Výhody spotřeby


Výhody spotřeby

Natural zboží Pivo je tradiční nápoj, které spotřebovávají stovky zemí celého světa. Díky chuti a čerstvému ​​efektu je v horkých dnech nejpřitažlivější pro setkání s přáteli nebo po skončení dne.

Stejně jako u jiných alkoholických nápojů může být pivo v přebytku škodlivé pro zdraví.

Ale bylo prokázáno, že kvůli nutričním vlastnostem mírná konzumace piva má pro tělo různé výhody.

Ačkoli mnoho lidí neví o tom pivo obsahuje pouze 45 kalorií na 100 ml, a je zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů.

Takže dnes, jsme chtít zvážit 9 hlavních výhod pivapřipomínat vám čas od času, aby ji pili. 1.

Pivo posiluje kosti přírůstek do vápník, křemík je jedním z nejdůležitějších minerálů pro udržení zdraví kostí.

Pivo obsahuje velké množství tohoto minerálu, který pomáháhustotu zvýšení kostní hmoty u starších pacientů.

Ale spotřeba více než 2 sklenic denně je také spojena se zvýšeným rizikem zlomenin.

2. podporuje ledvin zdravotní

jeden z důvodů, proč se cítí touhu močit po pití piva - jeho diuretické účinky.

Vzhledem k tomu, že se skládá z 90% vody, s nízkým obsahem sodíku a vysoký obsah draslíku, pivo stimuluje vylučování zadržené kapaliny.

Navíc, kvůli chmele, mírné množství piva snižují riziko ledvinových kamenů až o 40%. 3. zabraňuje

řízené spotřeby neurodegenerativní onemocnění piva podporuje růst nových nervových buněk, které pomáhají zlepšit paměť.

křemíku v pivu, pomáhá odstranit toxické kovy spojené s různými degenerativních onemocnění. 4.

má antikarcinogenní účinek je dobře známo, že jedním z polyfenolů v pivu (xanthohumol) je silný antioxidant, který zabraňuje množení nádorových buněk.

Tento derivát chmele může být použit jako profylaktické činidlo proti rakovině prostaty a tlustého střeva.

Pivo také obsahuje živiny, které doplňují ženské hormonální léky. 5.

má protizánětlivé Chmel - jedna z hlavních složek piva, který má protizánětlivý a antibakteriální účinek a snižuje riziko onemocnění spojených se stárnutím.

Tato účinná látka může značně pomoci bojovat proti artritidě a dalším onemocněním způsobeným nadměrným zánětem.

6. Zvyšuje trávení

vlákniny a protizánětlivé vlastnosti piva dělají prospěšné pro trávení.

Od tohoto fermentované kapaliny, pomáhá podporovat dobré bakterií na střevní flóru a vyrovnává pH v žaludku.

Pivo může být používáno pro boj s plyny, zánětem a bolestí. Je také skvělým nástrojem pro vyztužení vláken.

7. Bohatý na vitamíny a minerály

Kromě vody a kvasinek se pivo používá k výrobě piva, jako je ječmen a pšenice. Obiloviny jsou plné živin, které nesou proces vaření. Jsou také zlepšeny v procesu fermentace a filtrace.

Pivo je přírodní zdroj: vitaminy (včetně kyseliny listové)

  • minerály (oxid křemičitý, draslík, hořčík, vápník, selen) vláken
  • B

Cholesterol řízení 8. Lidé, kteří pijí alkohol s mírou, s vyšší hladinu dobrého cholesterolu.

Tento typ zdravého tuku snižuje nadbytečné lipidy v krvi, což zabraňuje zablokování.

Pivo rovněž snižuje hladinu fibrinogenu - bílkoviny, která zvyšuje koagulaci krve.

Navíc díky své polyfenoly pivo pomáhá kontrolovat vysoký krevní tlak a chrání zdraví srdce.

9. Zabraňuje stárnutí

Aktivní sloučeniny v pivu řídí zánětlivý proces v těle a snižují pravděpodobnost vzniku chronických onemocnění.

Obsahuje také velké množství antioxidantů - molekuly, které mohou zabránit oxidačnímu poškození vyvolanému volnými radikály. Tak, i když je to alkoholický nápoj,

malé množství piva je dobré pro tělo.Vychutnejte si relaxační okamžik relaxace nebo jej přidávejte do stravy několikrát týdně.


Zarostlé nehty na nohou, může léčba

Zarostlé nehty na nohou, může léčba

Přírodních produktů nehty rostou, když jeden z ostrých hranách řezů hřebík do pokožky prstu, což způsobuje zarudnutí a zánět. ANY hřebík může vyrůst do pokožky prstu, ale většina z nich pochází z palcového hřebíku. Mezi nejčastější příčiny zarostlých nehtů Pokud budeme správně snížit naše nehty a snažila se dát jim zaoblený tvar.

(Lidových opravné)

5 Produktů odstranit nasycených tuků a snížení počtu

5 Produktů odstranit nasycených tuků a snížení počtu

Přírodní produkty nasycených mastných kyselin je vážnou hrozbou pro zdraví, protože urychlují akumulaci cholesterolu v cévách která je nebo způsobit vytvrzení může ucpat. Dnes hlavní nevýhoda životní styl většiny lidí je, že jejich strava je bohatá na potraviny, které obsahují nasycené nebo „trans“ tuky .

(Lidových opravné)