8 Potraviny, které způsobují hlenu


8 Potraviny, které způsobují hlenu

zajímavých informací Slime - viskózní tajemství, že membrána obklopuje tělo a obsahuje antiseptické enzymy a imunoglobuliny. V dýchacím systému je hlen odpovědný za zachycení drobných částic, jako jsou bakterie a prach, které pronikají do nosu. Některé potraviny mohou způsobit nadměrné množství hlenu.

Vzhledem k tomu, hlen je zaměřen na ochranu plíce, často hromadí v infekce dýchacích cest, kdy k dispozici, stejně jako v případě nachlazení a chřipky a alergií.

Nadbytečný hlen je nepříjemný příznak, který může během dne vést k slabému a nemocnému. Navíc, pokud se s ním dostatečně rychle neléčí, může se rozšířit i do dalších oblastí, včetně nosu, hrudníku, uší a hrdla.

Tento příznak je mechanismem ochrany před viry a bakteriemi, které postihují dýchací systém. Z tohoto důvodu je důležité najít zdroj problému, aby tělo nevyrábělo nadměrně.

Například, když trpíme nadbytečným hlenem, je třeba se vyvarovat některých výrobků, které zvyšují jeho sekreci. Níže budeme sdílet informace o tom, jaké produkty by neměly být používány, když je hlen.

Mléčné výrobky

Vedou seznam potravin, které zvyšují sekreci hlenu. Existuje mnoho mýtů okolní mléčné výrobky, ale známo, že způsobují zvýšení hlenu, , které mohou způsobit problémy s dýcháním a podráždění v hrdle.

Potraviny je nutno se vyvarovat:

  • kravského mléka jogurt a sýr
  • zmrzlina obsahující smetana

kondenzované mléko produktů živočišného původu

červeného masa, vajec a může také vést ke zvýšení hlenu a hlenu. Tyto produkty obsahují mnoho bílkovin, které mohou vést k hromadění hlenu v krku a dýchacích cestách.

Živočišné tuky a oleje

Většina lidí spotřebovávají velké množství živočišných tuků a olejů, jako je máslo, vepřové sádlo a omega-6 mastných kyselin. Je to opravdu důležité vyhnout se živočišných tuků a preferují zdravé tuky, jako olivový olej a omega-3 mastné potraviny.

některé druhy ovoce a zeleniny

Všichni víme, že ovoce a zelenina jsou důležitou součástí zdravé stravy a měl jíst každý den, aby plně využít z nich.

Nicméně výzkum prováděný v Medical Center of University of Maryland zjistili, že některé druhy ovoce a zeleniny jsou tou nejlepší volbou, pokud trpíte přebytečného hlenu. Mezi ně patří: banány

  • bramborový kukuřičné klíčky

Pšeničné produkty

Mnoho odborníků na výživu se domnívají, že pšenice zvyšuje produkci hlenu. Obsahuje tolik sloučenin, že je obtížné pochopit, která z nich způsobuje nadbytek hlenu. Navzdory nedostatku výzkumu ve prospěch tohoto tvrzení se doporučuje vyhnout se pšeničnému produktu, aby se snížilo množství hlenu a zbavilo se pokládky.

nápoje, které dehydrataci těla

Pokud máte infekce dýchacích cest, je třeba zvýšit příjem vody a jíst více syrových potravin. Někteří lidé považují sýtené nápoje za skvělý způsob, jak zvlhčit tělo. Nicméně, nealkoholické nápoje obsahující nápoje obsahují velké množství cukrů a dalších sloučenin, které tělo dehydratují.

Podle studie provedené na University of Texas v San Antoniu, dehydratace může vést k silnějšímu hlenu. Arašídy a ořechy

Někteří lidé s intolerancí a alergiemi, mohou ořechy zvýšit sekreci hlenu a hlenu. Totéž platí o jiných typech potravinové intolerance.

zpracované potraviny zpracované potraviny, jako je cukr a mouku, to je těžko stravitelné, a to může zhoršit s hlenu. Stejně tak lidé s nesnášenlivostí lepku by se jim vyhnout, protože způsobují nejen zažívací potíže, ale nepříjemné kvůli zvýšené hlenu a hlenu.


Po přečtení to už nikdy nebudete házet staré džíny

Po přečtení to už nikdy nebudete házet staré džíny

Bez ohledu na značku jsou modré džíny obvykle jedním z nejužitečnějších oděvních předmětů v životě. Někdy vyjdou z módy, ale jsou stále v dobré kondici. Existuje spousta příležitostí, jak je dát ostatním, když už tě nemají rádi, nebo je už nemáš. Existují však i další nápady, které vám mohou pomoci při dalším používání tkaniny.

(Zajímavosti)

Roztroušená skleróza, onemocnění mnohostranný

Roztroušená skleróza, onemocnění mnohostranný

Zajímavá fakta Roztroušená skleróza - onemocnění centrálního nervového systému, které mají vliv na kostní dřeň, mozkový kmen a samotný mozek. Je častější u žen než u mužů a věk většiny lidí, kteří trpí, je mezi 20 a 40 lety. To má vliv na myelin, nebo bílé hmotě mozku a kostní dřeně, která obklopuje nervová vlákna a příčiny poškození a změny v práci, když tam sklerozna plak.

(Zajímavosti)