Domácí lék na pálení žáhy zelí recepty


Domácí lék na pálení žáhy zelí recepty

kyselost a pálení žáhy - je nepříjemné a bolestivé zdravotní problémy a obvykle se jich zbavit nestačí ke zlepšení stravy harchuvannya.U dnešním článku se budeme vysvětlovat, jak se vyhnout pálení žáhy by jednoduchý Recept na zelí, který lze použít jako přílohu pro nádobí.

Proč se pálení žáhy objeví?

Žaludek má přirozenou kyselost kvůli obsahu kyseliny chlorovodíkové, která pomáhá správně trávit stravu. Ovšem pod vlivem mnoha faktorů této kyseliny může být produkováno příliš mnoho, což negativně ovlivňuje trávicí trakt. V některých případech, výhřez předává tyto kyseliny do jícnu a způsobuje zánět.

Jaké faktory zvyšují pálení žáhy?

  • Nesprávná strava nebo asimilace jídla.
  • konzumace velkého množství kyselých produktů: bílý cukr, rafinované mouky, smažené potraviny, červené maso, uzeniny, mléko, sladké, sycených a alkoholických nápojů.
  • Když člověk jedí příliš rychle, příliš mnoho nebo špatně žvýká.
  • Snížený trávicí systém a nedostatek trávicích enzymů.
  • Zneužití antacid a dalších léků, které vedou ke zvýšení hladiny kyselosti.
  • Škodlivé návyky, včetně zneužívání tabáku nebo alkoholu.
  • Stres a jiné negativní emoce.
  • Sedavý životní styl.
  • městské nebo znečištěné prostředí.

Výrobky, které se potýkají s pálením žáhy

Doporučuje zejména přirozený způsob, jak bojovat proti pálení žáhy- jíst více potravin, které se potýkají s kyselostí, protože oni jsou zdravá alternativa k ukládání antacida.

Pokud pravidelně konzumovat svou vůli, pH žaludku postupně vrací k normálu, bez náhlých změnách nebo rozdíly. Zároveň vytvoří dostatečné množství kyseliny pro normální trávení. Zde jsou některé produkty, které chceme zdůraznit. Avocado Okurka

  • Millet Chřest Brokolice

Nicméně, nejvíce užitečný produkt pro pálení žáhy je zelí. Existuje několik jednoduchých receptů, které pomohou vyrovnat úroveň pH.

Proč zelí?

Zelí je levné, takže je snadné koupit, a je to velmi zdravé pro zdraví. Některé pokrmy téměř nepoužívají, ale ukrajinská je téměř každý recept, protože tato zelenina je velmi univerzální.

Zelí je vynikající antacida, protože reguluje žaludek, játra a střeva a neutralizuje kyselost, zabraňuje pálení žáhy a chrání sliznici gastrointestinálního traktu.

Pokud budete jíst neustále, kapusta čistí tělo, zlepšuje ochranu imunitního systému a zmírňuje bolesti spojené s revmatismus.

Jaké složky jsou potřebné?

Pro přípravu dvou částí této léčby obloha denně, je třeba další následující složky:

  • 300-400 gramů zelí 2 polévkové lžíce (50 gramů) z přírodního olivového oleje šťáva z poloviny citronu
  • špetkou černého pepře podle chuti
  • přidat špetku kmínu na přidat chuť
  • Půl čajové lžičky (5 gramů) mořské soli či himálajské

Jak vařit přílohu?

Nejlepší je vařit toto jídlo ráno, aby mohlo stát několik hodin před konzumací.

  • Pomalu nakrájejte zelí nebo je rozsekněte na pruhy v kuchyňském robotu. Nicméně by nemělo být tekuté.
  • Vložit do skleněné nádoby.
  • Přidejte olej, citronovou šťávu, sůl a koření.
  • Uzavřete nádobu a nechte zelí po dobu nejméně dvou hodin při pokojové teplotě.

Jak jíst zelí přílohu?

  • Rozdělte misku na dvě porce: jíst jednu na oběd a další na večeři.
  • Příležitostně nakrájejte přídavnou misku tak, aby nevznikaly plyny. Také abychom zabránili vzniku plynů, přidali jsme do receptury kmín.
  • tohoto terapeutického jídlo můžete jíst neustále, ale nenahrazuje relevantní část sacharidů, bílkovin a tuků, což také vyžaduje tělo.
  • Pokud je vaším hlavním pokrmem salát, přidejte zelí. Takže bude výživný.
  • Mnoho lidí nemá ráda zelí, protože jen ochutnávají surovou. Ovšem surové kapustové chutě jsou zcela odlišné a zpravidla se jim to líbí.
  • Rozdíl uvidíte za pár dní. Pokud dodržujete tyto pokyny a nejedzte potraviny, které způsobují pálení žáhy, úroveň kyselosti se sníží.


5 Omlazující koktejly a džusy

5 Omlazující koktejly a džusy

Recepty koktejly a šťávy jsou stále více populární po celém světě, protože bylo prokázáno, že jejich přidání do stravy, můžete podpořit celou řadu funkcí a zlepšit celkový zdravotní stav organismu. kombinace ovoce a zeleniny v jednom nápoji může přinést obrovské množství vitamínů, minerálů, antioxidantů a dalších důležitých živin, které zlepšují tělo uvnitř i vně.

(Recepty)

Jak zvýšit produktivitu: 5 Recepty proteinové koktejly

Jak zvýšit produktivitu: 5 Recepty proteinové koktejly

Budete potřebovat vysokou úroveň fyzické i psychické výkonnosti nosit vše, co potřebujete udělat, a vyřešit všechny obtíže, které vznikají v průběhu celého dne. Dostatečná energie je určujícím faktorem při aplikaci času. Nicméně špatné stravovací návyky, stres a únava může zhoršit kvalitu skutečně brání každodenní život.

(Recepty)