7 Chyb, které všichni děláme v kuchyni


7 Chyb, které všichni děláme v kuchyni

Jak byste popsali své návyky zachovatčistotuv kuchyni? Pravděpodobně si myslíte, že jsou docela dobré, že je vše plánováno pro co nejlepší zdraví.

Aleexistuje řada jistých chyb, které všichni děláme v kuchyni a o kterých ani nevíte.Přečtěte článek a zjistěte hlavní!

Tyto běžné chyby nejsou zlé návyky a nevyplývají z toho plynoucího spěchu. Někdy se i ty nejlépe plánované akce a rutinní činnosti mohou stát chybami, které každý den děláme. Mezi nimi můžeme uvést následující:

neskladujte čerstvé bylinky

Všichni mají rádi dobře ochucený pokrm, často s použitím koření, jako je koriandr, bazalka, máta nebo petrželkou. Velmi často je koupit čerstvé a skladovat v plastových obalech nebo balení.

Tato metoda je vhodná, aby zelený domov a to nebolelo, ale jakmile se vstoupit do bytu, musíte se dostat na trávu z obalu a uložte na chladném místě. Pokud je možné je umístit do šálku vody.

To nenechá trávu rychle zmizet.

Neméně důležité, aby nabídnout rostliny mimo extrémní teploty.

Pokud se nacházejí v blízkosti desky nebo na polici chladničky, bude trvanlivost chladničky snížena.

Je to jedna z chyb, které děláme v kuchyni, která je ztracena přes tenkou voňavé vůní bylin, jsme nuceni utrácet více peněz na bylinky, které zachovávají čerstvost jen den nebo dva.

Nejlepší alternativou k udržování zelených čerstvých - koupit malý hrnec a rostliny některé odrůdy bylin. Vše, co potřebujete, je malý prostor pro potřeby zahradnictví.

doporučeno číst: Léčivé vlastnosti petržel

Ponechat otevřené konzervované potraviny

Konzervy mají řadu výhod. Oni trvají déle a můžete použít mimo sezónu produkty. Pamatujte však, že otevření plechovky, musí používat celý svůj obsah. Cínové plechovky jsou obvykle vyrobeny z hliníku nebo oceli. Tyto kovy jsou odolné proti korozi a nejsou vystaveny působení vzduchu. Když se hrnce otevírá, začíná oxidační proces a po několika hodinách budeme mít rzi smíchanou s jídlem. Pokud není použit celý obsah plechovek, je třeba si uvědomit, že zbytky produktů musí být uloženy

v chladničce v nádobě nebo v mrazáku. Plastové nebo kovové kontejnery jsou tou nejlepší možností pro tento typ výrobku.Jedná se o jiný typ typické chyby, protože to, co jsme současně spotřebovávali, zůstává v obalu výrobce.

Nesprávně čisté banány

Není to chyba, která může poškodit vaše zdraví, ale pro většinu z nás je špatný zvyk. Většina lidí čistí

banányod shora dolů, zatímco právo začít čistit zespodu.Možná se zdá, že tento způsob je zvláštní, ale je to nejjednodušší vyčistit toto ovoce.

Prolomit fólii

Jste člověk, který rozbíjí fólii tam, kde má rád podél role? Všimli jste si někdy přítomnost ostré hrany na vnitřní straně krabice, obvykle ve formě cikcaku?

Toto je typická chyba. Je správné, abyste nejdříve změřili, kolik fólie potřebujete, a pak ji umístěte pod okraj krabice. Takže

vše, co musíte udělat, je rychle přesunout přesný zlom.Nesprávně čisté brambory

Bezpochyby se to stalo i vám. Když čistili brambory, pravděpodobně vždy odřízli hustou kůži. Takže špatně, ale existuje jednoduché řešení tohoto problému.

Při příštím vyčištění brambor,

, zkuste následující algoritmus:Vypláchněte brambory.

  • Vezměte nůž a strávit kruh na arašídovém.
  • Vařte brambory.
  • Jakmile je brambor připraven, odstraňte ho a vložte do studené vody.
  • Očistěte pokožku rukama.
  • Je to tak snadné, protože kůže okamžitě zmizí.

Kdy si to vzít na idom a udělat několik kroků ke změně, můžete ušetřit spoustu času... a spoustu brambor.Chcete vědět více?

Přečtěte si 10 tipů pro vytvoření dokonalé bramborovou kaši Špatné

mytí mikrovlnná Pravděpodobně nejvíce raději jdou spíše než k zubaři umýt mikrovlnné trouby.

Ale je to tak snadné, když

vložte do přístroje vlhkou houbu, chvíli ji zapněte a potom vyjměte houbičku. Ukázalo se, že voda odpařuje a zvlhčuje zbytky nečistoty uvnitř mikrovlnné trouby. Vše, co je nyní potřeba, je čisté. Budete překvapeni, když uvidíte, jak rychle můžete odstranit zbytky nečistot.

Podávání jídel na studených deskách

Každý se pokusí vařit nádobí nejlepším způsobem a udržovat je při odpovídajících teplotách. Ale pokud budete servírovat pokrmy na studené talíře, veškeré úsilí se dostanou k ničemu!

Jídlo v restauracích

sloužilo na talíři s určitou teplotou.Pokud se jedná o studenou misku, mise by mělo být také studené. Pokud je horká - deska je zahřátá, aby se udržovala teplota nádobí.A co ty? Jaké jsou vaše nejčastější chyby v kuchyni? Jaké další triky by mohly poradit?


Jak se vyhnout sezónní vypadávání vlasů

Jak se vyhnout sezónní vypadávání vlasů

Užitečné návyky dvakrát ročně, na jaře a na podzim, naše těla procházejí změnami. Jedna z věcí, které nás obtěžují, je vypadávání vlasů. V tomto článku najdete několik tipů, jak zabránit sezónní vypadávání vlasů pomocí jednoduchých, ale účinných přírodních prostředků. Je možné, aby se zabránilo vypadávání vlasů ztráty vlasů může mít více příčin, včetně: nějaké onemocnění štítné žlázy chudokrevnost nedostatek potravin hormonální změny Nicméně, jak jsme již uvedli, dvakrát ročně, velká část populace trpí tímto problémem: těsně před začátkem podzimu a na jaře.

(Užitečné návyky)

Tipy k zabránění retence tekutin

Tipy k zabránění retence tekutin

Existuje mnoho příčin otok rukou nebo nohou, dlouhém dni v práci, obezita, těhotenství, konzumace příliš mnoho soli ... Nicméně, pokud jste trpí tímto problémem, měli byste vědět, že existují prostředky odstranit poruchu způsobenou zadržováním tekutin. Přečtěte si, abyste zjistili několik tipů, abyste zabránili zadržení tekutin v těle.

(Užitečné návyky)