8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy


8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy

Klouby podporují tělo. Spojují kosti a umožňují pohyb.

Bolest v kloubech - to je docela běžný problém. Může se objevit v důsledku zánětu, protahování nebo vývoje chronického onemocnění.

Vznik takového problému je obvykle spojen se stárnutím. Nicméně,klouby mohou také ublížit mladým lidem kvůli zranění nebo předčasnému opotřebení.

V každém případě tato porucha zhoršuje kvalitu života. Především narušuje normální pohyb a ovlivňuje schopnost provádět každodenní úkoly.

Existuje mnoho způsobů, jak snížit intenzitu jeho příznaků. Existuje však i řada faktorů, které zhoršují intenzitu bolesti.

Například, spotřeba určitých typů výrobků zvyšuje zánět. Toto jídlo také snižuje množství živin, které tělo absorbuje a zabraňuje hojení.

V důsledku toho se tělesná hmotnost zvyšuje a tělo začne odkládat odpad v krvi. Kromě toho špatná strava může způsobit závažnější onemocnění.

Víme, že ne každý ví, o jakých výrobcích se nyní diskutuje. To je důvod, proč v tomto článku budeme mluvit o 8 hlavních výrobků, které byste neměli jíst, pokud máte bolesti kloubů.

Drž se od nich!

1. Klobásy a červené maso

A v klobásy, av červeném maso obsahuje škodlivé chemické sloučeniny. Mohou zvýšit intenzitu zánětu v těle.

Dusitany a puriny zůstávají v těle. Po nějaké době mohou způsobit bolest a tuhost kloubů. 2. Rafinovaný cukr

Spotřeba nadměrného množství rafinovaného cukru je úzce spojena s nerovnováhou zánětlivých procesů v těle. To platí i pro všechny produkty, které obsahují cukr.

Tento výrobek zvyšuje produkci chemických sloučenin známých jako cytokiny. Ovlivňují tělo,

zvyšují bolest a otoky. Navíc má rafinovaný cukr vysoký obsah kalorií. To je důvod, proč jeho spotřeba zvyšuje hmotnost,

což vede ke zvýšenému tlaku na svaly a klouby. Zjistěte více o tom, jak si vyrobit želatinové léky na zklidnění bolesti kloubů

3. Mléko a mléčné výrobky

Mléko a mléčné výrobky jsou již dlouho spojovány s bolesti kloubů. To zahrnuje

zvýšená tendence k vzniku tohoto problému u mladých lidí. Mléčné výrobky obsahují hodně kaseinu (bílkoviny), což

zvyšuje zánět v těle.Tato sloučenina dráždí tkáně, které chrání klouby. Pokud jsou spotřebovány v nadměrném množství, způsobují jejich opotřebení.

Kromě toho jsou mléčné výrobky potraviny bohaté na nasycené tuky. Proto zvyšují tělesnou hmotnost a stimulují zánět tukové tkáně.

4. Sůl Nadměrná spotřeba kuchyňské soli je spojena s vývojem některých chronických onemocnění, které mohou významně ovlivnit kvalitu lidského života.

Tato příchuť mění rovnováhu tekutiny v těle. Současně zvyšuje riziko srdečního záchvatu a zánětu.

Aby správně fungovalo, tělo opravdu potřebuje trochu soli. Nicméně

obvykle jeme desetkrát víc, než potřebujeme!5. Kukuřičný olej

Kukuřičný olej je bohatý na mastné kyseliny. Přispívají k vývoji sloučenin, které způsobují zánět v těle.

Vzhledem k vysokému obsahu kalorií

kukuřičný olej degraduje stav kloubů a zvyšuje intenzitu zánětu.

6. Vejce V mnoha případech se ukázalo, že vejce jsou užitečná a poskytují nám důležitou dávku bílkovin. Nicméně, odborníci nedoporučují jíst tento produkt pravidelně, pokud máte společné problémy.

Protože vejce jsou živočišného původu, obsahují hodně kyseliny arachidonové. Jedná se o směs v žloutku, která může

zintenzivnit zánět.7. Rafinované obilné produkty a mouka

Rafinované obilné produkty a mouka - to jsou produkty s mocnými zánětlivými vlastnostmi. Zhoršují stav kloubů a způsobují bolest. Především obsahují mnoho lepek, což zhoršuje metabolismus. Gluten

způsobuje vývoj sloučenin, které zhoršují bolestivé pocity.

Pokud budete konzumovat rafinované obilovin a mouky každý den, mohou přispět

k nástupu chronického zánětu a autoimunitní nemoci. Kromě toho, protože tyto produkty obsahují prázdné kalorie,

přispívají k vzniku nadváhy, rozvoji srdečních onemocnění a diabetu.8. Rychlé občerstvení a smažené potraviny

Pro vaření pečené a rychlé občerstvení,používá mnoho nasycených tuků a mouky

. Tyto složky zvyšují zánět v tukových buňkách.

Navíc takové jídlo může způsobit rozvoj srdečních problémů . Kromě toho všehozvyšuje zánět kloubních onemocnění.

V důsledku toho chceme znovu zdůraznit, že dieta je důležitá pro zdraví kloubů. Pokudsnížit množství škodlivých produktů ve vaší stravě nebo je zcela odstranit, může pomoci zmírnit bolest kloubů a příznaky s ním spojené.

Také stojí za to

jíst více potravin bohatých na antioxidanty a mastné kyseliny omega 3, které mají protizánětlivé účinky.


Tipů pro správné skladování avokádo

Tipů pro správné skladování avokádo

Curiosity Pokud nebudeme používat celé ovoce, musíte se naučit, jak uložit avokádo. Můžete například posypat zbytkem citrónovou šťávou nebo olivovým olejem, aby nedošlo ke znehodnocení. Avokádo je jeden z nejvíce všestranných produktů. Lidé si to vychutnávají v receptech, samostatně nebo jako bramborová kaše.

(Zajímavosti)

Mbach Goto - muž, který říká, že má 145

Mbach Goto - muž, který říká, že má 145

Lidé říkají, že smrt zapomněla na MBHA Goto. Jsou také přesvědčeni, že jeho slova jsou pravdivá a že tento muž není starší než 145 let. Je těžké tomu uvěřit. Přestože jsme zvyklí na čtení příběhů o osobách starších , tento případ se stal skutečným pocitem. Příběh pana Gota má jeden důležitý detail, který je těžké chybět: muž říká, že už nechce žít.

(Zajímavosti)