8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy


8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy

Klouby podporují tělo. Spojují kosti a umožňují pohyb.

Bolest v kloubech - to je docela běžný problém. Může se objevit v důsledku zánětu, protahování nebo vývoje chronického onemocnění.

Vznik takového problému je obvykle spojen se stárnutím. Nicméně,klouby mohou také ublížit mladým lidem kvůli zranění nebo předčasnému opotřebení.

V každém případě tato porucha zhoršuje kvalitu života. Především narušuje normální pohyb a ovlivňuje schopnost provádět každodenní úkoly.

Existuje mnoho způsobů, jak snížit intenzitu jeho příznaků. Existuje však i řada faktorů, které zhoršují intenzitu bolesti.

Například, spotřeba určitých typů výrobků zvyšuje zánět. Toto jídlo také snižuje množství živin, které tělo absorbuje a zabraňuje hojení.

V důsledku toho se tělesná hmotnost zvyšuje a tělo začne odkládat odpad v krvi. Kromě toho špatná strava může způsobit závažnější onemocnění.

Víme, že ne každý ví, o jakých výrobcích se nyní diskutuje. To je důvod, proč v tomto článku budeme mluvit o 8 hlavních výrobků, které byste neměli jíst, pokud máte bolesti kloubů.

Drž se od nich!

1. Klobásy a červené maso

A v klobásy, av červeném maso obsahuje škodlivé chemické sloučeniny. Mohou zvýšit intenzitu zánětu v těle.

Dusitany a puriny zůstávají v těle. Po nějaké době mohou způsobit bolest a tuhost kloubů. 2. Rafinovaný cukr

Spotřeba nadměrného množství rafinovaného cukru je úzce spojena s nerovnováhou zánětlivých procesů v těle. To platí i pro všechny produkty, které obsahují cukr.

Tento výrobek zvyšuje produkci chemických sloučenin známých jako cytokiny. Ovlivňují tělo,

zvyšují bolest a otoky. Navíc má rafinovaný cukr vysoký obsah kalorií. To je důvod, proč jeho spotřeba zvyšuje hmotnost,

což vede ke zvýšenému tlaku na svaly a klouby. Zjistěte více o tom, jak si vyrobit želatinové léky na zklidnění bolesti kloubů

3. Mléko a mléčné výrobky

Mléko a mléčné výrobky jsou již dlouho spojovány s bolesti kloubů. To zahrnuje

zvýšená tendence k vzniku tohoto problému u mladých lidí. Mléčné výrobky obsahují hodně kaseinu (bílkoviny), což

zvyšuje zánět v těle.Tato sloučenina dráždí tkáně, které chrání klouby. Pokud jsou spotřebovány v nadměrném množství, způsobují jejich opotřebení.

Kromě toho jsou mléčné výrobky potraviny bohaté na nasycené tuky. Proto zvyšují tělesnou hmotnost a stimulují zánět tukové tkáně.

4. Sůl Nadměrná spotřeba kuchyňské soli je spojena s vývojem některých chronických onemocnění, které mohou významně ovlivnit kvalitu lidského života.

Tato příchuť mění rovnováhu tekutiny v těle. Současně zvyšuje riziko srdečního záchvatu a zánětu.

Aby správně fungovalo, tělo opravdu potřebuje trochu soli. Nicméně

obvykle jeme desetkrát víc, než potřebujeme!5. Kukuřičný olej

Kukuřičný olej je bohatý na mastné kyseliny. Přispívají k vývoji sloučenin, které způsobují zánět v těle.

Vzhledem k vysokému obsahu kalorií

kukuřičný olej degraduje stav kloubů a zvyšuje intenzitu zánětu.

6. Vejce V mnoha případech se ukázalo, že vejce jsou užitečná a poskytují nám důležitou dávku bílkovin. Nicméně, odborníci nedoporučují jíst tento produkt pravidelně, pokud máte společné problémy.

Protože vejce jsou živočišného původu, obsahují hodně kyseliny arachidonové. Jedná se o směs v žloutku, která může

zintenzivnit zánět.7. Rafinované obilné produkty a mouka

Rafinované obilné produkty a mouka - to jsou produkty s mocnými zánětlivými vlastnostmi. Zhoršují stav kloubů a způsobují bolest. Především obsahují mnoho lepek, což zhoršuje metabolismus. Gluten

způsobuje vývoj sloučenin, které zhoršují bolestivé pocity.

Pokud budete konzumovat rafinované obilovin a mouky každý den, mohou přispět

k nástupu chronického zánětu a autoimunitní nemoci. Kromě toho, protože tyto produkty obsahují prázdné kalorie,

přispívají k vzniku nadváhy, rozvoji srdečních onemocnění a diabetu.8. Rychlé občerstvení a smažené potraviny

Pro vaření pečené a rychlé občerstvení,používá mnoho nasycených tuků a mouky

. Tyto složky zvyšují zánět v tukových buňkách.

Navíc takové jídlo může způsobit rozvoj srdečních problémů . Kromě toho všehozvyšuje zánět kloubních onemocnění.

V důsledku toho chceme znovu zdůraznit, že dieta je důležitá pro zdraví kloubů. Pokudsnížit množství škodlivých produktů ve vaší stravě nebo je zcela odstranit, může pomoci zmírnit bolest kloubů a příznaky s ním spojené.

Také stojí za to

jíst více potravin bohatých na antioxidanty a mastné kyseliny omega 3, které mají protizánětlivé účinky.


5 Způsobů, jak dosáhnout respektování vztahů

5 Způsobů, jak dosáhnout respektování vztahů

Respekt by neměl být považován za samozřejmost ve všech ohledech. Musí být získána a podporována úsilím dvou partnerů, kteří chápou, že láska musí být postavena především a vztahy. Je to úžasné, ale když si pamatujeme respekt, všichni víme, co to znamená, ale jen málo lidí tuto znalost správně používá v praxi.

(Zajímavosti)

6 Alternativních způsobů, jak používat jablečný ocet

6 Alternativních způsobů, jak používat jablečný ocet

Pomocí jablečného octa je většinou úzce spojeno s vařením. To opravdu má vynikající chuť, není jen dobré pro zdraví, ale také dává vaše pokrmy některé jedinečnosti . Je však třeba poznamenat, že jablečný ocet má několik alternativních použití, které se netýkají potravin. důležité si uvědomit, že jablečný ocet pochlubit přírodní léčivé vlastnosti, které mohou být použity k usnadnění onemocnění je nejpřirozenější cestou.

(Zajímavosti)