Kitchen


Kitchen

užitečných zvyku trávit hodně času v kuchyni může být zábava, pokud jste vášnivý vaření své oblíbené pokrmy, chcete vyzkoušet něco nového a experimentovat.

Bohužel nemáme vždy moc času a některé úkoly se mohou rychle oslabit.

Dobrou zprávou je, že existuje mnoho tajemství, které můžete při vaření usnadnit život.

Sledujte tyto tipy pro kuchyni, můžete se rozloučit se stresem způsobeným úkoly, které nejsou snadné dosáhnout. Jste připraveni je realizovat v praxi?

jednoduchých tipů №1:

mražené máslo Zmrazení máslo v mrazáku může zpočátku nezdá být velmi dobrý nápad, protože pak ztvrdne, a to je těžší k použití.

Ale když je počasí horké, je to nejlepší způsob, jak to udržet čerstvé a celé.

Aby bylo snadné používat prakticky všechny recepty, uložte jej do mrazáku a použijte struhadlo, abyste získali správné množství. Jednoduchý tip č. 2: Odstraňte kukuřici z dlažebního kamene

Osušku z kukuřice odstraňte jednoduše a rychle. Položte jednu misku lícem dolů na jinou misku a celé zrno zůstane na dně. Je to snadné!

Jednoduchý tip č. 3: Vyčistěte kiwi s lžící.

Odstraňte kiwi Kůra může být obtížná a někdy ztratíte část plodu. Abyste tomu zabránili, nakrájejte na polovinu kiwi a

škrabku lžící.jednoduchých tipů №4: smažení brambor

Jedním z problémů, které čelí při smažení brambor je, že zlypayetsya v pánvi a nerozšiřuje tak, jak chcete.

Abyste tomu předešli, ponořte plátky nakrájených brambor do studené vody několik minut před vařením.

Voda odstraňuje škrob, což vede ke smažení bramboru při smažení. jednoduchých tipů №5: zmáčknout více citronovou šťávu

Někdy je obtížné zjistit, zda citronovou šťávou dost z vašeho lékařského předpisu. Chcete-li nesklamat příště, vložte citrón do mikrovlnné trouby na několik minut, nechte ji vychladnout a získáte více šťávy než obvykle.

jednoduchých tipů №6: ovoce, které není temnishaly

Po trhat ovoce, jako jsou jablka nebo hrušky, jen pár sekund, začnou oxidovat a ztmavení.

Pokud chcete, aby vypadali čerstvě déle, dejte plátky do mísy studené vody s citrónovou šťávou.

Jednoduchý tip č. 7: Čištění rajčat

Mnoho pokrmů se nejlépe podává, když odstraníte rajčata z rajčat. Nicméně to není vždy snadné, protože zralé rajče se obvykle rozpadá.

Když potřebujete vyčistit rajčata,

je po dobu jedné minuty vložte do hrnce s vařící vodou a kůra je snadno odstranitelná. Jednoduchý tip č. 8: Krájení cibule

Krájení cibulí vás nutí plakat? Rozloučte se s touto nepříjemnou reakcí tím, že cibuli položíte na ledničku několik hodin, než začnete řezat.

Jednoduchý tip č. 9: Spálená rýže

Není nic víc katastrofické a nepříjemné než to, aby rýže spálila těsně před obědem nebo večeří.

Aby rýže a odstranit hrozné vůně a kouřové aroma,

snížit cibuli na čtvrtiny a umístit ji do hrnce rýže po dobu 15 minut. Jednoduchý tip # 10: Čištění vařených vajec

Vařené vejce jsou vynikající. Jsou skvělým doplňkem mnoha jídel a omáček. Někdy je obtížné odstranit skořápku na vejce při pokusu o jeho odstranění.

Nenechte to znovu otravovat! Pokud chcete odstranit skořápku najednou, přidejte půl lžičky sódy do vody, ve které se vajíčka vaří.

Pokud nevěříte této radě, můžete také svařované vejce dát do sklenice studené vody, pokrýt ji rukama a několikrát je protřepat. Vaše vejce bude vyčištěno během několika vteřin.

Jednoduchý tip č. 11: třecí sýr

V závislosti na druhu sýra mohou existovat určité rozdíly v tření. Některé odrůdy se rychle zrcadlí.

Chcete-li, aby byl jednodušší a profesionálnější, navlhčete sýr malým olivovým olejem a protřepte.


Jaká by měla být potraviny se vyhnout, pokud máte zadržování tekutin

Jaká by měla být potraviny se vyhnout, pokud máte zadržování tekutin

Užitečné návyky zadržování tekutin nebo otoky - velmi častým problémem, který vzniká kvůli nevyvážená strava, prodloužený pobyt v sedě a nedostatečné spotřeby vody. Často si lidé myslí, že získala přebytečného tuku, zatímco ve skutečnosti jejich tělo se zastavil recyklovat kapaliny jako předtím. Dnes vám řekneme, které potraviny se nedoporučují jíst během zadržování tekutin.

(Užitečné návyky)

Jak zničit přebytečný cukr ve vašem těle

Jak zničit přebytečný cukr ve vašem těle

Můžete najít cukr v jakémkoli produktu, a to jak v mléce, tak v konzervách. Pokud chcete zničit přebytečný cukr ve vašem těle, budete potřebovat víc než jen zbavit sladkostí. Vysoká hladina cukru (sacharózy), kterou můžete najít jídlo, může oslabit imunitní systém a zvyšuje riziko, kteří trpí obezitou, srdeční choroby, diabetes 2.

(Užitečné návyky)