Proč máme mrazící ruce a nohy?


Proč máme mrazící ruce a nohy?

Patříte k lidem, kteří mají vždy chladné ruce a nohy, ačkoli teplota není nízká? Víš, proč se to děje? V tomto článku zjistíme důvod takového stavu, který, zvláště zvláštní, souvisí s trávicí soustavou.

Zjistěte, jak dochází k termoregulaci těla a jak tyto funkce přirozeně vyřešíte.

tělesná teplota je známo, že někteří lidé jsou obvykle citlivé na chlad, a další - jsou více citlivé na teplo, a při pobytu v podobných klimatických podmínkách, které reagují různě.em Klíč k řešení tohoto problému je bateplota a Lance tělo, protože ani horko ani chlad nejsou optimální podmínky pro fungování těla.

Obvykle nejvíce náchylné k nižší teploty končetiny, to znamená, ruce a nohy.

vnitřních orgánů, z jakos teplotou klesá jednak a které proto nejvíce potřebují greenha - jater a ledviny, zatímco žaludek a střeva mají tendenci zadržovat je to teplo.

Když tělo potřebuje, aby se další úsilí v určité oblasti na teplo to obvykle zvyšuje krevní oběh a způsobuje více či méně zánět, který ve skutečnosti je snaha zaměřit se na samoregeneračního mechanismu.

Když se to stane, když vidíme, oběhové selhání u těchto zdánlivě méně důležitých částí těla, jako jsou končetiny.

trávicí systém trávicí systém v důsledku špatné výživy nebo nepřetržitě po celý den vytváří nadměrné teplo, funguje prakticky bez přerušení. Žaludek je nucen pracovat, zvyšuje množství žaludeční šťávy, stejně jako teplotu.

Kromě toho tyto procesy následně trvají ve střevě. Budeme-li se dotkla jeho břicha, pak na vědomí, že i zde je pokožka je v pohodě, ale to je jen příznakem nadměrného tepla uvnitř.

Proto neustále chladné ruce a nohy mohou být pravděpodobně výsledkem nadměrného tepla v zažívacím systému.

Kromě toho by se měl tento stav léčit, protože z dlouhodobého hlediska to může vést ke společným problémům.

Můžete vyvážit teplotu vašeho těla?

Samozřejmě, že rychlá cesta je ohřát končetiny směrem ven různými způsoby:

  • Vezměte horkou vanu.
  • Noste oblečení z takových tkanin, jako je vlna nebo vlna.
  • Použitím oteplování krémy, jako jsou například ty, které obsahujízázvor, skořice, atd
  • S masáží těchto míst.
  • Použití elektrické láhve s horkou vodou nebo láhve s horkou vodou.

Nicméně, mějte na paměti, že je nutné uchýlit se k těmto prostředkům pouze ke zmírnění příznaků, a pokud chceme vyvážit tělesnou teplotu, což také zlepšuje celkový zdravotní stav, musíme urychlitfunkci trávicího systému.

Trávit teplo z trávicího systému

Jak to udělat? Použijte

  • zdravé potraviny a vyhnout se špatné potraviny, zejména červené maso a uzeniny, tučné sýry, smažené potraviny a některé sladkosti.
  • Dbejte, aby se zabránilo potraviny, které jsou těžko stravitelné, jako jsou některé zeleniny, mléčných výrobků, atd
  • Opatrně žvýkat jídlo.
  • Nepřejíždějte. Přestaňte jíst, než se budete cítit nasyceni.
  • Nejíst znovu, dokud není předchozí jídlo zcela tráveno.
  • Večeře by neměla být příliš pozdě a skvěle.
  • Zabraňte zácpě.
  • Pokud trpíte vysokýmkyselosti žaludku nebo pálení žáhy, léčit své přírodní zdroje.
  • Položte své tělo.
  • Zkuste se trochu uvolnit po jídle, než se uchýlíte k nějakému významnému úsilí.

vod vody může také pomoci regulovat tělesnou teplotu, ale na to postupně. Obvykle osprchovat s horkou nebo teplou vodou, ale trochu to stojí za vyzkoušení pro ukončení postupu odlévání celé tělo s výjimkou hlavy studenou vodou.

Za prvé, to může udělat jen pár vteřin, ale v průběhu času, můžete postupně zvyšovat používání studené vody, a dokonce střídat ji horko.DAby kontrast další cítil vJe proto důležité, abyby nebyl studenouale ani na, ani po spršez, zákrokem a po něm by měla být dobrá třít s ručníkem na stimulovat přirozené teplo.


Děložní myomy: 5 fakta byste měli vědět

Děložní myomy: 5 fakta byste měli vědět

Zajímavosti v souladu s „Sdružení porodníků a gynekologů Španělska“ (španělská společnost gynekologie a porodnictví), dříve nebo později Děložní myomy mohou vyvíjet v téměř 70% žen. Především byste měli vědět, že pouze 0,5% těchto nádorů se může změnit na rakovinu. Nicméně, jeden by měl věnovat pozornost nepohodlí a problémům, které vznikají kvůli fibromu.

(Zajímavosti)

ÚžAsné vlastnosti a použití pomerančů

ÚžAsné vlastnosti a použití pomerančů

Pomeranče - velmi zdravé citrusové plody. Rovněž dokonale voní a jsou univerzální, protože mohou být použity v různých situacích a používány mnoha způsoby, aniž by ztratily své vlastnosti a vynikající vůni. Jako složku můžete použít pomeranče v dezertech, džusy, saláty apod. Toto ovoce je známé po celém světě kvůli jeho chuti, stejně jako jeho příznivé zdravotní vlastnosti.

(Zajímavosti)