Záškrtu zdraví je nesmírně důležité pro celkový stav těla. Nakonec tento organismus pomáhá absorbovat živiny a produkovat odpad.
Věděli jste, že střevo také obsahuje prospěšné bakterie?
Žijí miliony bakterií. Ve skutečnosti jsou nezbytné pro normální trávení, protože jsou odpovědné za rozdělení určitých sloučenin, které tělo nemůže trávit.Přispívají také k tvorbě určitých důležitých vitaminů. Navíc příznivé bakterie poskytují tělu energii a posilují imunitní systém.
Problémem je, že někdy nesprávné stravovací návyky mohou zasahovat do střev normálně pracovat a způsobit příznaky a nemoci, které mohou zhoršit kvalitu života.
Obáváme se, že mnoho lidí neví, které výrobky jsou škodlivé a proč jejich spotřeba může mít negativní důsledky. To je důvod, proč bychom rádi využili příležitosti, abychom vám pověděli o
7 nejškodlivějších pro zdraví střeva a vysvětlete, proč je nejlepší snížit jejich příjem. Zjistěte, jaké jsou tyto produkty!
1. Obilné produkty s vysokou úrovní lepku
lepku v rafinovaných zrnech někdy způsobuje problémy. Tento protein není tráven a není řádně degradován, což vede k alergii a negativním reakcím.
Nadměrná spotřeba zvyšuje úroveň zánětu.
Pokud situace není kontrolována, může vést k autoimunitním chorobám, jako je : diabetes;artritida;
2. Červené maso Pravidelná konzumace červeného masa je nejen
Tento typ jídla je obtížněji stravitelný než libové maso. Vzhledem k tomu, červené maso zpomaluje trávení, ale také může způsobit tyto příznaky: břišní zánět
prospěšných bakteriía tím zvyšuje pravděpodobnost infekcí. 3. tuku smažené potraviny smažené potraviny a potraviny s vysokým obsahem tuku poměrně snadno návyková a může vyvolat dlouhodobé
S ohledem na okamžité účinky, takové potraviny dráždí střeva a zvyšuje hladinu kyseliny v žaludku
. Také způsobuje problémy, jako je reflux kyseliny. Lidé s dráždivým střevním syndromem, gastritidou a jinými poruchami trávicího ústrojí by mělivyhnout smažené a mastné potraviny.
4. Mléčné výrobky Ačkoli mléčné výrobky mohou tělu poskytnout živiny, které potřebuje, měly by se jim vyhnout jejich nesnášenlivosti s laktózou.
prokazatelně způsobit různé problémy s střeva.
Tuk, laktóza a bílkoviny v mléčných výrobcích přímo ovlivňují zdraví střeva. Změna mikrobu a komplikace likvidace odpadu. Toto jídlo je také spojeno se zánětem aběžnými problémy, jako je píchání a průjem.
5. Pikantní výrobky Pikantní pepř přidává zvláštní poznámku k vašim pokrmům a dokonce obsahuje silné antioxidanty, které chrání tělo před oxidačním poškozením.
Problém je v tom, že tato potravina
může způsobit vážné záněty sliznice žaludku a střev
, zvláště pokud osoba již má nějakou zažívací potíže. V důsledku tohozvyšuje kyselý reflux, pálení žáhy a gastritidu.
6. Káva a sýtené nápoje Káva a sýtené nápoje
Tyto nápoje uvolňují esophageal svěrač, takže žaludeční kyselina je snadnější vylézt nahoru. Vysoká hladina cukru a doplňků také
ovlivňuje zdraví střeva, někdy způsobuje průjem a těžkou bolest břicha.
Podívejte se na tento článek: 7 produktů pro boj proti zánětu jater a slinivky břišní 7. plechovkách a zpracované potraviny Supermarkety
Mnoho lidí to považuje za dobrou rychlou volbu, protože takové jídlo je dobré a snadné vařit. Nicméně,
výrobci nechtějí, aby lidé vědí jednu z hlavních nedostatků těchto produktů - obsahují velmi málo základních živin
. Namísto toho jsou konzervy a polotovary plné přísad, které ovlivňují zdraví střev a dalších částí těla. Předpokládá se, že takové doplňky zvyšujíriziko vzniku metabolických poruch, syndromu dráždivého střeva a některých typů rakoviny.
Jíte některý z výše uvedených produktů? Pokud ano, vynaložte nějaké úsilí na maximalizaci jejich příjmu a tím zlepšení zvyku střev.
Místo toho jíst více organických potravin, zejména ovoce, zeleninu a celozrnné.
6 Tipů, jak vyčistit ucpaný nos jen kousek
Užitečné návyky Nachlazení se mohou objevit kdykoliv , zvláště při změnách teplot nebo povětrnostních podmínek, a s příchodem jara a na podzim. Její charakteristiky jsou obecný pocit choroby a tento slavný nos je položen. Za prvé, protože je obtížné získat a přenášet kyslík do jiných částí těla, a za druhé, dýchání ústy obvykle nevylučuje vznik.
Schopnost zachytit se v každé situaci je nesmírně důležitá pro každého, ale obzvláště důležité je to, když se člověk snaží přestat kouřit, zbavit se závislosti na jídlo a stravování, nebo vyléčení shopoholizmu. V těchto obtížných stresových situací je velmi důležité nenechat emoce převážit nad , protože následky mohou být katastrofální.