9 Výrobků, které nemusí být uloženy v mrazáku


9 Výrobků, které nemusí být uloženy v mrazáku

Skladování potravin je správně jedním z hlavních tajemství, které šetří peníze a snižují množství potravin.

Tento proces může být prováděn v různých formách, zejména použitím nízkých teplot v chladničce.

Toto zařízení vám umožňuje ukládat zbytky vařených potravin a prodloužit trvanlivost produktů, které si koupíte v obchodech a trzích s potravinami.

Problémem je, že ne všechny výrobky mohou být skladovány tolik a ještě méně může být umístěno v mrazáku.

Ačkoli můžete téměř všechno zmrznout, některé produkty ztrácejí svou vůni nebo strukturu po vystavení extrémně nízkým teplotám.

Chcete-li tomu zabránit, chtěli bychom vám říct asi 9 výrobků, které by se neměly skladovat v mrazáku.

Další informace o nich!

1. Salát greeny

Abyste si mohli vychutnat čerstvou chuť zeleniny v salátech, je nejlepší vařit přesně tolik, kolik chcete jíst.

Pokud však něco zanechá, nedávejte jej do mrazničky. To způsobí, že listy na kůži a ztratí nádhernou vůni.

Místo toho umyjte zeleninu, osušte ji papírovým ubrouskem a zabalte do plastového sáčku, než jej uložíte na spodní police chladničky.

Jezte je druhý den, aby nedošlo ke znehodnocení.

2. Mléko

Udržujte mléko v mrazáku, nebo ne, závisí na tom, jak hodláte používat.

Pokud plánujete pít, jako obvykle, ukládání mléka v mrazicím oddílu bude mít za následek vznik kousků, které je třeba rozmrazit.

Nicméně, pokud plánujete použít pro vaření dezerty, koláče nebo jiné pokrmy, můžete ji bez problémů zmrazit po dobu až 24 hodin.

3. Vejce ve skořápce

Každý ví, že tekutiny se v mrazáku vytvrzují a potřebují více prostoru, protože jsou nakloněny ke zvýšení velikosti.

Vejce nejsou výjimkou a jejich zmrazení může vést k vážné chybě. Tekutina uvnitř se zpevní, zvětší a rozdělí plášť. Nejhorší je, že mohou explodovat a způsobit velmi špatný zápach v mrazicím prostoru.

Nejlepším způsobem je skladování vajec

na spodních chladničkových regálech nebo na chladném místě v kuchyni. 4. Smetana

Zakysaná smetana ztrácí chuť a texturu, když ji uložíte do mrazáku. Zkazí se a ani ji nemusí přidat do jiných pokrmů.

Nejlepší je zkontrolovat datum na etiketě a pokusit se ji co nejdříve spotřebovat.

5. Jogurt

Jogurt změní strukturu během skladování po dobu několika dní v mrazicím oddílu.

Některé odrůdy nesou mrazák dobře, ale většina z nich ztrácí spoustu vlastností.

6. Sýr

Sýr je další mléčný výrobek, který se při skladování v mrazničce snadno zkazí. Může se stát tuhý, křehký

nebo dokonce roztřepený, ztrácí svou měkkost. Když vidtane, budete mít těžší a přidejte ji na jiné potraviny, a určitě nebude cítit svou příjemnou chuť, k dispozici v čerstvém stavu.

7. Zbité vejce

Máte šlehačky vejce? Pokud ano, pak

je lepší je použít k vytvoření přirozené masky pro obličej nebo vlasy. Pokud se pokusíte ukládat do mrazáku vše, poškodíte lepivou texturu a další vlastnosti.

Když je rozmrazíte, uvolní špinavou tekutinu, která ničí jakoukoli misku.

8. Brambory

Brambory obsahují hodně vody, která krystalizuje při skladování v mrazáku. Když zmrazíte, bude měkká a chuť se změní.

Pokud se rozhodnete, že je stále třeba zmrazit,

doporučujeme, abyste ji nejprve trochu uvařili. Nejlepším způsobem, jak udržet brambory v dokonalém stavu, je udržovat je v pohodě, chráněné před světlem, a nejdůležitější je na suchém místě.

9. Káva

Když se káva vyplachuje, zjistíte, že ztratila svou příjemnou vůni. Navíc,

studená může zkazit své důležité nutriční vlastnosti. Stále děláte chyby při skladování jídla? Pokud zjistíte, že dělá výše uvedené chyby, pokuste se najít jiný způsob, jak uložit nebo koupit jen to, co se chystá brzy jíst.


Jak zabránit opětovnému objevení se herpesu? Zajímavosti

Jak zabránit opětovnému objevení se herpesu? Zajímavosti

Mnozí mají tendenci se dostat nemocný recidivující onemocnění, které postihuje orgány jsou oslabeny genetika, špatné návyky, nedostatek živin, jako jsou. Herpes - jednou z nejčastějších takových případů, což je více problémem vzhledu a není vážnou hrozbou pro zdraví . V tomto článku se budeme vysvětlovat, proč někteří lidé jsou náchylní k častému výskytu virus, a jak to lze léčit přírodními prostředky.

(Zajímavosti)

Jak vybrat správný parfém?

Jak vybrat správný parfém?

Výběr správné chuti - to je velmi intimní záležitost . Snad každý z vás alespoň jednou v životě daleko lihovin s vynikající chutí, rovněž známou značku, ale když se aplikuje na karosérii vozidla, se zjistí, že vůně není suit zdá nepříjemné. Velmi málo záležitostí je stejně intimní a osobní jako výběr parfémů.

(Zajímavosti)