8 Potraviny, které mohou vést k rakovině


8 Potraviny, které mohou vést k rakovině

Zajímavá fakta o výsledcích různých studií, vaše strava je úzce spojena s chorobami, nemocemi a menších zdravotních problémů denně. Kromě toho bylo prokázáno, že nesprávná a špatně vyvážená strava, která obsahuje mnoho chemických látek, může mít významný dopad na zdraví a dokonce může vést k rakovině. To je důvod, proč, nenechte si ujít minutu, zkuste přečíst tento článek a zjistit o 8 výrobků, které mohou způsobit rakovinu. Některé potraviny, které denně používáme, aniž si to uvědomíme, mohou výrazně zvýšit šanci na rozvoj rakoviny. Tato strašná nemoc každoročně vede k smrti tisíců lidí po celém světě.

Výrobky, které mohou vést k rakovině nebo zhoršit zdraví nemocné osoby

Geneticky modifikované potraviny.

  • Geneticky modifikované organismy (GMO), také známé jako transgenní produkty, mohou způsobit různé nemoci ve vašem těle. A rakovina je jedním z nejčastějších důsledků. Chemické látky používané k urychlení růstu mohou být příčinou nádorů. Problémem je, že transgenní produkty jsou všude, zejména mnoho z nich v produktech, které obsahují především sóju, kukuřici nebo řepku (a jejich deriváty). Můžete se je pokusit nepoužít, ale spíše zahrnovat certifikované a osvědčené produkty ve vaší stravě. Stručně řečeno, musíte dodržovat dietu, která neobsahuje produkty vypěstované pomocí chemických látek. Klobásové výrobky

  • . Ve všech masných výrobcích, jako jsou klobásy, slanina, klobásy atd. obsahuje chemické konzervační látky, které jsou přidány, aby se zajistilo, že produkty zůstanou čerstvé a neztrácejí svůj vzhled. Nicméně, tyto chemické přísady mohou také vést k rakovině. Dusičnan a dusičnan sodný se často nazývají jednou z příčin zvýšeného rizika vzniku rakoviny, zejména rakoviny tlustého střeva. Pokud vyplivujete jíst maso, rozhodněte se pro slané maso, které nepoužívá dusičnany. Kromě toho je žádoucí jíst maso ze zvířat krmených trávou, a nikoliv kukuřice.Vařené v mikrovlnné popcorn
  • . Popcorn je velmi jednoduché. Jednoduše položte tašku do mikrovlnné trouby a během pouhých dvou minut získáte nejlepšího společníka pro sledování filmu na gauči. Kombinace přísad s radiací zařízení však může zvýšit pravděpodobnost rakoviny nebo neplodnosti. Kromě toho se diacetyl používá v propadiu. Tato složka mu dává chuť másla (umělé) a vede k vážnému onemocnění plic. Ačkoli to je daleko od všeho: některé ingredience popcorn obsahují geneticky modifikované organismy. Pokud si všichni chcete vychutnat tuto občerstvení, kupte si skutečnou obilovinovou kukuřici a vařte ji sami do hrnce a přidávejte tam nějaký olej.Běžné nebo nealkoholické nealkoholické nápoje.
  • Nealkoholické nápoje mohou způsobit rakovinu. Všechno je velmi jednoduché. Důvodem je, že obsahují nejen hodně cukru (ti, kteří nemají dietu), ale mnoho chemických látek, barviv, přísad a dalších přísad. Vzhledem k nealkoholickým nápojům a sladké vodě v těle se kyselost zvyšuje a "napájí" rakovinné buňky. Když už mluvíme o nízkokalorických nápojů, které jsou ještě škodlivější, protože obsahují aspartam - umělé sladidlo, což vede k různým nemocem, včetně rakoviny a dědičných chorob. Jiné sladidla, jako je sukralosa (Splenda) a sacharin, jsou také spojeny s různými nemocemi. Proto vždy stojí za výběr čerstvých džusů nebo nejlépe vody. Rafinovaná mouka.

  • Jedná se o bílou mouku, která se často používá v mnoha zpracovaných potravinách. Problémem je nadměrný obsah sacharidů. Pravidelná konzumace rafinované mouky je spojena se zvýšením výskytu rakoviny prsu u žen o 220%. Navíc díky vysokému glykemickému indexu vede k rychlému zvýšení hladiny cukru v krvi a "krmí" rakovinové buňky. Vyberte si ve prospěch celého zrna (žlutá nebo hnědá) a vařte se sami. Nekupujte chléb z bílé mouky nebo zpracované výrobky.Rafinovaný cukr

  • . Ovlivňuje vás stejně jako mouka. Bílý cukr zvyšuje hladinu inzulínu a rakovinných buněk v těle. Buďte opatrní s potravinami s vysokým obsahem fruktózy, jako je kukuřičný sirup (který je obsažen v mnoha výrobcích, které se prodávají v obchodě), protože jsou pro tělo velmi nebezpečné. Takový cukr je obsažen v sušenech, pečení, džusu, pečiva, omáčky, obilovinách a nealkoholických nápojích. To částečně vysvětluje takové vysoké procento případů rakoviny na světě. Stewia je nejlepší alternativou k bílému cukru (koupit suché) nebo medu (organické). Použijte je k oslazení nádobí.Hydrogenované oleje.

  • Používají se k uchování zpracovaných produktů, protože jsou "stabilní". Nicméně mají jednu významnou nevýhodu - tyto oleje mění strukturu a pružnost buněčných membrán v lidském těle. To může vést k "těžkým" onemocněním, nebo jinými slovy k rakovině. Nenasycené tuky se nacházejí v mnoha potravinách, které denně nakupujete a užíváte. Je třeba poznamenat, že mnozí výrobci se snaží nahradit bezpečnějšími alternativami, jako je palmový olej, což je vynikající volbou pro výměnu. Berte na vědomí: neměli byste nakupovat potraviny obsahující nenasycené tuky.Průmyslové ovoce a zelenina.
  • Jak mohou plody, které jsou nejzdravějšími potravinami, způsobit rakovinu? Ve skutečnosti to není ovoce a zelenina sama, ale metoda, která se jim starala, než se dostanou do regálů supermarketů. 98% ovoce a zeleniny je kontaminováno pesticidy, které způsobují rakovinu. První místo v této náročné grafy jablek, následovaný hrozny, jahody, koriandrem a brambory. Chemické činidla nastříkána na polích, aby se zabránilo různým onemocněním jídla, vedlo k tomu, že lidé sami jsou nemocní, kteří pak tyto potraviny jdou. U žen ve fertilním věku používání takových chemikálií může zvýšit riziko, že v budoucnu bude potomek poruchy pozornosti nebo nízké IQ. Vyberte organické nebo certifikované produkty, které nejsou pesticidy, abyste zabránili účinkům pesticidů. Je také třeba koupit na místních trzích.


    Stres, deprese a nervozita - jaký je rozdíl?

    Stres, deprese a nervozita - jaký je rozdíl?

    Nedávno jsou tato tři slova slyšíme poměrně často. Problémem je, že označují nejčastější až dosud psychologické poruchy. Stres, deprese a nervozita se mohou objevit jak sama, tak ve stejnou dobu. Je důležité si všimnout první příznaky těchto poruch, protože, naštěstí, mohou pomoci. Jak jsme postiženi stresem, depresí a nervozitou?

    (Zajímavosti)

    Tongue, zdraví a emoce

    Tongue, zdraví a emoce

    Zajímavých faktů jazyk - jeden z nejvíce informativních svaly, které máme v těle. Kromě toho hraje velmi důležitou roli v procesu trávení, ale také může říci, jak zdraví a o své emoce. Máte-li se naučit „číst“ informace, které poskytuje jazyk, může pomoci identifikovat potenciální zdravotní problémy.

    (Zajímavosti)