7 Způsobů, aby se zabránilo oxidaci avokádo


7 Způsobů, aby se zabránilo oxidaci avokádo

Zajímavosti Většina lidí ví, že s cílem získat co nejvíce z avokáda a ještě užít svou čerstvou chuť, je důležité, aby ho sníst co nejdříve. Někdy nechceme jíst celé ovoce najednou, ale také házet zbytky produktu, jsme také neodvažují.

Naštěstí existuje mnoho jednoduchých způsobů zabránilo oxidaci avokádo a udržet ji svěží a světlé barvy déle. Tyto jednoduché tipy vám umožňují, abyste se nestarali o nadčasové abnormality avokáda.

Neházejte avokádo jáma

první metoda, která pomáhá zabránit oxidaci avokádo a udržet čerstvé ovoce - avokádo udržet kosti po řezání, nebo jíst, že první polovina, ve které žádná semena.

Ale nezapomeňte, že tato metoda bude ukládat pouze část avokáda, který je v kontaktu s kostí, a tu část ovoce, které je v kontaktu se vzduchem rychle oxiduje a ztrácí svěžest. To je důvod, proč je nutné zvolit metodu, která vám ušetří nejen čerstvé avokádo ta část, která je pod kamenem, ale zbytek ovoce. Metoda

cibuli používat tuto metodu pro prevenci oxidaci avokádo budete potřebovat čtvrtinu červenou cibulí. Nezapomeňte předřezat zeleninu na kusy. Prvním krokem je dát cibuli na dně vzduchotěsné nádobě a umístit jej na vrcholu kus avokádo, zářezem nahoru. Uzavřete nádobu a umístěte ji do chladničky.

Tato metoda je velmi účinná, protože těkavé látky, které mají cibuli pomáhají udržovat zelené a čerstvé avokádo. Kromě toho jen část, která je v kontaktu s lukem - odlupování avokádo ovocné aroma, takže se nemění. Cibuli pak můžete použít při vaření dalšího jídla.

metoda s olivový olej

Olivový olej je přirozený způsob, jak udržet čerstvé avokádo, změní se jeho přírodní chuť a aroma. Chcete-li použít tuto metodu, jednoduše nalít trochu olivového oleje avokáda, které chcete udržet čerstvý, pak ji umístit v uzavřené nádobě. Olej chrání avokádo před oxidací a chrání jej před kontaktem se vzduchem.

Metoda používající citronovou šťávu

Citronová šťáva je další složkou, která pomáhá udržovat avokádo čerstvé. Každý ví, že citrony dávají nádherné aroma avokáda a zdůrazňují jeho chuť. Kromě toho kyselina citronová výrazně zpomaluje proces oxidace. Jen posypeme citrónovou šťávou s kusem avokáda, které chcete uchovávat čerstvé čerstvé po delší dobu.Můžete také pokrýt velký plátek citronu, že polovina z avokáda, který nemá žádné protézy.

V obou případech udržujte avokádo ve vzduchotěsné nádobě při teplotě +4 ° C, aby se čerstvé ovoce uchovalo 2 až 4 dny. Metoda studené vody

Tato oblíbená metoda se používá v mnoha domácnostech a restauracích. Skládá se z ponoření avokáda do studené vody, která omezuje jeho kontakt s kyslíkem. Tuto metodu doporučujeme však použít pouze tehdy, když se zbytky avokáda používají velmi rychle, protože dlouhodobé uchování plodu nezaručuje studenou vodu.

Polyethylenová fólie

Polyetylén nebo potravinářský film také pomohou dlouho zachovat zbytky avokáda.

Je nutné jednoduše zabalit avokádo s dostatečným množstvím polyethylenu a poté jej dát do ledničky. Ačkoli avokádo v den nebo dva začne tmavější na vrcholu, budete muset pouze zubat horní část a ovoce bude opět nasycena zelenou barvou. Avocado Puree

Pokud chcete mít avokádo dlouho, můžete vařit lahodnou guacamole omáčku z toho. Chcete-li to provést, jen vařte avokádovou kaši a přidejte k ní 1 lžíci limetkového džusu.

Kyselina obsažená v citrusu pomůže ochránit avokádo před oxidací a změnami barev. Nejlepším efektem je umístit drcený avokádo v uzavřeném obalu, zakrýt ho plastovou fólií a těsně zavřít víko.

Polyetylénová fólie a víko zabrání požití kyslíku na povrchu avokáda, čímž chrání před oxidací . S avokádovým pyré si můžete v každém okamžiku vařit guacamolovou omáčku nebo ji jen přidat do salátu.


Výhody lesknice ke snížení hladiny cholesterolu a hubnutí Zajímavosti

Výhody lesknice ke snížení hladiny cholesterolu a hubnutí Zajímavosti

Lesknice je velmi populární po celém světě, protože je krmivo pro drůbež. Ale mnozí stále nevědí, co lidé také jedí kanárkově semena, a že ve skutečnosti to má mnoho nutriční vlastnosti, které dělají to užitečný pro zdraví. Nyní, když tyto dávky byly větší uznání, mnozí odborníci na výživu doporučují přidat lesknice různé diety.

(Zajímavosti)

Riziko špatných antibiotik

Riziko špatných antibiotik

Zajímavosti V průběhu roku jsme trpí různými nemocemi , studený, bolesti v krku a virové infekce se léčí antibiotiky vyzkoušet. Existuje však riziko nesprávné léčby antibiotiky? Ve většině případů jsme se jít k lékaři, on nám nařízeno, aby tento lék. Ale vždy antibiotika nejsou nejlepší léky. Možné vedlejší účinky Tento lék byl poprvé použit v roce 1940, kdy byl považován za jeden z největších úspěchů v lékařských BLOG.

(Zajímavosti)