Karcinogenní výrobky by měly přestat jíst návyky


Karcinogenní výrobky by měly přestat jíst návyky

užitečné rakoviny je jedním z nejobávanějších nemocí, které moderní medicína zná, i přes pokroky v oblasti výzkumu rakoviny a karcinogenních produktů.

Vědci byli schopni prokázat, že mnoho faktorů, které vedou k rakovině, a do jisté míry, každý je v nebezpečí infekce.

Jeho vztah s dietou, je obtížné a je těžké stanovit, a to zejménaže každý člověk odlišnými stravovacími návyky a životní styl.

ale odborníci stále schopen přijít na to, co je opravdu souvislost mezi konzumací některých produktů a zvýšeným rizikem onemocnění.

nejvíce znepokojující je skutečnost, že mnoho z těchto výrobků jsou neustále v naší stravě, a spotřebitelé ani nejsou vědomi, že jsou škodlivé.

Protože takové instituce jako American Institute for Cancer Research, vytvořila zvláštní oznámení na seznamu karcinogenních produktů, které by se měly vyhnout nebo omezit jejich spotřebu.

Dnes bychom rádi, aby s vámi podělit o 8 hlavní karcinogenní výrobky, takže je možné identifikovat a přijmout opatření.

1. karcinogenními produkty: Polo

All částečně plná přísad, jako jsou umělá barviva, sladidla a konzervační látky. Bylo prokázáno, že jsou škodlivé pro zdraví.

látky obsahující uzené maso a klobásy, představovat riziko pro jater, žaludku a tlustého střeva. 2.

Bílý rafinovaný cukr nebo rafinovaný cukr považován za „rakovinný jídlo“, protože se vliv na růst maligních buněk.

sladidla zahrnující fruktózu, ještě horší, protože urychlují metabolismus rakovinných buněk.

důležité si uvědomit, že tyto typy cukrů jsou k dispozici v široké škále produktů, které pravidelně používají.

Mezi těmito karcinogenními produkty: sušenky

  • jedlá soda sušenky
  • sladké energetické nápoje
  • omáčky na těstoviny, konzervy

3. Červené maso Nadměrná konzumace červeného a zpracovaného masa spojené se zvýšeným rizikem rakoviny rakoviny prsu o 22%.

Americký institut pro výzkum rakoviny varuje, že ventilátory steaky jsou až o 36% větší riziko rakoviny tlustého střeva.

4. Bílá mouka bílá mouka - to je jeden z těch výrobků, které mají vysoký glykemický index, což je spojeno s růstem a šíření rakovinných buněk v celém těle.

Během procesu bělení mouka ztrácí důležitou část svých vlastností a přidá chemikálie. Jsou agresivní pro tělo. 5. smažené potraviny

smažené potraviny obsahují vysoké množství karcinogenní látky, známé jako akrylamid, produkované pokud jsou produkty vystaveny vysokým teplotám.

Tato sloučenina se nachází v jakémkoliv jídle, které bylo připraveno při teplotě vyšší než 120 stupňů Celsia.

metody vaření, jako například: smažené, pečené a grilované, může zvýšit množství akrylamidu, na rozdíl od vodě nebo mikrovlnné trouby.

Dalším důvodem, proč jsou považovány za karcinogenní - Trans obsah tuků. Vznikají, když je potravina hydrogenována.

Tyto tuky jsou nejen rakovinu, ale i diabetu druhého typu a kardiovaskulárních chorob. 6.

geneticky modifikované potraviny Bohužel pro nás pro všechny, geneticky modifikované produkty zaplavily trh, a oni jsou vysoké množství zboží v našich košů.

Tyto a jiné chemické látky používané při pěstování, úzce spojeny se zvýšeným rizikem nádorů v těle.

Nejpopulárnější z nich jsou kukuřice, sója a deriváty řepky. 7.

Home Popcorn Popcorn je zdravé jídlo, které má mnoho výhod pro tělo, ale nepleťte si to s jedním, který prodává sáčky pro mikrovlnné trouby. I když je to obvykle chutné, ale je plné chemikálií spojených s rakovinou.

Chemické látky uvolněné během vaření, mohou způsobit různé typy nádorů a neplodnosti. také obsahuje aditivum známý jako „diacetylu“, který může mít mnoho společného s těžkým onemocněním plic.

Přidejte to vše na skutečnost, že obsahuje také geneticky modifikované látky. 8.

spálený potravinářské výrobky, které jsou trochu spálené během vaření, vytváření škodlivé molekuly, které mohou stimulovat růst maligních buněk.

Nejlepší je vařit je pro střední kalcit, aby se zabránilo oxidaci uhličitanu.

I když je zapotřebí dalšího výzkumu, aby se spojit stravovací návyky s rakovinou, měli ignorovat tyto vědecké výsledky.

pokusit se sestavit svůj jídelníček o potraviny, které jsou ekologické a mají mnoho živin, a nikoli na karcinogeny.


5 Chyb v péči o oči, které často děláme

5 Chyb v péči o oči, které často děláme

Oči jsou velmi důležitým orgánem smyslů a části těla. Ve skutečnosti je to nepostradatelný nástroj pro lidský rozvoj . I když jsou nezbytné pro existenci a mnozí lidé jsou připraveni o možnost vidět celou řadu důvodů, ti, kteří jsou zvyklí spoléhat na své vlastní vizi narození, extrémně ji potřebují.

(Užitečné návyky)

Jablečný ocet pro hubnutí a odstranění toxinů

Jablečný ocet pro hubnutí a odstranění toxinů

Každý rok, vánoční prázdniny nechávají obrovský dotisk na našem těle. Tělo se stává přeplněné toxiny, dochází k nadýmání a zpravidla shromažďujeme pár kilo navíc, což je pak obtížné se zbavit. V tomto článku popíšeme jednoduchý a zdravý způsob, jak očistit tělo pouze 3 dny v týdnu, zatímco vy nemusíte hladovět a jít do velkých obětí.

(Užitečné návyky)