Neznámý výhody řepné šťávy Natural


Neznámý výhody řepné šťávy Natural

pravděpodobně znamená, že do tohoto kořenového salát vařené, ale můžete jen těžko odhadnout, jakvýživné a příjemné to může být, když se vařit koktejl.

V tomto článku vám řekneme něco nového o výhodách této šťávy. Připravte se na překvapení!

Co obsahuje řepa?

Po uvaření řepa, ztrácí některé ze svých základních živin (stejně jako většina produktů). Ale když jíst syrové ve šťávě, lze užívat další takové sloučeniny, jako jsou:

  • vitamíny A, B a C
  • listové
  • kyselina antioxidanty včetně flavonoidů a karotenoidů
  • amino
  • minerálů, včetně vápníku, hořčíku, železa, draslíku, fosfor a sodík
  • rozpustné a nerozpustné sacharidy vláken
  • voda přírodní cukr

Jaké jsou hlavní výhody řepné šťávy?

Zkontrolujte mnoho výhod řepné šťávy nebo koktejl s řepou:

snižuje srdeční problémy

Protože řepa je užitečná pro snížení zánětu, se doporučuje lidem, kteří trpí srdečním onemocněním nebo jsou ohroženy.

Souboje volné radikály

Červená řepa obsahuje betalayiny a lospolifenoly - antioxidanty, které neutralizují škodlivé účinky volných radikálů. Když tělo má příliš mnoho z těchto sloučenin, může to způsobit předčasné stárnutí buněk a podporují rozvoj onemocnění, jako je rakovina. Bojuje proti rakovině

Stejně jako v předchozím případě, řepné šťávy pomáhá bojovat proti růstu tkání, které se mohou stát rakovinné, takže opravdu měli přidat do svého jídelníčku pro prevenci.

Četné studie prokázaly, že cukrová řepa může dokonce minimalizovat tvorbu nádorů, zejména v pankreatu, mléčné žlázy a prostaty. Zlepšuje sportovní výkon

Mnozí atleti pít tento tmavě červenou šťávu před závodem, protože zlepšuje plic. Studie ukazují, že produktivita se může zlepšit až na 16%, pokud pijete řepkový džus před tréninkem nebo soutěží.

zůstatky krevní tlak Lidé s vysokým krevním tlakem by měli konzumovat dva šálky řepné šťávy denně, protože mu pomáhá nižší. Tento účinek je dosažen díky vysokému obsahu dusičnanů.

Zlepšuje trávení

řepy šťáva pomáhá trávit některé potraviny, což snižuje pocit těžkosti v žaludku a zlepšuje trávení obecně. Kromě toho, řepapovzbuzení chuti k jídlu u lidí, kteří jsou upoutáni na lůžko.

Zlepšuje štítné

Dna příčiny nízké hladiny jódu (kupodivu, to je docela běžné ve vyspělých zemích). Spotřeba výrobků, které poskytují tento důležitý minerál, včetně cukrovky, může snížit nebo dokonce odstranit problém. Česnek - další přírodní zdroj jódu.

zpomaluje stárnutí

mluvíme nejen o pleť, ale i orgánů a tělo jako celek. Rajčatová šťáva zlepšuje zdraví mozku. Pomůže to také rychlejší zotavení ze zranění a zpomaluje vznik předčasných vrásek.

Zabraňuje zánět Řepa obsahuje důležité živiny - betain, který bojuje proti stresu a zánětu s ním spojené. To také chrání orgány před chorobami a usnadňuje zotavení po zranění či operaci.

léčí anémie Řepa efektivní vzhledem k obsahu kyseliny listové a železa. Zabraňuje zadržování tekutin

řepy šťáva se doporučuje použít pro lidi, kteří trpí otoky a zadržování tekutin v nohou. To proto, že obsahuje velké množství draslíku a sodíku, a má také diuretické účinky. Měl by být používán pro lidi, kteří trpí:

  • dna
  • hyperurikémie
  • ledvinových kamenů (ne-li vytvořena z důvodu nadměrného šťavelanu vápenatého)
  • oligurie

Řepné šťávy zvyšuje tvorbu moči, což pomáhá odstranit přebytečnou tekutinu a takové nebezpečné odpady, jako kyseliny močové.

To podporuje detoxikační šťávy stimuluje správnou funkci ledvin, jater a střev, pomáhá tělu rychleji a účinněji odstranit odpad a toxiny.

Podporuje hubnutí Řepa obsahuje málo kalorií, a oba jsou velmi uspokojivé. Můžete přidat nastrouhanou řepu do salátů ke zvýšení obsahu vlákniny a vyhnout se zácpa nebo nadváhou.

zlepšuje prenatální zdraví vysoký obsah kyseliny listové je ideální pro těhotné ženy a vyvíjejícího se plodu. Červená řepa zajistí dobrý vývoj během prvních několika týdnů těhotenství.

Po porodu, by měl i nadále jíst řepa, aby se snížilo riziko vzniku některých infekcí. Dítě se také doporučuje dát řepu, aby se zabránilo nedostatku vitaminu a podporovat zdravý vývoj.

Jak udělat šťávu z červené řepy, mrkve a jablka

Nyní, když víte, co tento zelenina je jedinečné a chutné, je čas se naučit, jak jej proměnit šťávu! Dáme vám skvělý recept, který kombinuje dva další super produkty.

Po mnoho let, Číňané používali tento „zázračný nápoj“ pro prevenci a léčbě různých onemocnění.

základní vlastnosti nápoje:

  • zlepšení imunitního systému
  • eliminovat volné radikály
  • zpomaluje růst rakovinných buněk
  • pročištění těla

Složení

  • 1 řepa
  • 1 mrkev
  • 1 jablko
  • 1 šálek vody
  • 1 citronu (volitelné)

Tvorba

  • umýt a vyčistit všechny přísady.
  • Řiďte je na malé kousky.
  • Vložit vše do mixéru. V případě potřeby přidejte citronovou šťávu.
  • Získejte homogenní kapalinu.
  • Přidejte nějaké kostky ledu, pokud se vám líbí. Pite tento nápoj ochladený.
  • pokusit se dvakrát konzumovat denně: ráno na lačný žaludek a v průběhu dne jako svačinu.


10 Přírodní projímadla, jestli zácpa přírodní prostředky

10 Přírodní projímadla, jestli zácpa přírodní prostředky

Pokud trpíte zácpou, které chcete vidět, co je k dispozici přírodní projímadlo. Vaše strava by měla hníst potraviny, které obsahují vysoké koncentrace vláken a potraviny, jako jsou jogurty, které podporují zdraví střevní flóry. Přírodní laxativa jsou potraviny nebo bylinky, které vám umožní čistit střeva.

(Lidových opravné)

Jablečný ocet pomáhá kontrolovat cukrovku

Jablečný ocet pomáhá kontrolovat cukrovku

Jablečný ocet je přírodní produkt, který byl po staletí používán k různým léčebným účelům. Mnohé kultury tento výrobek ctí díky vysokému obsahu živin a aktivních složek. Výhodou tohoto produktu pro zdraví je další důvod jeho popularity. Bylo prokázáno vědeckým výzkumem . Přítomnost dávek, které dlužíme vysoký obsah stopových prvků a kyselin, které regulují přirozené pH těla a zlepšují zdraví trávicího systému .

(Lidových opravné)