7 Potravin, které nemůžete jíst s kyselým refluxem


7 Potravin, které nemůžete jíst s kyselým refluxem

Kyselina refluxní je problém spojený s trávicí orgány. Jeho charakteristickým rysem je silný pocit pálení v horní části žaludku, který se téměř vždy rozšiřuje na jícnu a ústní dutinu.

Tato porucha nastává kvůli oslabení esophageal sphincter. Výsledkem je, že kyselé sloučeniny spadají do horní části trávicího systému. Bolest může být středně těžká nebo závažná. Ve skutečnosti je někdy bolest způsobená kyselým refluxem zaměňována s infarktem.

Prevalentně se tato nemoc vyskytuje kvůli nesprávné kombinaci produktů a velkých porcí. Může však také způsobit určité anomálie jícnu a trávicího systému .

Kyselina reflux není vážným onemocněním a obvykle se vyskytuje neočekávaně. Je však důležité léčit to, protože to může vést k dalším komplikacím.

Chcete-li zcela zvládnout tento problém, je důležité vědět, které potraviny nemůžete jíst kyselým refluxem a snažit se jim vyhnout.

V tomto článku chceme mluvit o 7 výrobků, které je třeba vyloučit ze stravy lidí náchylné k takovému zažívací potíže.

Co se nedá jíst kyselým refluxem

1. Červené maso

Červené maso je důležitým zdrojem bílkovin. Je-li konzumován v malých porcích, je pro tělo velmi užitečný.

Nicméně, červené maso nemůže být jíst s kyselým refluxem. Faktem je, že mnoho z obsažených sloučenin může zhoršit bolest a zhoršit nepříjemné pocity.

  • Puriny a kyselinové sloučeniny ovlivňují trávicí procesa zvyšují produkci žaludeční kyseliny.
  • Na druhé straně je červené maso velmi mastné, takže zpomaluje trávení a způsobuje zácpu.

Doporučená literatura: laxativa nápoje proti zácpě: 5 skvělých receptů

Coffee 2. Vzhledem ke své neuvěřitelné chuti a energie boost, kterou poskytuje tělu káva patří k světově nejoblíbenějších nápojů.

Obsahuje antioxidační sloučeniny a vitamíny, které při mírné konzumaci zlepšují zdraví.

Nicméně, to není nejlepší produkt pro lidi trpící kyselým refluxem, protože kofein stimuluje výskyt tohoto příznaku.

Kofein uvolňuje ventil, který reguluje tok kyseliny žaludku. V důsledku toho je snadnější spadnout do hrdla a ústní dutiny.

3. Maso a konzervy

uzeniny a konzervované jídlo může způsobit zažívací potíže. Zvláště pokud jde o časté případy refluxu nebo vysoké kyselosti.

Toto krmivo obsahuje mnoho sodíku a umělých přísad, které způsobují podráždění žaludku. Výsledkem je, že kyselinou je snadnější dostat se do jícnu.

Na druhou stranu, uzenin a konzerv hodně tuku, mouky a cukru. Po absorpci tělem mohou způsobit metabolické poruchy a zažívací potíže. 4. pikantní koření

Po spotřebování pikantní koření mohou být rozdíly kyselosti žaludku. Kromě toho dráždí sliznici.

Ačkoli koření v malých dávkách, jsou neškodné, někdy po spotřeba lidé si stěžují na pálení žáhy a pálení. Celkově

, je důležité jíst jako malé pikantní koření, zvláště pokud se vám líbí, jak je kombinovat s jinými produkty, které způsobují podráždění. 5. Chocolate

Pokud se každý den sníst kousek čokolády, budete poskytovat tělo zdravé antioxidantů, vitamínů a minerálů.

Nicméně to není nejlepší možnost pro lidi s poruchami trávení. Faktem je, že čokoláda může způsobit podráždění.

spotřeba čokolády v kyselosti dále oslabuje dolního jícnového svěrače ventil, protože zhoršuje příznaky.

Příčinou těchto nežádoucích reakcí v obsahu tuků, kofeinu a teobrominu. Tyto sloučeniny jsou spojeny s nadměrnou tvorbou žaludečních kyselin.

6. Smažená jídla smažené potraviny, zejména zakoupené v rychlém občerstvení - je potenciálním nepřítelem normálního metabolismu a zdraví trávicího systému.

Obsahuje spoustu trans-tuků, chemických přísad a solí. Všechny tyto složky dráždí žaludeční sliznici a měnit hodnoty pH.

Po spotřeba smažených potravin zvyšuje tvorbu žaludeční kyseliny, častější případy žaludečních šťáv a zvyšuje riziko gastritidy.

Kromě toho, nadměrné konzumace těchto potravin ovlivňují zánět v těle, což zvyšuje tlak v žaludku.

Viz také: Hlavní agent s česnekem a zázvorem pro boj s vysokým krevním tlakem a hladiny cholesterolu

7. Rafinovaný mouka chléb, pečivo a všechny ostatní jídla z rafinované mouky může negativně ovlivnit zdraví osob s poruchami příjmu potravy.

  • Především vytvářejí kyselé prostředí v žaludku a jíceně. Navíc výrobky s rafinovanou moukou způsobují zánět tkání.
  • Vzhledem k tomu, sacharidy jsou hůře stravitelné a může způsobit zvýšení
  • hladiny glukózy v krvi. Vezměte v úvahu položky uvedené výše a omezte spotřebu rafinované mouky. Za zmínku také stojí,

zvyšuje riziko vzniku vředů a gastritidy. Máte ve stravě hodně takových potravin? Pokud tomu tak je, a pokud trpíte žaludečních šťáv, nejlepší start do pečlivě sledovat svůj jídelníček k ochraně zdraví zažívacího ústrojí.

Všimněte si, že ačkoli antacida mohou pomoci neutralizovat kyselost žaludku a refluxní lék,

nejúčinnější způsob, jak se vyhnout problémům - jíst správně. hořící játra 6

známky jater je orgán odpovědný za detoxikaci organismu, odstraňuje toxiny, které naše tělo nemůže zvládnout sám. Zjistěte, jestli je játra zapálená.


Odstranit toxiny z podpaží jako prevenci rakoviny prsu

Odstranit toxiny z podpaží jako prevenci rakoviny prsu

Užitečné návyky používání deodorantů a antypersperantiv nedílnou součást péče o své vlastní hygienu pro lidi na celém světě. Je třeba, aby se snížilo nadměrné pocení a pomalý růst bakterií, které mohou způsobit nepříjemné pachy. Nicméně, mnoho lidí neví, že některé z těchto léků jsou toxické látky, které mohou projít přes kůži a do těla a způsobit vážné onemocnění, jako je Alzheimerova choroba.

(Užitečné návyky)

5 Faktory, které způsobují předčasné stárnutí ženy

5 Faktory, které způsobují předčasné stárnutí ženy

Užitečné návyky dnes ani věda, ani zázraky nemůže zabránit neúprosné plynutí času . Stárnutí je přirozený proces, který musíme všichni čelit optimismu a síle mysli. Toto právo však je skutečnost, že naše návyky a životní styl určit ve větší či menší míře, vrásky, povislá svaly ... to faktory spojené s předčasným stárnutím, můžeme snížit zpoždění, a to i za použití vhodné strategie a především s řadou chyb, které si obvykle nevšimujeme.

(Užitečné návyky)