Přírodní kokosová voda - nápoj, který dodává tělu mnoho živin a zdraví prospěšných látek. Četné studie prokázaly, že kokosová voda se vyznačuje tím, antivirové, antibakteriální, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, které pozitivně ovlivňují zdravotní stav a pomáhat při prevenci a boji proti různým onemocněním.
kokosová voda na 95% normální vodou, ale obsahuje důležité živiny, jako jsou cukry, vitaminy, minerální látky, aminokyseliny a hormonů (rostlinné hormony), které jsou velmi užitečné pro organismus. Ujistěte se, že budete příjemně překvapeni, když se dozvíte o všech užitečných vlastnostech kokosové vody.
V tomto článku dáváme 10 důvodů, proč byste dnes měli začít používat více kokosové vody!
kokosová voda je přírodní nápoj, který pomáhá rehidratsiyi (obnovení rovnováhy vody) v těle, protože má pět klíčových elektrolytů, které jsou potřebné pro tělo k regulaci teploty. Kromě toho, kokosová voda obsahuje důležité minerální látky, jako je draslík, hořčík, vápník, sodík a fosforu, za účelem zlepšení fyzické výkonnosti a zajištění energetických potřeb těla. Tento nápoj je skvělou alternativou k balené vodě, protože je velmi užitečný a naprosto šetrný k životnímu prostředí.
kokosová voda obsahuje 295 mg draslíku, a tudíž ve sklenici tohoto nápoje více draslíku než banány jeden. Draslík je důležitý minerál, který pomáhá regulovat srdeční a svalovou práci. Pro jeho část, elektrolyty pomoci nervový systém, což usnadňuje přenos nervových signálů, a zlepšit kognitivní funkce těla. Prevence předčasné stárnutí
Mnoho slavných lidí přidat kokosová voda do svých kosmetických procedur jako nápoj s omlazující efekt. skupina kokosová voda obsahuje rostlinné hormony - cytokinin týkající se růstu, vývoji a stárnutí rostlin. Podle vědeckých výzkumů, cytokininy také hrají důležitou roli v prevenci stárnutí buněk. Tento nápoj pomůže předejít známkám předčasného stárnutí.
kokosová voda působí jako stimulant trávení. Tento nápoj je často používán k léčbě tropických nemocí, jako je žaludeční chřipka, úplavice, zácpa a parazity.Kokosová voda zlepšuje trávení díky bioaktivním enzymům. I přes výše uvedené výhody, kokosová voda by měly být konzumovány s mírou, protože to může mít projímavý účinek nadměrné spotřebě.
posiluje imunitní systém vzhledem k vysokým obsahem kyseliny laurové (mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem) kokosová voda má antifungální, antivirové a antibakteriální vlastnosti a napomáhá posilovat imunitní systém a zabraňuje různých infekčních chorob. kyselina laurová je široce známý pro jeho pozitivní vliv při léčení kandidózy a jiných plísňových infekcí, viru hepatitidy C a HIV-AIDS.
kokosová voda má močopudné účinky, které pomáhají v boji proti ledvinových kamenů a zejména zlepšuje zdravotní stav ledvin obecně. V jedné vědecké studie provedené na Filipínách, kokosová voda podáván pacientům s ledvinovými kameny ve více než dva týdny. Při tomto experimentu bylo zjištěno, že mnoho pacientů s ledvinovými kameny zmenší, a někteří ani potřebovat operaci.
kokosová voda obsahuje velké množství vitamínů skupiny B B, minerálních látek a stopových prvků, jako je zinek, selen, jód a síry. Také tento nápoj je bohatá na aminokyseliny, fytonutrienty a antioxidanty, pomáhají v boji s volnými radikály a jejich chod zpomalit.
kokosová voda obsahuje pouze 46 kalorií za šálek a jen 1/5 množství cukru, která se nachází v jiných ovocných šťáv. Tento nápoj má příjemnou sladkou chuť a je výborným doplňkem stravovací dávky. Spotřeba kokosová voda namísto sycených nápojů pomůže zhubnout bez dehydratace ve zdravém způsobem. Upravte pH
tělo kokosová voda pomáhá vylučovat kyselinu a upravte pH, a tím zlepšuje zdraví. tělo potřebuje mírně zásadité pH, protože kyselost může vést ke všem druhům chronických onemocnění.
kokosová voda je také používán jako prostředek k tonizuvalnyy srdce. Spotřeba nápoje, přispívá k posílení srdce, snižuje hladinu špatného cholesterolu a brání vzniku krevních sraženin. Proto pravidelné mírné konzumaci kokosová voda pomáhá snižovat riziko srdečního infarktu a dalších srdečních problémů.
Vědci objevili produkt pro prevenci rakoviny prsu
Rakovina prsu je nejčastějším typem rakoviny u žen. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) 1 z 8 žen má šanci mít rakovinu prsu po celý život. Samozřejmě, muži mohou také dostat rakovinu prsu. Ve většině případů toto onemocnění postihuje muže ve věku 60-70 let, avšak u maligních nádorů se vyskytují mnohem méně často než u žen.
Jasné ledviny přirozeným způsobem v průběhu týdne
Přírodní produkty ledviny - orgán odpovědný za čištění krve škodlivých látek přes močení a regulovat rovnováhu tekutin v těle. A to nejsou všechny jejich funkce. Pak budeme diskutovat o snadný a přirozený způsob, jak každodenní úklid ledvin, které může být opakované jednou nebo dvakrát do roka. Okamžité kroky Snažte se jíst tyto potraviny po dobu jednoho týdne při čištění ledviny: mléko a mléčné výrobky; Maso, zvláště červené; Mořské plody; bílý cukr; kuchyňská sůl; Alkoholické nápoje; Káva; Tabák.