vaří - stav kůže, který nastane, když vlasové folikuly nakazit. Tohle zranění není vážné, ale jsou docela bolestivé, protože zranění může být nesmírně otravné. Tyto léze jsou velmi časté a mohou vyvstat na jakoukoliv část těla, ale nejčastěji tyto bolestivé pupínky ovlivnit podpaží, hýždě, ramena, třísla a vnitřní strany stehen.
Tato zranění se objeví nejprve ve formě malých červených bodů, které jsou trochu ohromující. Někdy však bolest může výrazně posílit a pupínek mohou růst mnohem větší v důsledku otoku.
vaří jsou výsledkem bakteriální infekce (včetně Staphylococcus aureus), i když to není jedinou příčinou vaří. Existují i další důvody, například: otrava krve
Vařte - citlivý pupínek, takže by neměl vyvíjet tlak na něj, protože to může být nebezpečné, aby bakterie pronikat do krevního oběhu a nakazit jiné části těla (sepse). Když vaše rty nebo nos zdá se vařit, mačkání to může být velmi riskantní, protože infekce může dokonce dostat do mozku (meningitida).
Je nezbytně nutné, aby všichni vaří kolem oblast byla velmi čistá. Chcete-li to provést, můžete oblast umýt šátek nebo bavlněný tampon a malé množství alkoholu nebo jódu.
Musíte celý prostor vyčistit alespoň třikrát nebo čtyřikrát denně. Je nutné čistit duši, ne v koupelně, takže se můžete vyhnout šíření nákazy do dalších částí těla nebo na jiné osoby.
Při čištění varu měli používat rukavice, a to bez ohledu na to, zda používáte rukavice, nebo ne, měli byste si umýt ruce i po vyčištění a před přípravou jídla, aby se zabránilo napadající ostatní.
Pokud léčit vředy a začnou pociťovat tyto příznaky, měli byste co nejdříve navštívit lékaře, protože to je jasné znamení, že infekce se šíří:
vaří nejsou vážným problémem, ale můžete si vzít nějaké opatření, aby se ujistil, že neplatí, nezhoršuje a není proměnit infekce, které mohou vyžadovat více profesionální ošetření.
Doufáme, že se vám líbí tento článek o léčbě bolesti!
11 Důvodů, proč jíst červené zelí každý den
Přírodní produkty Červené zelí, také známý jako fialové zelí, pochází ze Středomoří, kde se pěstuje od 2500 před naším letopočtem Existuje rozdíl mezi červeným a bílým zelím. Tento rozdíl je anthocyanin, flavonoidní pigment. Má také silné antioxidanty a dostatek vitamínů C a E. Tento článek vám řekne, některé důvody, proč byste měli jíst červené zelí.
Nádherný nápoj pro přirozené úlevu od bolesti, záněty a artritidu
Jeden z produktů s vysokou hladinou antioxidantů, které lze snadno získat je kurkuma. Tento koření je považován za jeden z nejužitečnějších pro tělo. Má protizánětlivé a analgetické účinky, kromě asi 300 antioxidantů. Turmeric je složka mnoha receptů po celém světě, je také součástí mnoha přírodních léků a léčby zaměřené na zlepšení zdraví.