10 Tipů pro výrobu dokonalé bramborové kaše


10 Tipů pro výrobu dokonalé bramborové kaše

Bramborové kaše jsou skvělé jídlo pro rodinný oběd nebo slavnostní večeři. Tento populární příloha může být vařené v mnoha různých variantách, a to je jistě skvělý doplněk k jiné pokrmy jako slavnostní tabuli a s obvyklým večeři.

Na první pohled se toto jídlo může zdát velmi jednoduché, ale ve skutečnosti, abyste připravili perfektní bramborovou kaši, musíte mít dobré kulinářské dovednosti. V tomto článku budeme mluvit o některé triky, které pomohou dělat bramborovou kaši neuvěřitelně chutné.

Čisté brambory se ukázaly být ne to, co jste očekávali? Pokud vaše pokusy uvařit perfektní šťouchané brambory s krémovou texturou byly neúspěšné, doporučujeme využít našich 10 tipů pro vytvoření dokonalé bramborovou kaši.

Pro dokonalé rozmačkaný vybrat ten správný odrůdy brambor

Zatímco pouhým okem, jsou rozdíly mezi různými odrůdami obtížné vidět, mít na paměti, že existují tři různé druhy: s vysokým obsahem škrobu, nízké škrob a brambory na pečení.

Pokud chcete, aby bramborová kaše měla jemnou a krémovou strukturu, vyberte si brambory s vysokým obsahem škrobu. Tato odrůda brambor se vyznačuje červeným luskem. Brambory s vysokým obsahem škrobu se velmi snadno rozpadají na kaši, právě proto, že struktura hotového jídla bude velmi jemná.

Cut brambory do stejně velkých kusů

brambor, které nařezáno na kousky o různé velikosti, se připraví v různých rychlostech, tj menší kousky vaří rychleji než velké. V důsledku toho není možné vařit kaší hladkou konzistenci, to lze provést pouze v případě, že předem nařezané brambory do stejně velkých kousků.

Doporučujeme snížit brambory na malé kousky stejné, tak to prostě vaří, dokud probíhat současně, a mají dobrou konzistenci omáčky.

Zbavte se přebytečné vlhkosti

Existuje spousta způsobů, jak dělat bramborovou kaší lehkou a vzdušnou. Jedním z nejúčinnějších je vysušit brambory dobře po vaření, vypustit z nich veškerou vodu a pak na horkou desku otočit hrncem bramborami. Ujistěte se, že přebytečná vlhkost se odpaří, protože může způsobit, že bramborová kaše jsou příliš vodnatá a kapalná.

Použijte bramborovou polévku

Nepoužívejte vařičku pomocí mixéru, kuchyňského mixéru nebo mixéru. Pokud stlačíte příliš mnoho brambor, začne se škrob v něm rozdělit na kusy, což vede ke ztuhnutí lepku. To je důvod, proč bramborové kaše by měly být vařené přesně s pomocí brambor. Samozřejmě, že to bude vyžadovat větší úsilí na vaší straně, ale výsledek bude stát za to.

Nerozpichujte brambory příliš.

Jak jsme již zmínili, neměli byste vylijte příliš mnoho brambor, i když používáte bramborový škrob. Místo toho musíte postupně zavést smetanu, mléko nebo máslo na brambor a snadno jej smísit do homogenní směsi.

Nepřidávejte studené mléko ani smetanu

Před přidáním krému nebo mléka do brambor, je třeba se ujistit, že je to pokojová teplota. Takže mléko je lépe absorbováno v bramborách a bude snadnější vařit homogenní bramborové kaše.

nepřidávejte příliš mnoho kapalného

Při psaní do omáčkou z mléka, smetany, majonézy nebo jakékoliv jiné aplikace, si uvědomit, že tyto výrobky by neměla být zneužívána, pokud nechcete, aby se šťouchanými brambory příliš slabý. Pokud si stále děláte tuto chybu, nakrájejte brambory a přidejte je do hotových brambor.

Trochu oleje nezabrání

Profesionálním kuchařům se doporučuje přidávat 20 g másla na 400 g vařených brambor, aby se připravila konzistence vyvážená chuť a chuť. Olej dodá struktuře krémové smetany a udělá to neuvěřitelně chutné.

Nezapomeňte na sůl

Při přípravě brambor na bramborovou kaši je třeba okamžitě osolet vodu, jako v případě vaření s makaronem. Tímto způsobem brambory absorbují sůl rychleji a bude snadnější rozdrtit bramborovou kaši. Dokonce i máslo nebude moci dát bramboru takovou výraznou chuť jako včasné přidání soli.

Nepospíchejte na poslední

Jako většina potravin, bramborové šťávy jsou nejlépe podávány okamžitě po vaření, spíše než v warm-up druh. Doporučujeme připravit si všechny ingredience den před přípravou bramborové kaše a pak musíte vařit brambory, rozdrobit je a přidat k tomu mléko a máslo podle chuti.


5 Receptů na čištění jater

5 Receptů na čištění jater

Játra - nesmírně důležitý orgán. Je zodpovědná za detoxikaci těla z různých škodlivých produktů, které konzumujeme například z alkoholu a smažených potravin. Játra nejen chrání tělo před toxiny, toto tělo se může regenerovat sám. Přes tuto schopnost, nekonají neurčitě do jater, což způsobuje trvalé poškození.

(Recepty)

Nejvíce pruh pro ploché břicho

Nejvíce pruh pro ploché břicho

Recepty skoro skončil na jaře av létě přijde velmi brzy. Snažíte se připravit na pláži sezónu, nebo jen hledáte nejlepší způsob, jak přijít o další centimetry kolem břicha ... Slíbil jste si, že to bude poslední rok v celé plavky, nebo si uvědomil, že už není nalezayut bikiny. Ať už je důvod jakýkoli, četl dnešní článek, kde jsme vám některé skvělé recepty kapelu, která skvěle hodí pro ploché břicho.

(Recepty)