9 Produktů, které způsobují špatné tělesné vůně


9 Produktů, které způsobují špatné tělesné vůně

Špatný tělesný zápach je častým akcím vašich potních žláz, kůže, stejně jako bakteriální aktivity.

Tento proces zpravidla způsobuje hormonální nebo metabolické poruchy, ačkoli to může být také způsobeno určitými typy onemocnění nebo konzumace určitých léků. Ačkoli mnozí lidé si myslí, že pot je hlavní příčinou špatného tělesného zápachu, je pravda, že mnoho bakterií, špíny a kombinace některých potravin ve vaší stravě to může způsobit.

Poslední složka může změnit pH vašeho těla, což způsobuje nadměrné množství kyselosti, které komplikují vylučování toxinů, což vede k nepříjemnému pachu.

Kromě toho

některé potraviny obsahují silné látky, které se vylučují v těle potu a mohou způsobit dechové píchání. Víte, co se děje?

1. Česnek

Existuje mnoho lidí, kteří dávají přednost tomu, aby se cesnak nepoužíval, protože silný zápach má zpoždění několik hodin.

Navíc,

těkavé sloučeniny síry v česneku může způsobit pocit špatně vonět. Tato látka je vstřebávána v plicích a vstoupí do krve po trávení, což způsobuje, že dýchání a kůže vyvolávají špatný zápach. 2. Rafinovaný cukr

Candy a všechny výrobky z rafinovaného cukru může způsobit změny v úrovni kyselosti v těle, změnit jeho teplotu, a způsobit špatný dech.

Bakterie jíst sladkosti,

kvůli jejich nadměrné reprodukci také zaznamenáte zrychlená fermentacea silnější vůně. 3.

Koření koření včetně kari a kmínem, obvykle způsobují zápach z úst i tělesný pach, protože když je konzumovat,

sirné plyny, které jste strávit, pak výstup přes póry. Ačkoli jsou většinou správně trávené tělem, někdy zůstávají v krvi, aby se uvolnily později.

4. Hydrogenované oleje

Hydrogenované oleje - to jsou oleje používané k výrobě nezdravých pražených potravin a koláčů.

Jsou nejen hlavní příčinou obezity, ale také spojeny s nepříjemným zápachem těla.

Tento typ tuku činí trávení obtížným,

negativně ovlivňuje jiné potraviny, které jsou zpracovány ve vašem střevě. 5. Vepřové maso

Těstoviny, klobása, slanina a další vepřové produkty mohou zvýšit hladinu kyselosti žaludku a způsobit plyny.

Jsou velmi pomalu rozděleni do trávicího systému kvůli vysokým hladinám tuků a chemikálií,

ničí váš metabolismus, který odstraňuje toxiny. 6.

červené maso bílkoviny obsažené v červené maso, tělo je těžko stravitelné,

protože mohou přetrvávat po dobu několika dní ve střevě, což zvyšuje pravděpodobnost, že fermentace a tělesný pach. Lidé, kteří jedí méně porcí červeného masa týdně, pot páchají slabší než ti, kteří je pravidelně konzumují.

Kromě toho snížení množství červeného masa ve stravě pomáhá vyhnout se

plynů, zánětu v břišní dutině a zácpě. 7. Chřest

Navzdory skutečnosti, že se jedná o velmi zdravé potraviny, chřest může způsobit silný a kyselý pach moči v důsledku přirozeného rozkladu v těle.

Tento účinek se vyskytuje pouze u některých lidí, kteří mají genetickou predispozici k vytváření a vnímání určitých pachů.

8. Alkoholické nápoje

Lidé nad pití mají nepříjemný zápach kůže a dechu. Vaše tělo léčí alkohol jako toxiny, takže vaše játra jsou zodpovědné za jeho metabolismus.

Téměř 90% se mění na kyselinu octovou - netoxickou látku

, která se v těle vylučuje společně s jinými nadbytečnými tekutinami a solemi. Zbytek krve se odstraňuje plicemi v důsledku normálního dýchání nebo pórů kůže ve formě potu. 9. Čerstvé

bakterie zničí aminokyseliny síry obsažené v cibuli, generuje páchnoucí těkavé látky,

jako je sirovodík, methylmerkaptanu a dimethylsulfidu. Tyto sloučeniny síry jsou absorbovány do krevního oběhu a dostanou se do úst, žaludku, střeva a jater. Jsou také transportovány do plic, kde, pokud se hromadí ve velkém množství, mohou při výdechu vytvářet silný zápach.

Pokud máte špatnou tělesnou vůni, i přes dobrou hygienu a dobré zdraví,

je možné, že je na vině někteří potraviny. Zkuste snížit jejich spotřebu!


Himálajských solných lamp: 5 Zajímavé skutečnosti výhody

Himálajských solných lamp: 5 Zajímavé skutečnosti výhody

Bez ohledu na to, jak vyčistit váš domov je ve vzduchu je určité procento z bakterií, které znečišťují tělo a himálajských solných lamp může pomoci snížit ji. Slyšeli jste o solných lampách? Jedná se o přirozená plemena, která vznikla přes 250 tisíc let. Nemají nic společného se sůlmi ve vaší kuchyni.

(Zajímavosti)

Co bych měl vědět o lupus

Co bych měl vědět o lupus

Zajímavá fakta Celosvětově existuje nekonečné množství chorob. Některé z nich jsou mnohem temnější než jiné. V důsledku toho se stávají nebezpečnými a jsou doprovázeny dlouhým seznamem příznaků. Tato onemocnění však začínají ztrácet sílu, když překládáme názor na jiné vážnější. nádherný příklad - lupus.

(Zajímavosti)