Fialové nakládané zelí k posílení střevní mikroflóry Recepty


Fialové nakládané zelí k posílení střevní mikroflóry Recepty

purpurové kysaným zelím - probiotika, která se v posledních letech stala velmi populární díky své schopnosti posilovat bakteriální flóru, která chrání střeva.

Tento produkt lze vařit v procesu fermentace, který se vyskytuje v listu zelí ponořené do slané vody. O několik dní později bude kombinovat prospěšné bakterie a droždí ke zlepšení zdraví.

spotřeba tohoto produktu stimuluje růst mikroorganismů, jako je například bifidobakteriíbakterií a laktobacilů, které se vzhledem k jejich aktivity usnadňuje trávení.

Tyto mikroorganismy také participují na štěpení laktózy, cukrů a dalších sloučenin, které jsou zpožděny v tlustém střevě. Navíc, zelí má velmi

zajímavé přínosy pro zdraví imunitního systému . A to vše proto, že zlepšuje protilátkovou reakci na šíření škodlivých mikroorganismů, jako jsou E. coli a C. difficile .Navíc zelí

je jedním z nejlevnějších fermentovaných výrobků a může být provedeno doma , pokud budete dodržovat několik jednoduchých kroků.Víme, že mnozí z vás se ještě nepokusili vařit sami, a tak se chceme podělit o jednoduchý recept, který obsahuje fialovou barvu.

fialové kyselé zelí posílit střevní flóra

fialové kyselé zelí - přírodní probiotikum poskytující

střevo dávku navíc prospěšných bakterií k úpravě pH flóry. Tato vlastnost je zvláště užitečná při nerovnováze způsobené škodlivými mikroorganismy. Zatímco zlepšení střevní flóru může být v důsledku konzumace jogurtu, kysané zelí fialové

obsahuje méně kalorií a je ideální pro ty, kteří dávají přednost rostlinné zdroje živin. Listy této kapusty obsahují sloučeniny nazývané izothiokyanáty

, které jsou považovány za profylaktické proti některým druhům rakoviny. bakterie a kvasinky do ovocného koncentrátu v osolené vodě během kvašení a vytvoří

superpotraviny pro vyvážení střevní flóry .Oloupaný purpur nejen snižuje riziko vývoje onemocnění tlustého střeva, ale také

snižuje příznaky, jako jsou plyny, záněty a bolest břicha. Kromě toho, protože se reguluje pH v žaludku,

ideální jako prostředek ke kontrole nadměrné produkci žaludečních šťáv, které mohou způsobit, gastritida, vředy a žaludečních šťáv. živiny obsah zelí posilují imunitní systém, snižují riziko infekcí způsobených viry, bakteriemi a plísněmi.

Pokud tedy jíst

pravidelně, je to skvělý doplněk pro prevenci běžných onemocnění, jako je chřipka a nachlazení. Má také velmi zajímavý vliv na metabolismus. A to vše proto, že kysané zelí urychluje procesy odpovědné za odstraňování odpadů nahromaděných v těle.

Kromě těchto užitečných vlastností tohoto výrobku, jako jsou:

pomáhá v lepší náladou;

  • zvyšuje fyzickou a duševní výkonnost;
  • chrání zdraví kardiovaskulárního systému;
  • zpomaluje stárnutí pokožky;
  • zabraňuje močovému a vaginálnímu onemocnění.
  • Přečtěte si článek: Baví vás těchto 7 přírodní způsoby, jak zlepšit náladu

Jak nakládaný purpurové zelí doma

Tento recept nakládané zelí je fialový

dokonalý lék na mnoho poruch, které ovlivňují zdraví. Není nutné mít určitou nemoc, abyste využili neuvěřitelných vlastností tohoto produktu.

Můžete ho vařit a jíst kdykoli.

Výživa v zelí bude skvělým doplňkem k vaší stravě. To

, takže si můžete udržet zdraví bakteriální flóry ve střevecha prevenci mnoha nemocí.

Složení 1 zelená zelí, zelí fialové 2

  • 3 lžíce mořské soli (36 g)
  • vodou (podle potřeby), příbory
  • uzavřených skleněných lahví Příprava Brousící
  • zelné listy nebo třít to být menší. Dejte do skleněné nádoby a přidejte 3 polévkové lžíce mořské soli.
  • Na listí nalít trochu vody. Poté jej zatlačte dolů, abyste zanechali prostor mezi zelím a víkem.
  • během procesu fermentace začíná zelí šťáva přidělí jeho
  • texturu a změnu chuti. Přikryjte zelí s papírovým ručníkem nebo chcete poslat nenakrytoyu v místě, kde není špinavá a banka nedosáhne hmyz, pokud.
  • Zelí smažte několikkrát denně,
  • a nechte listy produkovat šťávu. Po jednom nebo dvou dnech se šťávy zvednou a začnou mít výraznou chuť.
  • odstranění vrstvy odpadu, který byl vytvořen na povrchu, zelí a místo v temnu po dobu dvou až tří týdnů.
  • Po uplynutí stanoveného času můžete jíst zelí, když ho máte rád. Ve skutečnosti je její šťáva také užitečná.
  • Klobása může být přidána
  • do salátů a do nádob. Jak můžete vidět,

velmi snadno připravit zelí domácí. Díky tomuto přípravku vaše střevo dostane probiotika, aby vám pomohla vyhnout se zdravotním problémům. Delicious!


Přírodní domácí čisticí prostředek - recepty recept

Přírodní domácí čisticí prostředek - recepty recept

Je dobře známo, že chemikálie, proti nimž vyrábíme měknutí a mytí - jeden z nejhorších škodlivin . Inzerenti se snaží těmto nástrojům přitahovat různými způsoby, chválí jejich neuvěřitelné chutě a účinnost špinění. Existuje ale alternativa k těmto nástrojům, která by nebyla méně účinná a neobsahovala tak hodně chemie?

(Recepty)

Lišta s melounem, špenátem a hrozny z unavené svaly

Lišta s melounem, špenátem a hrozny z unavené svaly

Toto chutné recepty pás s meloun, špenát hroznů a uspokojí všechny nutriční potřeby vašeho těla a pomůže překonat únavu svalů. Není pochyb o tom každý z nich měl dny, kdy svaly ztrácejí pevnost a již nemůže jít o jejich každodenní záležitosti s obvyklou úrovní energie. Existuje mnoho potenciálních příčin takové dráždivé svalové únavy, ale to v žádném případě není něco, co by mělo být ignorováno.

(Recepty)