úžAsné potraviny, které mohou být zmrazeny


úžAsné potraviny, které mohou být zmrazeny

zajímavých faktů plýtvání potravinami je stále vážným problémem na celém světě. Bohužel, odborníci odhadují, že 30-40% potravinářských výrobků určených k pádu lidskou spotřebu do koše.

značný počet ztratil během sběru, zpracování a dopravu. Nicméně, většina je ve vaší lednici a spíž, což by mohlo zabránit.

Problém je, že mnozí lidé jsou znepokojeni touto situací, ale zapomenout na jednu důležitou věc: můžete mít rychle se kazící potraviny déle s použitím metody, jako je zmrazení.

Jejich chuť se může mírně měnit, ale skvělý způsob, jak prodloužit životnost vašeho jídla a ušetřit peníze.

Přečtěte si tyto tipy a aplikujte je v praxi!

1. Banány se mohou zmrazit příliš zralé banány (ty, které se staly hnědá) loupané. Pak je můžete použít v různých pokrmech.

Indoor mírné teploty urychluje proces rozkladu, takže lepší je dát do mrazáku, aby se zabránilo poškození.

Pokud je budete potřebovat, můžete je rozmrazit v mikrovlnné troubě, potom přidejte do koláče, vdolky nebo chléb. 2. Avocado

Většina lidí ví, že jakmile řez avokádo, že hnědne a nepříjemně měkké.

Můžete je použít v tomto stavu obličejových masek nebo jiných přírodních kosmetických procedur. však také můžete uložit do mrazáku, pak jíst.

Umístěte avokádo v uzavřené nádobě a horní zmáčknout trochu citronové šťávy. Mohou být uchovávány v chladničce po dobu jednoho týdne. 3. Coffee

You zbytky kávy? Spíše než sloučit do kanalizace, nalije do ledové kostky zásobníku a pomocí kostky ledu v koktejly a další recepty.

Ve skutečnosti, protože jsou zmrazeny, můžete také použít jako prostředek k léčbě vrásky, celulitida a jiné kožní problémy.

4. Čerstvé bylinky koriandr, petržel a čerstvé bylinky tmavší, když začnou rozkládat.

To je nevyhnutelná situace. Nicméně, pokud nechcete vyhodit, můžete je vyjmout a mrazem.

Umístěte nasekané byliny v ledové kostky zásobníku, kryt s olivovým olejem a udržet v mrazáku podle potřeby.

To znamená, budete mít po ruce byliny pro polévky, dušená masa a mnoho dalších receptů, které vyžadují chuť poznámky. 5.

Salát je nejlepší jíst čerstvý salát se dostat všechny své nutriční vlastnosti. Může se však zmrazit, aby nedošlo ke znehodnocení.

Vše, co musíte udělat kaše listy a trochu vody, která pak musí zmrazit zásobník z kostkami ledu.

Můžete použít tyto bloky, aby se svlékli salát a polévku dodat chuť a živiny.

6. Hrozny Hrozny - jedna z nejvíce snadno poshkodzhuvanyh ovoce, když dosáhne určitého stupně zralosti.

Naštěstí mohou být uloženy v mrazáku, aby si v šťáv, dezertů a dokonce i koktejly. 7.

Rajčata Možná jste slyšeli, že byste neměli držet rajčata v chladničce tak, že neztrácejí svou výživovou hodnotu.

Nicméně, když jsou příliš zralé a může být poškozen, můžete je držet v mrazáku, aby proveďte rajskou omáčku nebo guláš. 8. Cheese

Ačkoliv to není doporučené zmrazené potraviny s vysokým obsahem tuku, smetany a vody mnoho druhů sýra může přežít déle v případě, že před mrazem.

problémem je vybrat ten správný sýr, protože sýry by neměl být uveden do mrazáku.

Na druhou stranu, ochucené sýry lépe snáší změny teploty. Můžete je udržovat dlouho zmrazené. V ideálním případě

, měly zmrazit ve velkých blocích zachovat strukturu a chuť.

9. margarín a máslo

margarín a máslo mohou být zmraženy, pokud budete postupovat správné pokynyzpracování potravin.

důležité vědět, že některé produkty jsou náchylné k některým patogenům, takže je lepší obchodv uzavřených nádobách odděleně od ostatních potravin.

Jak můžete vidět, zmrazení - způsob, jak prodloužit životnost mnoha potravinách, které mají tendenci snadno zhoršit. Tuto metodu použít, pokud máte pocit, že je to nutné, i když lepší, aby se pokusili koupit jídlo v mírném množství na trhu, takže si můžete jíst více čerstvé.


Ukazatele zvýšení výskytu rakoviny pankreatu

Ukazatele zvýšení výskytu rakoviny pankreatu

Nedávno došlo k výraznému zvýšení výskytu rakoviny pankreatu. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) dnes patří mezi pět nejnebezpečnějších typů rakoviny: rakovina plic, mléčné žlázy, žaludku a tlustého střeva. Ale podle studií publikovaných ve specializovaných časopisech, jako je Science Daily , v roce 2030 tento druh rakoviny může být druhým nejsmrtelnějším.

(Zajímavosti)

Gel, který zastavuje krvácení pouhých 10 sekund

Gel, který zastavuje krvácení pouhých 10 sekund

Zajímavosti Joe Landolina, mladý 17-letý podnikatel, který nedávno vstoupil na University of New York, učinil objev, který by mohl zachránit tisíce životů po celém světě. Landolina, který říká, že silný zájem na tkáňovém inženýrství (také známý jako regenerativní medicíně), vytvořený gel, který je schopen okamžitě zastavit vnitřní a vnější krvácení bez vyvíjení tlaku na méně než 10 sekund.

(Zajímavosti)