11 Výrobky by neměly být uchovávány v chladničce


11 Výrobky by neměly být uchovávány v chladničce

Zajímavá fakta kursu, lednice - skvělé místo pro uložení většiny produktů zakoupených u nás na trzích nebo v supermarketech, a to zejména těch, které nemají v plánu použít okamžitě po nákupu.

Ale tam jsou některé potraviny, které bychom neměli být uchovávány v chladničce na chlazení, ztratí některé jejich vlastnosti (např texturu) a může dokonce zhoršit rychleji.

Tyto potraviny můžete uchovávat v chladničce po dlouhou dobu, aniž byste věděli, že to změní jejich chuť a texturu. Pokud stále pochybujete, které produkty byste měli uchovávat v chladničce a které z nich nejsou, tento článek vám pomůže přijít na to.

Cibule

Nejlepším způsobem, jak udržet cibuli doma, je udržet je na suchém, temném místě při pokojové teplotě. Ve špatných podmínkách skladování cibule může snadno stát živnou půdou pro tvorbu bakterií, a to je v chladničce, začnou rychle množit.

Podle výzkumu z Národního organizace Saving cibule (NOZTS), který se nachází ve Spojených státech, cibule by měly být uloženy v surové formě, a v žádném případě ne udržovat ji v uzavřeném balení, aby mohla přijímat kyslík.

Jediným případem, kdy by měl být cibuli uchovávány v chladničce - je, když je již očištěný od plev a skartovány. V této formě by měla být skladována v hermeticky uzavřeném obalu. Rajčata

Pokud budeme skladovat rajčata v ledničce, se postupně změní svou strukturu a po chvíli jsme si všimli, že rajčata z ledničky nejsou tak chutné jako nově získané.

Podle Národního ústavu pro zemědělský výzkum, rajčata -li skladovány při nízkých teplotách (například v chladničce), se sníženým obsahem cukrů, minerálních kyselin a dalších živin. Proto je nejlepší skladovat tento výrobek na suchém místě při pokojové teplotě.

Brambora

Pokud je brambor uchováván v chladničce, ztratí svou přirozenou chuť a změkne se. Brambory by měly být uloženy neprané ve formě chladném, dobře větraném a suchém místě, protože nadměrná vlhkost může vést ke vzniku plísní na to.

Káva

Stejně jako výše uvedené produkty by káva měla být také skladována na suchém a chladném místě. Pokud ho udržíte v chladničce, ztratí svou příjemnou vůni a chuť.

Káva má navíc schopnost absorbovat pachy jiných výrobků. Proto doporučujeme, aby byla káva uložena v uzavřeném obalu na tmavém místě.

Česnek

Nejlepší je ukládat česnekové tootsky a hlavy při pokojové teplotě na suchém a chladném místě. Pokud je česnek uchováván v chladničce, ztratí své užitečné vlastnosti a začne se zkazit mnohem rychleji.

Za předpokladu, že pokud není česnek skladován v chladničce, může zůstat čerstvý několik měsíců.

Honey

Asociace včelařů v Ontariu v Kanadě tvrdí, že med by měl být skladován při pokojové teplotě v těsně uzavřeném plechu. Pokud je med udržován v chladničce, zahustí se a začne krystalizovat mnohem rychleji.

Avokádo

Udržujte avokádo v ledničce, nedovolte jí to. Většina lidí miluje zralé ovoce z avokáda, a proto stojí za to, aby byl tento produkt uchován pouze při pokojové teplotě.

Chléb

Jednou z nejčastějších chyb, které spotřebitelé při pokusu o zachování čerstvosti zakoupených produktů po delší dobu uchovávají, je skladování chleba v chladničce.

Ve skutečnosti, skladování chleba v lednici může jen zrychlit jeho poškození a dokonce způsobit vzhled formy. Aby byl váš chléb čerstvý co nejdéle, uložte jej na chladném a suchém místě při pokojové teplotě.

Čokoláda

Čokoláda sdržet v chladničce také by neměla být. Tento způsob ukládání tohoto výrobku by měl být použit pouze tehdy, pokud je v místnosti velmi vysoká teplota.

Nejlepší způsob, jak pomoci čokoládě udržet své nádherné aroma a chuť je udržet ji na suchém místě při nízkých teplotách.

Ananas

Stlačením ananasu do lednice nedovolte, aby se dostala, a v důsledku toho může dokonce ztratit svou přirozenou chuť. Když je ovoce skladováno při nízkých teplotách, enzymy, které jsou odpovědné za dosažení ananasu, jsou zničeny a ztrácí sladkou chuť.

krupice a makarony

Krupici a těstoviny je nejlépe skladovat na suchém a chladném místě při pokojové teplotě. Nízké teploty, které jsou charakteristické pro chladničku, mohou změnit svou chuť a způsobit ztrátu jejich struktury nebo chuti.


6 Způsobů, jak opravit život, když se cítíte zlomené

6 Způsobů, jak opravit život, když se cítíte zlomené

ŽIvot není snadná věc. Dokonce i v případě, že je vše v pořádku, můžete mít období, kdy máte pocit, že jste se jen rozpadli. Nejdůležitější je nedovolit, aby se pesimismus stala normou. Je přirozené a dokonce užitečné cítit smutek, zlost nebo depresi. Nicméně je nepřirozené zůstat v tomto stavu. V tomto článku chceme nabídnout několik způsobů, jak se vyrovnat s takovými období a pokračovat v pohybu .

(Zajímavosti)

7 Polibek Výhody

7 Polibek Výhody

Existuje mnoho různých druhů polibků. Máte s nimi mnoho pocitů a emocí. Ale bez ohledu na to z důvodů, proč my nebo náš polibek, zdravotní výhody, které dostaneme z líbání - opravdu neuvěřitelné a budeme se více o nich hovoří v tomto článku. snižuje krevní tlak, když vy nebo tě políbit vášnivě - urychluje srdeční rytmus, který podporuje rozšíření cév a podporuje krevní snadno dostat všechny své tělo, takže krevní tlak až k normálním hodnotám, což je velmi dobrá zprávy pro lidi, kteří jsou náchylní k vysokému krevnímu tlaku.

(Zajímavosti)