Jogurt s kokosová voda pro lepší zdraví


Jogurt s kokosová voda pro lepší zdraví

recepty Kefír - produkt, kterýzískaných prostřednictvím procesu fermentace,obsahujících probiotika. Kefír obsahuje řadu bakterií, které jsou užitečné pro tělo jako celek.

jogurt zrnitý vzhled připomíná květák, ale tento produkt měkčí, stejně jako želé, a dotoval s léčivými vlastnostmi.

Navíc mikroorganismy v kefíru jsoulaktobacilusa kvasinky. Nicméně složky se může lišit v závislosti na oblasti výroby produktu a způsobu výroby.

Tradiční recept používat kravského mléka, který dává finálního produktu chuť a konzistenci podobnou jogurtu.

Kefír se mohou také připravit z kokosového vodytak, že výrobek obsahuje více minerálů a nízkou.

Pokud chceme mluvit o tom, jak se připravit jogurt s kokosová voda získat maximální užitek z misek a užít nepřekonatelnou chuť.

Vyzkoušejte to!

jogurt s kokosovým vodou ke zlepšení zdraví

kokosová voda s kefíru - fermentovaného produktu, vyrobeného s organickým kokosová voda, nemůže být předmětem procesu tepelného zpracování.

mléčný probiotikum kombinaci s elektrolyty a živinkokosová voda podporuje dobré zdraví.

V procesu fermentace se přírodní cukr stává laktobacilus. Později jsou absorbovány tělem, které podporuje zdraví střevní.

Kromě toho přípravek obsahujeužitečné minerály - draslíku, sodíku a hořčíku, nezbytné pro řádné hydrataci buněk, správnou funkci svalů a mozku.

vlastnosti tohoto přírodního produktu také vliv na správnou funkci ledvin, zlepšení vylučování toxinů a kovu, vytvořených po kameny a jiné překážky vytvořené v kanálech.

Antioxidanty zlepšení prokrvení orgánů, optimalizaci buněčné oxidace a fungování kardiovaskulárního systému.

Ve skutečnosti je to skvělé jídlo ve stravě, která pomáhá kontrolovat cholesterolu a stabilizovat vysoký krevní tlak,díky vitamínu E a esenciálních mastných kyselin.

Užitečné bakterierovnováha střevní mikroflóra. To posiluje ochranné funkce a zvyšuje schopnost bojovat proti škodlivým mikroorganismům napadaným tělem.

Making jogurt s kokosovým vody

Abyste mohli přijímat a využívat výhod jogurtu s kokosová voda, trvá jen několik doporučení.

Ujistěte se, že jste zakoupili originální přírodní kokosové vody,protože některé komerční produkty neobsahují stejné vlastnosti jako přírodní produkty.

  • Složení 1 litr vody kokosového
  • 100 g kefírových zrn

  • potřebné nádobí Skleněná nádoba

  • Metoda Umístěte obilí jogurt do skleněné nádoby, zalijeme kokosová voda.
  • Výrobek zakryjte a nechtena chladném a tmavém místě po dobu 48 hodin.
  • Poté zjistíte, že semena na polevu vzrostla na povrch.
  • Procesní směs,ukládejte zrna do chladničky tak, aby byly znovu použity.
  • Kefír by měl bloudit po další dva dny,pak bude připraven ke konzumaci. Krycí nádoba by měly být odstraněny, banku ani explodovat pod tlakem nahromaděného plynu, děje během fermentace.

  • způsob konzumace může konzumovat jogurt s kokosová voda bez přidání přísady, a mohou být přidány do misky ořechy, plody, které se chuť.
  • Doporučuje jíst kefír na prázdný žaludek, mít příznivé vlastnosti jednal po celý den.
  • Můžete taképít kefír, když máte pocit únavy nebo chcete něco kousnout.

Číst článek:7 důvodů jíst více ořechů

Pamatujte si!

Kefír fazole mohou být znovu použity mnohokrát, protože procesu fermentace udržuje je v dokonalém stavu.

Takže po pití, postupujte podle těchto tipů:

  • Do kefír fazole do pololitru kapacity s vodou přidáním dvě lžíce cukru.
  • Nechejte 2 nebo 4 dny, občas otevřete víko.
  • Když máte chuť znovu uvařit jogurt, vezměte zrna a znovu jej promíchejte kokosovou vodou.

Jak můžete vidět, vaření kefír z kokosové vody doma je velmi jednoduchá záležitost.

Nakupte přísady a připravte recept. Využijte výhody denního jídla!

koktejl s kokosovým, zázvoru a červené řepy pro své zdraví

Tento koktejl s kokosovým, zázvoru a červené řepy vám energii a pomůže zhubnout. Zjistěte více o jeho neuvěřitelných výhodách z tohoto článku!


5 Celeru recept na oživení

5 Celeru recept na oživení

Recepty celer - není jen přísada přidat do polévky nebo salátu, protože lidé si mysleli, a ještě mnohem více. Celer má mnoho vlastností, které vám pomohou zhubnout a získat obrovskou dávku živin, kromě toho obsahuje všechny denní energie potřebuji. Neváhejte a vyzkoušejte některé užitečné a restaurátorské recepty s celeru .

(Recepty)

Fialové nakládané zelí k posílení střevní mikroflóry Recepty

Fialové nakládané zelí k posílení střevní mikroflóry Recepty

Purpurové kysaným zelím - probiotika, která se v posledních letech stala velmi populární díky své schopnosti posilovat bakteriální flóru, která chrání střeva. Tento produkt lze vařit v procesu fermentace, který se vyskytuje v listu zelí ponořené do slané vody. O několik dní později bude kombinovat prospěšné bakterie a droždí ke zlepšení zdraví.

(Recepty)