit váš obličej stolice kyselost analýzu

Tento výzkum často nesou malé děti, protože jejich malé věku neumožňují další rizikové nebo nevhodné testy. Genetický test

Účelem tohoto testu pro identifikaci intolerance primární laktózy, způsobené genem MCM6.

Pro analýzu dvou polymorfismů spojených s tímto stavem se používají vzorky krve nebo slin.


Riziko špatných antibiotik

Riziko špatných antibiotik

Zajímavosti V průběhu roku jsme trpí různými nemocemi , studený, bolesti v krku a virové infekce se léčí antibiotiky vyzkoušet. Existuje však riziko nesprávné léčby antibiotiky? Ve většině případů jsme se jít k lékaři, on nám nařízeno, aby tento lék. Ale vždy antibiotika nejsou nejlepší léky. Možné vedlejší účinky Tento lék byl poprvé použit v roce 1940, kdy byl považován za jeden z největších úspěchů v lékařských BLOG.

(Zajímavosti)

4 Běžné typy deprese

4 Běžné typy deprese

Deprese je porucha, která postihuje mnoho lidí . Jeho příčiny mohou být genetické faktory nebo prostě složité životní situace. Pravdou je, že sklon ke spadnutí do deprese je hluboce skrytý téměř v každém. Doporučuje se číst: " 5 známky deprese, které by se neměly ignorovat " Málokdo se podařilo uniknout z deprese.

(Zajímavosti)