Přírodní šťávy pro léčbu a prevenci chudokrevnosti


Přírodní šťávy pro léčbu a prevenci chudokrevnosti

recepty Jedním z hlavních příčin anémie je nedostatek železa v těle. Anémie se často vyskytuje u žen, a to zejména při prudkém menstruace nebo přes špatné stravovací návyky. V tomto článku dáváme několik receptů na přírodní šťávy, které pomáhají při léčbě a prevenci anémie.

železa - zásadní složkou účastní syntézy červených krvinek a hemoglobinu. Že červené krvinky zapojené do přenosu kyslíku z plic do tělesných buněk, které jsou nezbytné proces, který porušil v případě anémie doprovázené nachlazení, oslabení vlasů a nehtů, blidnistyu, bušení srdce ... Zde je několik receptů na přírodní šťávy, které pomáhají v léčba a prevence onemocnění, jako je anémie.

džus pro léčbu a prevenci chudokrevnosti beet-

Mrkvová šťáva v řepné šťávy obsahuje velké množství železa, které pomáhají při léčbě a je dobré preventivní opatření anémie. Přidání mrkev usnadňuje vstřebávání železa, jakož i pivovarské kvasnice - další velký spojence v boji proti nedostatku železa. Složení

    • 1 řepy 1 mrkev
    • 1 polévková lžíce pivovarské kvasnice
    • sklenicí vody

  • Příprava praní a řezání řepy a mrkve. Směs promícháme přidáním sklenice vody. Přidejte pivní kvasnice. Před snídaní byste měli užívat.

petržel šťáva chuť docela koláč, ale ujišťuji vás, - skvělý způsob, jak k léčbě anémie. Petržel obsahuje hodně železa a přídavek citronové šťávy mu pomůže lépe absorbovat. Použijte před hlavním kurzem. Složení

  • 1 svazek petržel 1 citron sklenici vody

  • dobré mytí vaření zeleniny. Strouhanou petrželku a promícháme v mísiči se sklenicí vody. Stiskněte citron a přidejte ke směsi. Hořkost nápoje je kompenzována dobrými vlastnostmi v boji proti anémii.

Šťávy z špenátů, řepy a bobulí

Velmi výživný nápoj s vysokým obsahem železa. Vezměte v úvahu dostupnost zeleniny, s potřebnými minerály, jako jsou špenát, bobule a řepa. Nápoj má příjemnou chuť, může být použit před večeří. Dokonale doplňuje stravu a pomůže v boji proti nemoci. Ingredience

  • 5 hrsti bobulí 3 malé ředkvičky řepa
  • 1 2 svazky špenátu
  • sklenicí vody půl lžičky kvasnic

pivovarských Making

  • dobré čisté zeleniny. Broušku nakrájejte na bobule, ředkvičku, špenát a řepu.
  • Přidejte sklenici vodu, promíchejte do homogenní hmoty. Musí se vytvořit charakteristická barva řepy. Přidejte připravenou směs do jemně nasekaných kvasnic. Tento nápoj dokonale pokryje denní dávku železa.
  • Pomalu pijte. Šťáva by měly být konzumoványčerstvě připravené, aby prospěch z živin a potřebné množství železa.
  • Nezapomeňte zahrnout některý z těchto šťáv ve vašem denní dávka.


Jak vařit vejce ve formě srdce?

Jak vařit vejce ve formě srdce?

Vejce jsou extrémně všestranný produkt, který lze použít k přípravě mnoha různých pokrmů. V tomto článku uvádíme tři zajímavé způsoby, jak vařit vajíčka ve formě srdce. Připravte vajíčka ve formě srdce Na první pohled se to může zdát nemožné, ale můžeme zajistit, že taková metoda přípravy vajíček je nejen extrémně jednoduchá, ale také velmi zajímavá .

(Recepty)

Jam recept s karamelizovanou cibulí

Jam recept s karamelizovanou cibulí

Recepty cibule jam jistě dojem na hosty, a budou jíst až do poslední lžící! Je to skvělá příloha ke svým běžným jídlem a chutná skvěle s občerstvením, masové steaky, ryby a samozřejmě sýry. Toto zaseknutí vám umožní otevřít novou stránku v kulinářském umění. Učíme vás vařit sladké cibule. Je snadné vařit, ale je to ten, kdo dává vaším obvyklým pokrmům potřebné kořeněné poznámky.

(Recepty)