8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy


8 Produktů, které je třeba se vyhnout, pokud máte společné problémy

Klouby podporují tělo. Spojují kosti a umožňují pohyb.

Bolest v kloubech - to je docela běžný problém. Může se objevit v důsledku zánětu, protahování nebo vývoje chronického onemocnění.

Vznik takového problému je obvykle spojen se stárnutím. Nicméně,klouby mohou také ublížit mladým lidem kvůli zranění nebo předčasnému opotřebení.

V každém případě tato porucha zhoršuje kvalitu života. Především narušuje normální pohyb a ovlivňuje schopnost provádět každodenní úkoly.

Existuje mnoho způsobů, jak snížit intenzitu jeho příznaků. Existuje však i řada faktorů, které zhoršují intenzitu bolesti.

Například, spotřeba určitých typů výrobků zvyšuje zánět. Toto jídlo také snižuje množství živin, které tělo absorbuje a zabraňuje hojení.

V důsledku toho se tělesná hmotnost zvyšuje a tělo začne odkládat odpad v krvi. Kromě toho špatná strava může způsobit závažnější onemocnění.

Víme, že ne každý ví, o jakých výrobcích se nyní diskutuje. To je důvod, proč v tomto článku budeme mluvit o 8 hlavních výrobků, které byste neměli jíst, pokud máte bolesti kloubů.

Drž se od nich!

1. Klobásy a červené maso

A v klobásy, av červeném maso obsahuje škodlivé chemické sloučeniny. Mohou zvýšit intenzitu zánětu v těle.

Dusitany a puriny zůstávají v těle. Po nějaké době mohou způsobit bolest a tuhost kloubů. 2. Rafinovaný cukr

Spotřeba nadměrného množství rafinovaného cukru je úzce spojena s nerovnováhou zánětlivých procesů v těle. To platí i pro všechny produkty, které obsahují cukr.

Tento výrobek zvyšuje produkci chemických sloučenin známých jako cytokiny. Ovlivňují tělo,

zvyšují bolest a otoky. Navíc má rafinovaný cukr vysoký obsah kalorií. To je důvod, proč jeho spotřeba zvyšuje hmotnost,

což vede ke zvýšenému tlaku na svaly a klouby. Zjistěte více o tom, jak si vyrobit želatinové léky na zklidnění bolesti kloubů

3. Mléko a mléčné výrobky

Mléko a mléčné výrobky jsou již dlouho spojovány s bolesti kloubů. To zahrnuje

zvýšená tendence k vzniku tohoto problému u mladých lidí. Mléčné výrobky obsahují hodně kaseinu (bílkoviny), což

zvyšuje zánět v těle.Tato sloučenina dráždí tkáně, které chrání klouby. Pokud jsou spotřebovány v nadměrném množství, způsobují jejich opotřebení.

Kromě toho jsou mléčné výrobky potraviny bohaté na nasycené tuky. Proto zvyšují tělesnou hmotnost a stimulují zánět tukové tkáně.

4. Sůl Nadměrná spotřeba kuchyňské soli je spojena s vývojem některých chronických onemocnění, které mohou významně ovlivnit kvalitu lidského života.

Tato příchuť mění rovnováhu tekutiny v těle. Současně zvyšuje riziko srdečního záchvatu a zánětu.

Aby správně fungovalo, tělo opravdu potřebuje trochu soli. Nicméně

obvykle jeme desetkrát víc, než potřebujeme!5. Kukuřičný olej

Kukuřičný olej je bohatý na mastné kyseliny. Přispívají k vývoji sloučenin, které způsobují zánět v těle.

Vzhledem k vysokému obsahu kalorií

kukuřičný olej degraduje stav kloubů a zvyšuje intenzitu zánětu.

6. Vejce V mnoha případech se ukázalo, že vejce jsou užitečná a poskytují nám důležitou dávku bílkovin. Nicméně, odborníci nedoporučují jíst tento produkt pravidelně, pokud máte společné problémy.

Protože vejce jsou živočišného původu, obsahují hodně kyseliny arachidonové. Jedná se o směs v žloutku, která může

zintenzivnit zánět.7. Rafinované obilné produkty a mouka

Rafinované obilné produkty a mouka - to jsou produkty s mocnými zánětlivými vlastnostmi. Zhoršují stav kloubů a způsobují bolest. Především obsahují mnoho lepek, což zhoršuje metabolismus. Gluten

způsobuje vývoj sloučenin, které zhoršují bolestivé pocity.

Pokud budete konzumovat rafinované obilovin a mouky každý den, mohou přispět

k nástupu chronického zánětu a autoimunitní nemoci. Kromě toho, protože tyto produkty obsahují prázdné kalorie,

přispívají k vzniku nadváhy, rozvoji srdečních onemocnění a diabetu.8. Rychlé občerstvení a smažené potraviny

Pro vaření pečené a rychlé občerstvení,používá mnoho nasycených tuků a mouky

. Tyto složky zvyšují zánět v tukových buňkách.

Navíc takové jídlo může způsobit rozvoj srdečních problémů . Kromě toho všehozvyšuje zánět kloubních onemocnění.

V důsledku toho chceme znovu zdůraznit, že dieta je důležitá pro zdraví kloubů. Pokudsnížit množství škodlivých produktů ve vaší stravě nebo je zcela odstranit, může pomoci zmírnit bolest kloubů a příznaky s ním spojené.

Také stojí za to

jíst více potravin bohatých na antioxidanty a mastné kyseliny omega 3, které mají protizánětlivé účinky.


Problémy s štítné žlázy 14 symptomy

Problémy s štítné žlázy 14 symptomy

Zajímavých faktů Problémy s štítné žlázy se vyskytují častěji, než si myslíte. Jsou zpravidla většinou ženy. Příznaky nemusí být patrné. Je však důležité vědět o příznaky a symptomy onemocnění štítné žlázy. V tomto článku se podíváme na některé z nejběžnějších. Co byste měli vědět o problémech se štítnou žlázou Štítná žláza je malá žláza se nachází nad klíční kostí, který je zodpovědný za vylučování dvou důležitých hormonů (T3 a T4).

(Zajímavosti)

Jak se vyhnout ledvinové kameny

Jak se vyhnout ledvinové kameny

Zajímavé skutečnosti ledvinové kameny - A kusy pevného materiálu, který se tvoří v důsledku zvýšených hladin některých látek v moči. Kromě toho tyto stejné látky nevyvolávají pro organismus žádné problémy v malých množstvích. Tyto kameny mohou být na dvou místech: mohou zůstat v ledvinách nebo spadají do močových cest.

(Zajímavosti)